Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvästi.

Viime viikko oli raskas. Todella raskas. Se sisälsi raskaan ja viiltävän päätöksen. Päätöksen, jonka myötä rakas kaveri, lemmikki, sekä perheenjäsen pääsisi lentämään tuulen mukana ja kulkemaan pilvien päällä. ♡ Taakse jäivät tuskat, kivut ja paha olo. Tilalle tuli vapaus ja helpotus. Rakas kissamme Nipsu, nukkui perjantaina ikuiseen uneen. 
 En vieläkään itse käsitä täysin tilannetta. Odotan vieläkin jonain hetkinä että hän tulee taas luokseni ja hyppää mun syliin kehräämään. On todella vaikea hyväksyä tätä. Vaikka tietää että tää oli vaihtoehdoista mitä jäljelle jäi, se oikea. Ei tää silti tunnu oikealta. Ikävä on vielä niin suuri. En saa tähän enempää sanoja, halusin vain kertoa teille. 
DSC_0623-horz Sans titre 1
 " tuli aika raskaiden päätösten,
saattaa sut huomaan enkelten,
nyt saat juosta seuraten heitä,
ei kipu enää elämääsi peitä,
suru on suuri lohduton,
mut tiedän sun hyvä olla nyt on. "


11 kommenttia

 1. Voimia♥ Tiedän niin tuon tunteen! :/ Meidän 13-vuotias kissa jouduttiin lopettamaan kasvainten takia. Eläinlääkäri sano, että se voi elää vielä vuodenkin, mut se meni niin huonoon kuntoon yhtäkkiä, ettei se jaksanu kävellä metriä enempää kerralla ja se ei syöny tai juonu mitään. :( Oli pakko lopettaa se. Siitäkin on jo neljä vuotta, mutta edelleen ikävöin. Raskas ja vaikea päätös, mutta varmasti oikea.

  VastaaPoista
 2. Eikäää.. :'< Lemmikistä luopuminen on surullista ja ikävä ei tunnu hellittävän millään. :'( Onneksi helpottaa vähän tietää, että rakkaalla eläinkaverilla ei ole enää tuskaa tai kipua. <3 Pärjäile!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Ihan kauheeta oli lukea tätä sillä pystyn niin samaistumaan tuohon tilanteeseen ja ääh itkettää ihan sun puolesta :( Täällä on myös yksi jonka kissasta on tullut ihan kuin paraskaveri ja jonka menettämisen ajattelukin satuttaa, voimia sinne sulle! <3

  VastaaPoista
 5. Voi ei :( tiiän ton tunteen todella hyvin! Munki rakas kisu nukku viime marraskuussa pois ja ikävä on vieläkin iso! Voimia hirmuisesti!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥