Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hyvästi 2014!

Tää vuosi alkaa lähentyä loppuaan. Mun kohdalla tää vuosi on pitänyt sisällään paljon. Tää lukeutuu varmasti mun elämäni vaikeammiksi ja koettelevammiksi vuosiksi. Pelkästään negatiinen tää vuosi ei kuitenkaan ole ollut. Mä olen kasvanut paljon tän vuoden aikana. Oon kokenut paljon isoja asioita, mutta kuitenkin selvinnyt niistä kaikista. Tää vuosi on monen ison asian takia ikimuistoinen. 
Tälläinen postaus alkaa olla jo ihan perinne. Jos haluutte kurkata aikaisempia, niin klick & kick. 

vuosi1
Armeija ja sen myötä tullut inttileskeys alkoi. Piti opetella viettämään viikot yksin, ja myös iso osa viikonlopuista. Toinen ei ollutkaan joka ilta 5min ajomatkan päässä. Marras- ja joulukuu me vietettiin niin tiiviisti yhdessä, että tammikuussa oli mullakin paljon omaa-aikaa tehdä omia juttuja ja nähdä kavereita.  

vuosi2 Helmikuussa selvisi, että armeijaa olisi vielä 8kk jäljellä. J:n vala oli myös silloin, ja pääsin näkemään pintapuolen millaista se armeijaelämä on. Kipeiltyä tuli myös jonkin verran, ja samalla ahmittua PLL:n jaksoja varmaan kymmenkunta. Helmikuussa en ollut pelkästään fyysisesti kipeä, vaan myös henkinenpuoli oli armeijan takia kovilla. 

vuosi3Maaliskuussa J pääsikin jo vähän enemmän lomille, muttei siltikään joka viikonloppu. Näin ollen me saatiinkin kasattua meidän porukka kasaan ja juhlittua yhden ihanan tyttösen 20 vuotisjuhlia. Vaikkei paljuilu silloin oikein ottanut onnistuakseen, oli meillä ihan huippu ilta. Myös aurinko alkoi heräilemään talviunilta ja päivät alkoivat pidentyä. Näin ollen blogikin rupesi taas heräilemään eloon. 

vuosi4 Huhtikuussa me otettiin äidin kanssa miniloma arjesta kylpyläviikonlopulla. Määränpää oli Turku, koska haluttiin myös päästä vähän shoppailemaan. Huhtikuussa myös meidä Nipsu kissasta tuli enkeli ♥  
    vuosi5Toukokuussa juhlittiin 18 vuotiasta pikkuveljeä. Silloin myös äitini joutui pahaan kolariin, josta tosin selvisi. Se kyllä järjesti monet asiat uudelleen, ja opetti paljon, kuinka pitää elää hetkessä ja arvostaa ympärillä olevia asioita. 
 
vuosi6 Kesäkuussa mulla oli kaks viikkoa kesälomaa, jolloin oli aikaa blogillekkin paljon enemmän. Vietettiin myös kahden nuoremman serkun kanssa päivä särkänniemessä, juhlittiin tutulla porukalla juhannusta, nautittiin lämpöisistä keleistä ja reissattiin muutenkin, mm. keskisellä.
 
vuosi7 Heinäkuussa J:llä oli pidemmät lomat, ja päätettiinkin viettää yhteinen päivä Yyterissä sekä muutenkin Porissa. Tosin Yyterin reissu meinas kaatua, kun herra oli edellis päivänä "vähä" polttanu ittensä heinäpellolla. Heinäkuu sisälsi myös yhdet ristiäiset sekä aikaa kavereiden kanssa. 
 
vuosi8
Elokuussa laskettiin jo tiuhaan päiviä armeijan loppumiseen. Ja J:n ollessa pidemmillä lomilla otettiinkin äkkilähtö Viroon. Vietettiin myös grillailu iltaa kaveriporukalla, ennen koulujen alkua kun kaikki taas hajaantuivat ympäri Suomea. Elokuussa mä aloitin tekemään töitä myös toisessa paikassa. 
 
vuosi9 Syyskuu oli niin riemun kuin itkunkin aikaa. Armeija oli vihdoin tullut päätökseensä, ja mä sain J:n kotiin pysyvästi. Vietettiinkin sen kunniaksi aivan ihana mökkiloma. Huonompana juttuna Sirun sairastelut alkoivat. Sain töitä Tampereelta, sekä päätin muuttaa sinne.
 
vuosi10 Lokakuu oli hyvin raskas kuukausi. Sirusta tuli enkeli ♥ Uusi työ alkoi Tampereella. Allekirjoitettiin vuokrasopimukset, ja elettiin elämää pahvilaatikojen keskellä. Lokakuussa käytiin myös Helsingissä messuilemassa sekä rempattiin tämä nykyinen kämppäni. 
 
vuosi11 Marraskuussa koitti muutto ja sen mukana tulleet miljoona järjestelyt. Töissä harjottelujaksot päättyivät ja alkoi ns. tositoimet. Tampereesta tuli nyt sitten koti. Tutustuin moniin todella ihanaan ihmiseen ja opettelin pärjäämään omillani. Sain myös samalla suurimman osan muuttolaatikoistakin purettua, ja odottelin uutukaisen sohvan saapuvan. 
 
vuosi12 Joulukuu on ollut melkoista menoa kokoajan. Joka viikonloppu jotain ja viikolla pitkää päivää töissä. Ehdittiin me kuitenkin pitkästä aikaa saamaan porukka kasaan ja juhlistamaan mun ja J:n 20- vuotis juhlia, sekä käymään minivisiitillä Helsingissä. J oli myös paljon täällä Tampereella mun kanssa. Vaikka joulukuu vielä kesken onkin, siittä loput menee melkolailla lomaillessa!

4 kommenttia

 1. ihana tällainen postaus♥ paljon onnea ja iloa tulevalle vuodelle!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus, tosi kiva idea! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! (: Idea pysynyt samana jo monta vuotta! ♥

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥