Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HAPPY!

DSC_0949  
Heippa! Viime yönä sitten sanottiin hyvästit marraskuulle ja toivotettiin joulukuu tervetulleeksi. Aika on mennyt viime viikkoina ihan uskomattoman nopeasti. Jouluun on enään vain muutama hassu viikko, ja mä olen ollut uudessa työpaikassa jo kokonaiset viisi viikkoa. Lisäksi tällä viikolla mittariin tuli nytten sitten se 20 vuotta. Sekin on hirveän uskomatonta. Mutta totta kuitenkin. Asiat rupeaa olemaan nyt todella mallillaan, vielä kun koti saadaan näyttämään kodilta ja bloggailu palaa elämään takaisin, mulla on meinaan niin monta ideaa tän suhteen että kun vaan malttaisi päästä kuvailemaan. Saatte sitten ihan varmasti nähdä vähän tätä mun kotiakin kun tavarat löytää paikkansa ja saan viimeisetkin hankinnat tehtyä. Kuitenkin rankasta syksystä, isosta määrästä muutosten tuulia, mä olen kuitenkin onnellinen, koska:


...... Mulla on oma koti vihdoin ja viimein. Saan tehdä siittä sen näköisen kuin haluan. Toki J on päätösten teossa mukana myös. Mutta hän on useimmiten asioista kodin suhteen onneksi samaa mieltä kuin mäkin. 

...... Ihanasta työpaikasta. Työ itsessään on vaativaa ja paljolti vielä opettelua. Mutta uskon, että mä tulen kyllä varmasti pärjäämään ja hyvin tuolla. Vaikka tiedän nyt jo etten siellä loppuelämääni halua viettää, tiedän että tuun saamaan tosta paljon irti tulevaisuutta ajatellen. 

...... Joulu ja joululoma saapuvat pian. Vaikken mä mikään ihmeellisempi jouluihminen olekkaan, tänä vuonna mä odotan sitä ja paljon. Siihen mennessä uskon että koti alkaa olla jo parempaan päin, töistä on kunnon loma. Stressi alkaa olla selätetty. Ja saa vain olla perheen ja läheisten kanssa. 
 
DSC_0944

...... Oon oppinut itsestäni paljon tän syksyn aikana. Ja kasvanut henkisesti. Mun on pitänyt kestää paljon raskaita asioita, mutta myös jaksaa pärjätä kaiken muunkin kanssa. 

...... Uusista ihanista ystävistä ja tuttavuuksista. Oon töiden kautta, niinkuin myös muutenkin tän Tampereelle muuton kautta löytänyt aivan huippuja ihmisiä elämääni. Vielä kun olis aikaa enemmänkin viettää heidän kanssaan niin wau. 

......  Mun uudesta ruokapöydästä ja sohvasta! Voi vitsit mutta miten kiva tunne on, kun on löytänyt just eikä melkein täydelliset yksilöt. Ne sopii tänne kuin nenä päähän, ja mä tykkään niistä kuin hullu puurosta. 

DSC_0963  
...... Perheestä. Tää muutto, ja kodin laittaminen oman näköiseksi ei olisi ollut mitään ilman iskää ja äitiä. Eikä tavaroitakaan olisi saatu tänne neljänteen kerrokseen ilman veljen apua. Mulla vaan on niin ihana perhe ♥

...... Taidosta oppia säästämään, ja hallitsemaan paremman raha-asioita. Enään ei ostetakkaan sitä viiden kympin neuletta vaan koska se on kiva ja hetken mielijohde sanoo niin. Nyt mä haluan ostaa neuleen joka on täydellinen, ja mille oikeasti tulee käyttöä. Oon oppinut harkitsemaan sitä ostopäätöstä. Miettimään ja pohtimaan. Ja tajunnot sen, että jos mä jätän sen nyt aluksi kauppaan ja mietiskelen, kyllä mä pääsen sen hakemaan sieltä myöhemminkin jos päätös ostamisesta saa varman pohjan. 


...... Uudesta kaupungista. Tää on vaan niin hienoa asua täällä. Lenkillekkin kun lähtee, niin aina on uusia katuja mitä juosta, paikkoja mitä katsella. Kaupoilla kun käy niin valinnanvaraa on vaikka kuinka ja paljon. Kivoja ns. hengailu paikkoja löytyy. Ja myös kuvailu paikkoja on vino pino. Ja kirpputorejakin löytyy vaikka millämitalla. Tartteeks tätä hehkutusta enään jatkaa?

...... Juusosta. Tää muutto, yhteinen aika, armeijan päättyminen ja nää mun vaikeat kuukaudet on yhdistänyt meitä entisestään. Vielä kun herra jossain kohtaa muuttaa pysyvästi tänne niin voiveljet!♥ 

...... Vaatehuoneesta. On pikkuisen luksusta kun kämäsen vaatekaappiaikakauden jälkeen mulla on vihdoin vaatehuone. Eikä edes mikään minimini, (toki tilavempikin voisi olla...) mutta kuitenkin ihan suhteellisen hyvän kokoinen. 
  
DSC_0954

...... Vanhat ystävät. He ovat pysyneet elämässä mukana, vaikkei juurikaan ole viime aikoina keretty nähdä. Meidän porukka on edelleen paras mahdollinen, ja toivon mukaan piakkoin saadaankin taas koko konkkaronkka kasaan. Nyt kun oman haasteensa tuo porukan jakautuminen neljälle eri paikkakunnalle.

...... Viime aikaisista kirpptorilöydöistä. Oon löytänyt niin hurjan kivoja juttuja, ja vielä niin pilkkahintaan että välillä ihan kummastuttaa kuinka edullisesti ihan uusiakin juttuja myydään. No ei siinä, mun lompakon etuhan se. Mutta kyllä esimerkiksi minä olisin ollut valmis maksamaan esimerkiksi H&M:n uudesta valkoisesta täydellisestä bleiseristäkin enemmän kuin 5€.

...... Sekä oon päässyt eroon suurimmasta osasta ylimääräisiä kamoja. Oon saanut niitä myytyä eri kirpputoreilla tosi hyvin. Vaikka vielä itseasiassa varsinkin tota vaatepuolta on ylimääräistä jäljellä jonkin verran, niin suurimmasta osasta on kuitenkin päästy eroon. Ja saatu rahaa vähän jemmaan reissukassaan.

...... Ei ole isompia huolia mistään. Asiat alkaa olla aika reilassa tällä hetkellä! 
  DSC_0935

8 kommenttia

 1. Ihana tää postaus!♥ Ihana kuulla, että tällä hetkellä noinkin moni asia on sun elämässäs hyvin ja monet noista on aika pieniäkin asioita, kuten tuo vaatehuone esim. :D Tällasia listoja pitäis itsekin tehdä ja liimata vaikka jääkaapin oveen tai peilin viereen, jotta muistuttais itselleen, ettei asiat aina niin huonosti ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi olis kyllä himo hyvä idea! :) meinaa niistä pienistä asioista se onni koostuu, ja pienet asiat jää liian usein huomaamatta :)

   Poista
 2. Tosi kiva ulkoasu tällä blogilla ja sulla on kiva kirjotustyyli! :) liityin ehdottomasti lukijaksi!

  http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sofia! Aivan ihana kommentti!! :) ♥

   Poista
 3. Aivan ihana postaus ja kirjoitustyyli! Kerrot(ainakin tässä postauksessa)tosi ihanasti sun elämästä! Postauksen kuvat on myös kivoja :) !
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (-: Tälläiset kommentit piristävät iltaa! (: ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥