Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tiger Shirt

DSC_0300 DSC_0279 DSC_0260Jeans/Only (New!)
Jacket/NewLook
Shirt/Sally&Cicrle
   Bag/MichaelKors
Shoes/NewLook
Sunglasses/Rayban
Watch/JetSetAddiction

Asukuvia muutaman viikon takaa. Vihdosta viimein saan ne teille tännekkin. Mulla on nyt viime viikot ollut sellasta ajatusten vuoristorataa etten meinaa itekkään pysyä mukana. Tää blogi on nyt jääny tosi vähälle, vaikka mulla onkin sata ja yks asiaa mitä mun on tänne pitänyt postailla ja tän blogin kans tehdä. Kerta kaikkiaan mun aika eikä kiinnostut oo riittänyt tälle, eikä yhtään millekkään muulle. 
Viime viikonloppu me oltiin äipän kanssa Turussa Sokos Hotel Caribiassa. Haluttiin molemmat hetkeks pois kotoa, ikäänkuin hengähtämään ja haukkaamaan happea. Nipsun poismeno oli molemmille tosi kova paikka, ja kotona oli (ja on edelleen...) tosi tyhjää ilman häntä. Siru ja Cindikin ihmettelee mihin kaveri sillä tavalla hävisi. Siinä sitten samalla reisulla käytiin ostoksilla lauantaina Turun keskustassa ja sunnuntaina Raision Myllyssä. Ja molemmissa meni ihan tolkuton määrä rahaa, mutta sitäkin ihanempia löytöjä tuli kyllä tehtyä!
Mun stressitasoa on myös ihan kiitettävästi viime viikkoina nostanut yhteishaku. Haenko, haen, en hae, no haen, mihin haen, enkä hae, hakisinko, miksikö en hakisi, mihin en ainakaan hae.... Mutta nyt sekin on vihdoin tehty! Päätin pistää kovat piippuun ja hain suoraan Tampereelle TAMK:iin. Tiedän ettei sinne ole helppo päästä, mutta tiedän myös sen ettei sinne ole mahdoton päästä. Mulla on nyt tulevalla keväällä paljon enemmän aikaa kuin viime keväänä, ja motivaatio hipoo täyttä kymppiä. Eilenkin lähes kirosin että miks ennakkolukumatskut ei oo tullu jo ko mulla olis ollu illalla mielenkiintoa lukea niitä! Ja mä en meinaa tästä stressata sen enempää, jos en pääse niin en pääse. Mulla ei todellakaan oo mikään kiire, mulla on jo ammatti. Sekä työ misä viihdyn mainiosti. J:kin on armeijassa syksyyn asti ja hakee vasta ens keväänä. Joten jos nyt en pääse, ei haittaa. Jos pääsen, lykkään vuodella jotta päästään sitten J:n kanssa yhdessä muuttamaan minne nyt sitten ikinä muutetaankaan ja aloittamaan koulu samaan aikaan!

cats DSC_0336 DSC_0255  
Jospa sitten niistä lätinöistä siirtysin tähän asuun. Vihdosta viimein päätin heittää tuon tiikeripaidan päälle. Oon jotenkin vältellyt sitä, koska mulla oli semmonen fiilis ettei se sovi sitten kertakaikkiaan minkään kanssa yhteen. No, luotto nahkatakki päälle ja uutuus farkut jalkaan ja mä ainakin tykkään kokonaisuudesta. Tuo takki on kyllä ollut yksiä parhaimpia ostoksia ikinä. Se vaan on niin lemppari. Hitsit kun sillon olis tajunnu tilata samalaise hopeisilla yksityiskohdilla.. Kengät ovat samassa tilauksessa tulleet vähän sellainen nopeasti ostetut, mutta tyytyväinen oon niihinkin ollut kyllä. 
Mulla on tossa lattialla ihan hirmuinen kasa vaatteita, laukkuja ja kenkiä joita oon tässä yks kerrallaan epätoivoisesti yrittänyt saada myyntiin. Koska mun vaatekaappi ratkeaa kohta liitoksistaan, niin vihdoin päätin pistää tavaraa eteenpäin oikein rankalla kädellä. 
Kiinnostaisko teitä ehkä samankaltainen postaus kuin viimeksi kun myin tavaroita?

5 kommenttia

 1. Sä näytät paaaljon nuoremallta, kuin 19-vuotiaalta. Luulin katselevani 16-vuotiaan blogia, kunnes luin että olet hakemassa AMK:iin ja järkytyin. Mutta ei siis pahalla Mut toi nahkatakki on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D jos tää oli kohteliaisuus niin kiitos :)

   Poista
 2. toi asu sopii sulle hyvin ja noi sun hiukset on ihanat:)!

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥