Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuvatuksia viime viikoilta!

Raahasin itseni vielä työpäivän päätteeksi koneelle kirjoittelemaan teille sekalaistakin sekalaisemman postauksen. Mun pääsiäinen meni erittäin hyvin! Sain koko loman (lukuunottamatta näitä muutamia työtunteja) viettää J:n kanssa. Tää oli meidän armeija-ajan semmonen ensimmäinen pidempi loma kun J oli lomilla to-ti mun kanssa Ehdittiin tehdä kaikenmoista, ja aika vaan suhahti ohi. Mutta niinhän se usein menee kun on miellyttävää tekemistä ja seuraa. Mun kenkkuileva hartia/olkapää/yläselkäkin alkaa pikkuhiljaa rauhottuun, mikä on kyllä melkoinen helpotus. Meinas järki lähteä sen kanssa töissä kun nuo viimeiset työpäivät on ollut melkoista meininkiä.  
Lomalla kerettiin siis tosiaan tekemään vaikka ja mitä, sekä ottamaan ihan vaan rennosti. Kuvia mä en montaakaan napsinut, kun en viikonloppuisin halua edes aukaista konetta blogin muodossa kun se aika vietetään aika tiiviisti J:n kanssa, mitä nyt töiltä tietty ehtii. Mulla tosin on kamerassa melkoisen paljon julkaisematonta matskua, ja ajattelinkin nyt täyttää tän postauksen niillä ja vähän avata mitä mun viime viikkoihin on tosiaan kuulunut! 

DSC_0059 Nettishoppailtua on tullut jonkun verran, ja muutama todella miellyttävä paketti onkin postista kotio kolahtanut. Nämä asokselta saapuneet jutut on varsinkin ollut erittäin miellyttäviä. Vaikkakin lisäksi on tullut hutiostoksia, ja pari pakettia vartoo taas eteisessä palautukseen lähtöä. 

DSC_0614Sirun kanssa olen myös viettänyt paljon enemmän aikaa. Ollaan yhdessä ikävöitä Nipsua, sekä ulkoiltu paljon enemmän nyt kun lumi ja kylmyys on poissa. "VanhaRouva" täytti tässä myös vuosia, en voi uskoa että pikkunen on nähnyt maailmaa mun kanssa yhdessä jo 11vuotta! 

DSC_0633 ♡  Korkkarikesä on nyt vihdosta viimein korkattu, näillä mun jeffrey campbellin lemppareilla. Tälläiset onkin tälläkin hetkellä ostoslistalla kummittelemassa jollakin kivalla uutuus kuosilla/värillä, kunhan vaan osaan päättää tai se oikea sattuu kohdalle. 
 
DSC_0587 Ensimmäiset näkyvämmät pisamatkin on taas löytänyt mun luo. Vaikka mulla ympärivuoden onkin vähän pisamia, kyllä sen vaan näin keväisin huomaa kuinka nekin "herää eloon". Ripsiräpsyttimiä on myös tullut huolettua useampaan kertaan taas mitään niistä mainitsematta. Vaikkakin ne on taas jälleen kerran siinä kunnossa että pian saapi aikaa taas paikkailuun varailla.  
 
DSC_0650Yks viime vuoden ehdottomasti parhaimpia ja onnistuneimpia hankintoja oli kyllä tää Michael Korsin kello. Tälläiselle joka päivä kelloa käyttävälle hopeaharakalle tää on kyllä ehdoton. Tän vuoden aikana tarkoitus olisikin sijoittaa tälle kaveriksi kulta/valkoinen vastaavanlainen. Myös se tummanruskea leopardimainen on pyörinyt mulla mielessä, mutta saapi nähdä kumpaan sitä sitten päädytään kun aika koittaa. Vaikka kyllä mä olen ikuinen hopeaan vannoutunut, pitää silti olla vaihteluksi myös se kultainen! 
 
DSC_0711Hotellielämää tuossa tuli myös yksi viikonloppu vietettyä josta aikasemmin jo puhuinkin.Tälläiset minireissutkin on vaan niin kivoja arjen keskellä, että en taas meinaa malttaa odottaa koska luvassa on seuraava reisu. Luultavasti mun kesälomalla, mitä mulla on elämäni ensimmäistä kertaa kokonaiset täydet neljä viikkoa! Huikeeta! 
 
DSC_0719 DSC_0733 Ja tässä mun viikonloppujen ajankulun kuvia. J:n kanssa ne tosiaan 99,9% menee. Armeijan takia yhteinen aika on aika kortilla tällä hetkellä, niin viikonloput vietetään sit aina tiiviisti yhdessä. Mä jännitin armeijan alkua silloin tammikuussa iiihan hirmu paljon, miten meidän suhteen käy kun ennen nähtiin lähes joka päivä ja vietettiin aikaa lähes joka päivä, mutta turhaan. Armeija on vaan lähentänyt meitä vielä entisestään. Tällä hetkellä en voisi olla onnellisempi, ja toivonkin että ikuista tää onni on.

1 kommentti

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥