Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

HOME DETAILS

Vaikka täällä mun kämpässä on enemmän epävalmista kuin valmista, ajattelin silti napata teille muutamat räpsyt ja vähän vilauttaa miltä täällä ne suhteellisen malliillaan olevat kohtalot näyttävät. Paljon uupuu, mutta pikkuhiljaa. Mä kun haluan panostaa tähän kunnolla, enkä ostaa mitään väliaikaisia tsydeemejä joiden kanssa on sitten helisemässä kun ne unelmat saapuvat. Ja koska lottovoittoa toistaiseksi ei oo vielä näkynyt, ja kun jostain kumman syystä tän neidin maku (eikä kyllä oo J:nkää...) oo siittä halvimmasta päästä, niin vähän täytyy tuota taloudellista puoltakin pitää vakaana. Vai pitäisköhän elää kuukausi puurolla ja makaronilla jotta mä saan sen mun toivotun sohvapöydän... -Ei.

DSC_0462 DSC_0493 DSC_0481 DSC_0489 DSC_0505 DSC_0507 DSC_0470 DSC_0499 DSC_0495 
Viimeisestä kuvasta voittekin hahmottaa tuon vihreänseinän. Se tosin on kuvassa sen verran haalealla että sitä sietää jopa sekunnin pidempään katsoa.. Mutta oikeasti se on tosta paljon tummempi ja myrkyllisemmän värinen. Ja myrkyllinen muutenkin! Ainakin mulla meinaa aina pää haljeta kun kattelen sitä. Onneksia pian pian pian taivaallinen valkoinen kerros pelastaa mut hermoromahdukselta.  

Pakko varmaan avautua vielä tästä mun tiistai päivästä, kun kaikki meni oikein mallikkaasti. Aamulla, kello soittaa tuttuun tapaan. Painan herätyksen pois ja rupeen selailemaan puhelinta, kunnes unihiekkaa silmät vielä täynnä ja ajatukset pitkälti vielä unen puolella tuijotan kelloa. 8:45, kahdeksan neljäviisi. Tajuan vaan että joku ei nyt kyllä mee ihan yksiin. Ping! Ja lamppu syyttyy tässäkin päässä: mun pitäis tasalta olla töissä!! 
Tekstari pomolle et meikä vähä nukku ko oli laittanu herätyksen tuntia liian myöhää, ja et tuun nii pia ko mahdollista + täältä kävelee sen noi 15 minsaa. Ekat vaatteet mitä käsiin sain niskaan, jugurtti kaksin käsin huivii ja ulos. Mites sattukaan et tälläsenä aamuna kunnon märkälumisade. Perille päästyäni olo ei ollut se hehkein mahdollinen. No aloittelin siinä sitten töitäni ja muistin että eväät pitää viedä jääkaappiin. No joo, olishan se nyt ihan yliarvostettua ollut muistaa ottaa ne mukaan, nehän säilyy vallanmainiosti kotona pöydällä. - Ei mitään, jatketaan. 
Kotiin vihdoin päästyäni sain siivottua. Ja suunnitelmana mulla oli siivouksen jälkeen nauttia lasillinen cokista telkkarin ääressä hyvän leffan merkeissä. No, telkkari saattais olla astetta helpompi laittaa päälle jos kaukosäätimessä olis toimivat patterit. Ja juuri 2 min sitten kauppakin tien toiselta puolelta sulki ovensa. Okei, ei katota sitten telkkaria. 

Jos joku asia menee putkeen, niin kyllä ne yleensä loputkin sinne tuppaa sitten mennä. Mut eihän tälläsiä asioita pidä nii kovi vakavasti ottaa! Saimpaha töissä hyvän syyn ostaa viereiseltä huoltsikalta lounaan ja nyt kirjoitella teille tänne postauksia talteen!

8 kommenttia

 1. ihania yksityiskohtia, varsinkin nuo kynttilät<3 pommiin nukkuminen on kyllä tosi inhottavaa, mutta siitäkin yleensä aina oppii ja seuraavalla kerralla muistaa tarkistaa että herätys oli varmasti oikeaan aikaan! :) hyvää uutta vuotta siulle Henna<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ♥ Ja joo, onhan se, varsinkin kun periaatteessa herää ajoissa mutta kello soittaa väärässä! :D
   Samoin sinne Tuuli! :) ♥

   Poista
 2. Tykästyin sun blogiin, ja etenkin noihin kaikkiin valokuviin. Ihan superhyviä!♥
  Tykkään myös sun tavasta kirjoittaa ja tää blogi on ulkoasultaanki tosi siisti. Tsemppiä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, aivan ihana kommentti! :) Kiitos hurjan paljon ♥ :-)

   Poista
 3. Aivan ihania yksityiskohtia, oih ja voih! Tuli hirveä hinku sisustaa omaakin kotia..:D

  Ja tuo on muuten harvinaisen totta, että jos yksi homma menee päin honkia, niin sinne sitten menee kaikki muutkin. Harvinaisen inhaa vaan on, että kaikki tuo kurjuus pakkautuu AINA sille samalle päivälle, kuten sinulla näemmä.. Kadehtittaa positiivinen asenteesi kääntää moinenkin hyväksi, itse olisin varmaan ollut ihan itkun partaalla jo puolessa välissä päivää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hinku on mullakin koko ajan! :D eikä se varmaan koskaan mene ohi... :D

   Poista
 4. Meiltäkin löytyy tuo Manhattan- kattovalaisin, ja se on kyllä niin upea!
  Kivalta näyttää teidän kodin yksityiskohdat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Mietin pitkään tuon ja sen astetta leveämmän välillä, mutta tuo oli näppärämpi keittiöön! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥