Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

New Love Jacket ♥

Jälleen kerran täällä yksi viikonlopun jäljiltä yksi rättiväsynyt bloggaaja päätti pinnistää ja tulla kirjoittelemaan teille vielä postausken. Napsin teille tossa viime viikolla jo kuvia mun uudesta takistani, ja päätinkin täyttää tän postauksen sitten niillä ja samaan syssyyn asukuvilla. Mulla on aika monta asua julkaisemattomana tällä hetkellä, ja yritänkin tässä samanaikaisesti väsätä teille muutakin että hommaa kyllä tän blogin kanssa riittäis jos vaan aikaa olis edes hippasen enemmän. 
No J on ens viikonlopun kiinni ja mullakaan ei mitenkään hirmu paljon ole töitä tiedossa. Niin silloin on ainakin suunnitteilla panostaa tähänkin taas vähän enemmän. Itseasiassa koko ens viikosta on tulossa aika rento. Kaveriporukalla vappua viettään ja viikonloppuna töiden lisäksi hölläilyä sekä pääsykokeisiin pänttäämistä. 
 
DSC_0619  
Turun reissulta löytyi tosiaan pitkään ostoslistalla keikkunu eijooeijoo- takki. Joka siis tarkoittaa sitä että aina välillä oon himoinnut tän tyylistä takkia ja aina välillä törmännyt niin karseisiin yksilöihin että himot on jäänyt sillä sekunnilla. Nyt kuitenkin käsiini sattui sellainen yksilö, joka vei mun sydämen ja varmisti jatkuvan ajatuskamppailun päätöksen.  
Tän mallista takkia mulla ei aikaisemmin ole ollut muuta kuin se mun onlyn harmaa villakangastakki, ja se onkin talven ihan ykköstakki. Nimenomaan talven, ei se kesällä paljon lämmitä mieltä se. 

DSC_0404 DSC_0411  
Nyt näitä kuvia lisäillessä, mun fiksuus oikeen häikäisee taas. Olis varmaan kannattanut kuvata takki myös ilman huivia, joka peittää koko etuosan eikä saa takkia yhtään niin oikeuksiinsa kuin ilman sitä. Voi juku! No, näillä mennään nyt mitä on, mutta lupaan kuvailla tän takin teille vielä ilman rättiä kaulassa. 
Tosiaan tää takki osui silmään missäs muuallakaan kuin VeroModassa/Onlyssä. Ja Onlyn takkihan tämäkin siis on. Aluksi pähkäilin tän ja samanlaisen mustan kanssa, mutta lopulta tämä vei voiton. Mustat nahkaiset yksityiskohdat tekee tästä persoonallisemman, eikä sellaisen mitä on joka kolmannella vastaan tulevalla. 
 
DSC_0453  
Samalla tuli sitten korkattua korkkarikesä. Jeffrey campbellin niittiversiot pääsivät pitkästä aikaa päivän valoon. Kyllä nää on vaan niin huiput jalkaan että oksat pois. Välillä ei edes huomaa kävelevänsä puolta metriä korkeammalla mitä normaalisti kun nää on niin hyvät jalkaan. Viime postauksessa jo mainitsinkin kuinka uudet tälläiset jollakin kivalla kuosilla on hankintalistalla. 
Päälle pääsi samanaikaisesti toinenkin turun ostos, Cubuksen kollaripaita. Myllyssä oli Cubuksen avajaiset, ja siellä oli kaikki -30%. Niimpä tää lähti paljoa sen enempää miettimättä mukaan. Ja on tää kyllä viime päivinä ollu käytössäkin. Että ei huti ostos ollenkaan, vaikka ilman sovitusta kassalle lähtikin. 
Turun ostoksien suhteen mietin pitkään ihan omaa postausta, mutta tulin siihen tulokseen että on paljon kivempi esitellä niitä sitten pitkin kevättä/kesää asujen kanssa kuin länttästä kaikki yhteen kasaan sängylle/henkariin ja kuvailla. Vaikka ei sieltä nyt mitään liioin ihmeellistä mukaan lähtenytkään. 

DSC_0387 jacket OnlyNEW shoes Jeffrey Campbell jeans Bershka bag and watch Michael Kors shirt CubusNEW scarf River Island

6 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥