Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ostoksia!

Tampereelta lähti viimeksi mukaan aikas kivoja löytöjä. Mä en varsinaisesti lähtenyt etsimään mitään. Vaan ihan vain katselemaan mitä kaikkea löytyy. Tarkoitus oli myös käydä kirpputoreilla, mutta kaikkeen ei aika sitten kuitenkaan riittänyt kun illalla piti vielä keretä Niinisaloon J:täkin katsomaan. 
Melkolailla mä myös yllätin itseni tuolla reissulla. Viime vuosina musta on tullut ostosten kanssa aina hyvin harkitseva ja mietin useasti tuleeko sitä ja tätä käytettyä tarpeeksi/ollenkaan. (Toki lipsahduksia on sattunut...) Mutta nyt mä ostin jotain vähän arvokkaampaa ihan hetken mielijohteesta, mitä en niinkuin todellakaan ollut miettinyt aikaisemmin että mulla olis tarvetta tai halua sellaisella. Kuitenkaan, mua ei todellakaan kaduta että niin hetken mielijohteesta ne ostin!

DSC_0077- Tää koko satsi lähti siis mukaan Stockmannilta. Pyörin mä aluks myös koskarissa ja kävin liikeessä jos toisessa. Mut mikään ei sytyttänyt eikä mikään iskenyt mulle silmää. Niimpä mä päätin pitkästä aikaa poiketa stockalla ihan vain kuluttamassa aikaa. Ja eipäs ollut turha reissu ollenkaan. 

DSC_0089 Tää farkkuliivi oli oikeastaan ainut sellainen näistä ostoksista joka mulla oli mielessä pyörinyt jo etukäteen. Se mun toinen niitti/timanttinen farkkuliivi on ihan rakkautta, mutta musta se on jotenkin niin "raju" ettei se sovi läheskään niin usein käytettäväksi kuin sitä haluaisin käyttää. Siispä sen kaveriksi oli saatava joku perus tuttu ja turvallinen vaalea liivi. Ja tää Veromodan yksilö hinnalla 26,95€ ei olis voinut paremmin enään sitä paikkaa täyttää!
  
DSC_0092 Aletangosa mä pongasin tämän Vilan yksilön. Ei epäilystäkään etteikö se olisi lähtenyt mukaan sovitukseen ja jos hyvin käy niin vielä jopa kassalle. Hintaa tälle jäi noin 23€ alennuksen jälkeen. Ja kyllä tää on ihana jokaisen euron edestä. Olisin tykännyt tästä ehkä enemmän ihan kunnon valkoisena, mutta kyllä tuo luonnonvalkoinenkin on sopiva väri mulle. 
 
DSC_0105 Mä en enään juurikaan suosi Guessia, mutta tää huivi teki suuren poikkeuksen. Vannoutuneena hopean ystävänä jostain kumman syystä tää kultaisena yksityiskohtina iski muhun ja lujaa. Oonkin käyttänyt viime päivät pelkästään tätä!

DSC_0113 DSC_0123 Viimeisenä se, jota mä en todellakaan suunnitellut ostavani tai tarvitsevani. Mutta kovaan käyttöön se silti tuli. DKNY:n valkoinen nahkalompakko. Jossa on ihana piristävä pinkkisisusta! Merkkinä tää on mulle ihan uus, mutta arvatkaapas kuka himoitsee jo samalta merkiltä yhtä erittäin ihanaa laukku yksilöä... Katotaan jos saisin siittä oman kappaleeni tässä kevään aikana!

8 kommenttia

 1. Ihania ostoksia, etenkin toi farkkuliivi :-)

  http://heelja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Niin ihania ostoksia! Vaikea mennä sanomaan lempparia :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi mitä löytöjä oot tehnyt! Toi lompakko on tosi ihana ja oon ettinyt just tollasta itellenikin :D

  VastaaPoista
 4. Paljonko Guessin huivi ja DKNY:n lompakko maksoivat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli yhteensä jotain 160€ luokkaa jos oikein muistan :-)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥