Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

OUTFIT

DSC_0245

Pitkästä aikaa mulla on aikaa taas postailla, ainakin nää pari päivää. Ylihuomenna me suunnataan Helsinkiin käymään äidin ja veljen kanssa. Semmonen mini perheloma, jos niin voi sanoa. Empäs edes muista koska viimeks oltais vietetty yhdessä kunnolla aikaa. No mutta nyt sitä sitten tulee pakostikkin, kun istutaan tiiviisti autossa meno ja paluumatkat. Mennään siis tosiaan vaan ihan sukuloimaan (mahtaaks toi olla sana?) yhdeksi yöksi, ja ajellaan sit sunnuntaina taas takaisin. 
Herraje, sitte onkin enään vaan yks kokonainen viikko + yksi päivä töitä. Mihin mun syksy katos? Tai marraskuu? Menikö se jo? -Näköjään. Mulla on tosiaan aattoviikolla ainoastaan maanantai töitä, ja sit mä pidänkin siihen ansaitun viikon mittaisen joululoman. Sitten mä käyn siinä pari päivää töissä, ja uudenvuoden aattona me karataan kaikki jo kahdelta kotiin ja palataan taas noin viikon päästä. Että odotanko? 
Päätin että tästä joulusta mä en ota mitään stressiä. Nyt mulla on aikaa olla ja ladata akkuja. Lahjoja en taida tänä vuonna ostaa kummosiakaan. J:n kanssakin sovittiin että nyt kun on mennyt rahaa niin paljon tähän kämppään, me voidaan pitää yhteistä kotia meidän yhteisenä joululahjana. Tää on kuitenkin jo meidän viides joulu, joten on sitä tullut lahjoja jos toisiakin osteltua. Itse yritän muut lahjat tehdä itse. Esimerkiksi leipoa jotain. Ja jos äiti luet tätä, niin oikeasti aijon leipoa! Minä ihan itte! 
 
cdfdfd DSC_0173 DSC_0029 cdgcd DSC_0080 DSC_0061  
No jos sitä sitten näihin asukuviin. Oikeastaan koko syksy on menty ilman asukuvia, mutta nyt tässä yks viikonloppu Ikaalisissa ollessani, satuin olemaan vapaalla töistä valosaan aikaan, ja mulla oli päällä jotain muutakin kuin aamutakki, tai kollarit/huppari yhdistelmä.  Vai eikö olis mukavaa nähdä J:n vanhat kollarit, yhdistettynä huppariin, asusteina harmaa pipo ja silmäpussit? Joo, mennää näillä jatkossakin. 
Noi kengät, mä tykkään niistä tosi paljon. Mut silti ne on aina tosi vaikee pukea jalkaan. Niinkuin monet muutkin kengät mitkä mä omistan. Suunnittelen aina niiden ympäillle kaikkia kivoja asukokonaisuuksia ja hakkaan mielessäni et varmasti toteutan ne. Ja sitten kun se päivä koittaa et alan noiden ympärille asua kokoamaan, viimeisenä siittä sitten meneekin kengät vaihtoon ja taas jää nää kivat kenkulit käyttämättä. 
Pitkästä aikaa myös vaalea MK näki päivänvalon. Se oli muutossa unohtunut vaatehuoneen kätköihin, mutta nyt se on taas kunniapaikalla. Himoitsen kovasti tällä hetkellä ihan valkoista laukkua, mutta ainakin toistaiseksi se kummitelkoot nyt vaan. JetSet olis ihan kiva valkoisena, mut tuskin enään kolmatta. Tai sit jos tulee kolmas nii se on kyllä kuviollinen. Muistuttakaa mua taas kun muutan näissä asioissa mieltäni, hah. 
Syksy on aina ollu sitä kivointa aikaa pukeutumisen suhteen, mutta nyt taas eletään jo niitä inhottavia aikoja. Märkää, harmaata, pimeää, tuulta ja myrskyä. Eikä lumikaan kyllä mikään kiva ole, sit kun pitäis ottaa kuvia vaatteista mitä takin alta löytyy nii hetkessä huulet on siniset ja kroppa tärisee siihe mallii ettei hymyäkään löydy. Noh, pian on jo tammikuu, sitten onkaan enään pari kolme kuukautta nii ollaan jo huhtikuussa. Epäilen että kevät sujahtaa vieläkin nopeammin mitä tää syksy meni. 
  DSC_0022 DSC_0055

cardigan River Island (New!)top Amisu | jeans VeroModa | shoes New Look 
jacket Vila | bag & watch Michael Kors | scarf CubusDSC_0124 DSC_0170 DSC_0267
Mutta hei, kello on taas noin ja mä näin, mikä alkaa kuulostaa ihan liian tutulta näihin postausten loppuun. Tosiaan nyt jatkan J:n kainalossa iltaa, ja pian pitääkin jo kömpiä nukkumaan kun taas tuo herätyskello ei anna aamulla nukkua. Ihanaa olla taas täällä ja kirjoitella! Oon ihan super iloinen tästä hommasta ja siittä että te jaksatte kulkee mukana ja piristää mun päiviä ihanilla kommenteilla! ♥ Toivon mukaan palataan sunnuntaina viimeistään!

4 kommenttia

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥