Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

♥ Happy birthday to Me and J ♥

Pari viikonloppua sitten kerättiin taas konkkarookka pitkästäaikaa kasaan, ja juhlittiin vähän J:n ja mun 20-vuotissynttäreitä. Nykyään kun hommaan tuo aina oman haasteensa se, että porukka on jakautunut ympäri Suomea. Ikaalinen on kuitenkin meidän kaikkien kotikoti, joten siellä me sitten yleensä onnistutaan porukka kasaan saamaan.
Illan teema nyt taitaa olla sanomattakin selvää. Itsekkin join muutaman näin melkein vuoden tauon jälkeen. Ja siis nimen omaan sen muutaman, että toi ei siis ollut sarkasmia! Ja nytten voikin sitten taas tovin jos toisenkin mennä ilman. Se vaan ei oo mun juttu, se vaan ei sovi mulle eikä edes maistu hyvältä.
Siinä sitten tosiaan vietettiin iltaa ja katseltiin samalla linnan juhlia. Ja siis katseltiin, pojat halus kuunnella musiikkia niin lujalla ettei TV:stä paljon ääntä kuulunu. Tylsimmät juhlat pukujen puolesta muute sitten hetkeen. 
Mutta tosiaan, tunnelma oli taas ihan huippu. Ei sitä voi sanoin kuvailla mikä fiilis ja tunne tässä porukassa on. Nää on kaikki mulle niin rakkaita ihmisiä. Kaikkiin voi luottaa 110% ja kaikkien kanssa juttua ja naurua riittää. Tunnelmaa ei voi sanoin kertoa, mutta toivottavasti pääsette kuvien perusteella pikkusen lähemmäks! Aito ystävyys on tätä! ♥  
 
DSC_0429 DSC_0354 DSC_0350 DSC_0448 DSC_0417 DSC_0342 DSC_0400 DSC_0361 DSC_0346 DSC_0335 DSC_0325 DSC_0409 DSC_0366 DSC_0338 DSC_0382 
♥ Nää on parasta just nyt! ♥

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥