Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kirpparilöydöksiä - Videolla!

Ihanaa, ihanaa, & ihanaa! Mulla on netti kotona. Miettikää, nyt se on täällä ilahduttamassa mun iltoja ja miksei päiviäkin. Monen monta, suoraan sanottuna iiiihan liian monta viikkoa puhelimen netin varassa. Nyt langaton netti valtaa tän kämpän ja säästää mun aikaa ja hermoja melkoisesti. Ennen kotikotona kun lataili videon youtubeen, meni semmoinen kolme-neljä tuntia. Arvaakkaas mitä ny meni? No puol tuntia, jos sitäkään. Eli tää videohan on kuvattu jo, hmm. Ainakin 2,5 viikkoo sitten. Mut ei silloin sattunu syttyyn lamppua et hitto mullahan ei oo kunnon nettiä. Sen pidemmittä löpinöittä, nyt videoo pitkästä aikaa: olkaa hyvä!


      ....   ....     

6 kommenttia

 1. videopostaukset on aina kivoja! lisää vaan :) ja tosi kivoi löytöi oot tehny kirpparilta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Mua aina itteeni naurattaa millanen oon videoilla :D mut tosi kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 2. Ite tykkään myös välillä kattella videopostauksia. :) Halvat kirpparilöydöt piristää kyllä niin päivää! Hyviä löytöjä oot tehny. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että ovat mieluisia! :) No kyllä! Nimenomaan varsinkin silloin kun on hyviä sekä halpoja! :)

   Poista
 3. Oli kyllä kiva video! :) Mun makuun näitä sais olla enemmänkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooi kiitos paljon Ida! ♥ :) Mää yritän saada näitä jatkossakin! Vaikka edelleen oon sitä mieltä että aina joku näissä menee vikaan kun näytän tolta :D

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥