Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Persoonallinenkalenteri

1-DSC_0004  
Pääsin tuossa jokunen aikaa sitten mukaan yhteistyöhön Persoonallinenkalenteri.fi sivuston kanssa. Ja sain suunnitella itselleni mieluisan kalenterin. Mulle iski monta kertaa valinnan vaikeus kun kalenteria lähdin suunnittelemaan. Lopulta osasin päättää ja sain tilauksen tehtyä. Nyt uuden kalenterin omistajana en voisi enään tyytyväisempi olla!  
Persoonallinenkalenteri tarjoaa ison valikoiman valmiita pohjia sekä kuvia, mutta myös vapaat kädet käyttää oma valitsemaansa kuvaa kannessa sekä takakannessa. Tämä vapaus olikin mulle se haasteellisin tehtävä. Kuitenkin vuoden päivät tota kalenteria olisi tarkoitus käyttää niin pitihän sen sitten ollu myös miellyttävän näköinen.  
Sivuja oli tosi helppo käyttää, ja kaikki vaiheet ja mahdollisuudet oli tosi hyvin esillä ja selitettynä. Kokoja oli useampia, mutta mun silmää mielytti eniten tämä melkein neliön mallinen! 
Ensiksi valittiin etu- ja takakannen kuvat, seuraavaksi päätettiin sisältö. Sivujen väri, ja mitä kaikkea lisä "sälää" halusikaan. Lopuksi vielä viilattiin ja sai valita ensimmäisen sivun tekstin ja mitä halusi viimeisille sivuille. 
Sisällön väriksi mä valitsin harmaan, koska käytän yleensä värikkäitä kyniä niin harmaa vaan nappasi omaan silmään parhaiten. 
 
DSC_0013 1-DSC_0041 1-DSC_0042 1-DSC_0029 1-DSC_0046  
Kokonaisuudesta tuli parempi kuin osasin edes odottaa. Mulla kalenteri on aina kovassa käytössä, koska työvuorot vaihtelee joka ikinen päivä ja nyt kun mukaan on tullut että paikkakin vaihtelee niin kalenteriin on helppo kirjottaa aina ylös ja nopee tarkistaa että mihinkäs sitä huomenna mennään ja mihinkä aikaan. 
Mä en voi kuin suositella kyseistä sivustoa, ja jos olisin tiennyt kouluvuosina että tälläinen mahdollisuus että saa kalenterista ihan oman näköisensä on olemassa ja näinkin helposti, kyllä mä olisin tälläsen tilannut ehdottomasti. :-)

4 kommenttia

 1. Minäkin viime syksynä tuolta kalenterin tilasin ja en vois olla tyytyväisempi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen kyllä kans supertyytyväinen! :-)

   Poista
 2. ihana blogi ♥! toi on ihana toi kalenteri oon jo kauan haikaillut tollasta! :3
  www.eeva-karoliina.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥