Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Turku

Pää lyö taas niin kerta kaikkiaan tyhjää että ei meinaa mitenkään saada tähän taas mitään kirjoitettua. Asiaa olis vaikka millä mitalla, mut tää alotus on aina yhtä kökköstä. Odotan niin kuin kuuta nousevaa tulevia pyhiä ja sen myötä tulevia vapaita. Mä en ole ollut pelkästään tämän blogin kanssa voimaton, vaan ihan melkein kaikessa muussakin. Viime viikkojen tapahtumat on imenyt mehut välillä niin tosissaan pois, että ei meinaa itsekkään pysyä perässä kaikissa ikävissä asioissa kun jo tulee uusia. Nyt kuitenkin alkaa näkyä sen verran paljon valoa tunnelin päässä, että mäkin olen saanut siittä yllättävän paljon voimaa. 
En suinkaan ole kokonaan unohtanut tätä blogia vaikka se todella vähällä on ollutkin. Tää on oikeastaan aina ollut mulle sellainen ilon lähde tai sellainen, voimanpesä. Sitä on niiin vaikea kuvailla. Mä tykkään ihan superisti kirjoitella ja kuvailla tänne. En osais kuvitellakkaan tän hetkistä elämää ilman tätä blogiani. Tää on vaan niin iso osa mua ja mun arkea. Ja iso osa tästä kuuluu teille, lukijoille. Te teette ison osan, joka muodostaa tän kokonaisuuden. ♥ 
Nyt tän pikkuruisen avautumisen jälkeen, taidan heittää teille vähän Turun reissun kuvia!
  
DSC_0010 DSC_0079 dfzb b Jacket NewLook, Shoes Converse, Jeans Only, Bag & Watch Michael Kors, Shirt Vila, Scarf Guess

Päälle pääsi Vilan pitsipaituli ensimmäistä kertaa. Tykkään siittä kyllä ihan hirmuisesti! Se oli kaikenlisäks vielä alennuksessa, joten ei ollenkaan paha rontti kahenkympin paidaksi. Vitsit kun se olis ollu myös pinkkinä ja keltasena nii aah! Mut ei niin ei. 
Muutenkin mikä ihme siinä on et keltaset paidat on ihan kiven alla. Ei mistään, minkäänmoista. Tahtoisin nii palj keltasen hupparin, siis semmosen oikeesti keltasen, eikä mitään vaalean keltasta tai sinapinkeltasta vaan ihan keltakeltasen! No, ehkä ne joskus kävelee mua vastaan, toivottavasti. Muutama muu keltainen juttu Turusta kyllä sitten löytyikin, niistä mä kerron teille lisää sit myöhemmin. 
Valkoiset Footwaylta tilaamani conssit pääs ensimmäistä kertaa myös päivänvaloon. Kyl se vaan niin on et valkoset conssit on se luottojuttu asussa. Menee melkein mihinkä asuun tahansa! 
Tuota Guessin huivin ostoa mä en myöskään ole kertaakaan katunut. Vaikka nappasinkin sen mukaani ihan hetken mielijohteesta, on se vaan niin löytö. 

DSC_0040 DSC_0023 DSC_0093  
Sata ja yks asiaa odottaa taas tekijäänsä.. Kukahan siivois mun huoneen, roudaus noi pari kassillista ylimääräsiä kuteita kirpparille, pesis mun auton ja ties mitä muuta. Missähän mahtaa viipua mun joka vuosi kevään mukana tullut energiapommi jaksaa tehdä kaikenmoista? 
Nyt tarttis alkaa taas hipsiä nukkumaan, huomenna aamulla taas sata ja yks asiaa ennen ihanaakin ihanempaa työpäivää. Tälläsinä päivinä ko kauppa on seuraavan päivän kii tuntuu maailmasta ruoka loppuvan kesken ja sitä on sitten "vähän" hamstrattava. J pääsee myös huomenna pidemmille lomille, joten mun pääsiäinen kuluu visusti hänen kanssaan. Vaikka varsinaisesti mulla nyt mitään pidempää lomaa ei edes tule, huomenna iltaan töissä ja taas lauantaina takasi työmaalle niin ei paljon vapaita perjantaina juhlita. Onneks sentään su ja ma on putkeen lomailua. 
Tää oli taas niin kertaallisen sekava pätkä tekstiä että parempi pistää ny kone kii, toivottaa teille erittäin munakasta pääsiäistä ja suunnatta nukkumaan!

2 kommenttia

  1. Ah toi Korsin laukku ja Vilan pitsipaita! Tykkään kovasti! :) Valkoiset Converset kruunaa kyllä asun kuin asun. Mullakin on tuo sama ongelma, että pitäis siivota huone ja roudata kamaa kirpparille, mutta en vaan jaksa. Oon yksinkertaisesti niin rätti ettei vaan onnistu :S

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥