Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Facts and Opinions Part. 3.

- Oon tosi tarkka nukkumisen kanssa kotona. Peitot ja tyynyt pitää olla just oikein, ja oikee lämpötila. Nyt viime päivät oon nukkunu ikkuna auki kahden peiton alla. Neljä tyynyä on se perus mitä yleensä pitää löytyä. Hätätapauksessa kaks tai kolme riittää. Lisäks petivaatteet pitää vaihtaa vähintään parin viikoin välein. Yleensä oon niin malttamaton että vaihdan ne viikon välein. Mikään ei oo parempaa ko sukeltaa suihkun raikkaana juuri pestyihin lakanoihin ja nukkua heräämättä aamuun saakka. Lisäks mä oon melkonen nukkuja. Yleensä meitsi nukkuu jo ennen kuin pää on edes tyynyssä. Pystyn huoletta nukkumaan autossa, ja kotona sohvalla. Oon siis tarkka kotona sängyssä nukkumisessa. Muuten ei ole oikeastaan mitään väliä. 

- Mä oon ihan super huono käyttämään korviksia. Siis tositosi harvoin mä jaksan ja muistan ne laittaa. Aika usein sitten kun ne mulla on, käytän lahjaksi saatuja Guesseja tai ihan vaan rihkama helmikoruja. 

- Venytteleminen on mulle ehkä maailman ylitsepääsemättömin asia. Vaikka kuinka sattuis seuraavana päivänä lenkin jälkeen kävellä ja olla, ei se motivoi mua yhtään. Mun venyvyys taso on aika lailla näkkileivän tasolla. Se ei veis elämästä kun sen muutaman minuutin, mutta ei herraje miten tuskallisen työn takana se on. 
  
- Mun sydän huutaa maailmalle. Haluaisin nähdä ja kokea niiin monia paikkoja. Jos rupeaisin listaamaan paikkoja mihin on pakko päästä, siinä vierähtäisinkin loppupostaus. Australia, Kreikka, Chile, Filippiinit, Malediivit, Kanada, Thaimaa, Intia, Dubai... Seuraava matkakohde onkin jo päätettynä ja matkakassalipas täyttymässä! 

DSC_0786
- QuizTaisto♥  Voi veljet miten koukuttava peli, ja miten koukussa mä oon. Pelataan sitä aina työkavereita vastaan, ja tunnetustihan mä nyt aina voitan noi miespuoliset henkilöt siinä. Terkkuja vaan teille kaikille jotka stalkkaatte tätä! 

- Aikaisemmin mä olin tosi riippuvainen kalenterista. Kaikki tarkat päivämäärät ja menot kirjattuna ylös erilaisin värikoodein yms. Nyt en edes tiedä misä koko kapistus on, ja uutta 2015 versiota mulla ei edes ole. En tiiä onko mun menot sit vaan loppunu kokonaan, vai enkö mä vaan enään käy missään vai mitä. Mutta jotenkin tosi helpottavaa. Se miten mä nyt muistan kaikki tärkeet päivämäärät, yleensä ne on lapulla tai sitten ne on vaan muistissa päässä. Emmä ainakaan mielestäni oo mitään tärkeetä tänäkään vuonna silti missannut. 

- Salkkarit on ehkä maailman paras ohjelma ikinä. -Jos sen kattoo tarpeeks huumorilla. Oon kattonu salkkareita ihan pikkusesta saakka. Ja ne ekat kaudet ihan jo useempaan kertaan kiitos kesä uusintojen. Ja aina kun jossain tulee puheeks joku juttu tiiän tasan tarkkaan millai se on menny siellä. Usein mua katotaan kieroon "mitä, oikeestikko sä katot salkkareita..." - No joo. Enkä mää häpeä sitä yhtään. En mä ehkä ihan niin koukussa oo et mun elämä romahtais jos en silloin satu olemaan kotona. Mutta mun elämä nyt on aina menny nii et lähestulkoon aina oon siihen aikaan kotona. 

- Viime kuukausina oon innostunut todella paljon musiikista. Jopa niin paljon että olen jopa maksanut Spotifyn käytöstä. Okei, ehkä se jäi vahingossa ilmaisjakson jälkeen maksulliseksi. Mutta emmää siittä ny enää raaski luopua. Varsinkin Sannin uusin levy on soinut joka päivä työmatkoilla ja väliin myös illalla kotona. 
   
DSC_0734-horz
- Innostun aina todella helposti uudesta TV- sarjasta minkä keksin kiinnostavaksi. Sitten sitä onkin pakko katsella aina se useampi jakso putkeen. O.C. , PLL, House, Serranot, ja nyt meneillään oleva Orange is new black. Siittä onkin muuten ekan tuotantokauden vika jakso menossa tänään, joten pakko saada tää blogi nopeesti alta poijes. 

- Lähitulevaisuudessa mun olis tarkoitus vihdoin alottaa tota mun ensimmäistä tatuointia. Se vaan kun siittä tulee todella iso, se ei ole mikään viikkorahoilla kustannettu juttu. Lisäks oon halunnu rauhassa punnita sitä että onko se juuri se, minkä halun mun selkää ja kylkeä koristavan. Sen jälkeen kun se on mun iholle hakattu, olis tarkoitus alottaa hihatatuointia pikkuhiljaa olkapäästä jatkaen. Mulla on siihenkin jo tosi monta ideaa, enkä malta oottaa että pääsen toteuttamaan niitä. 

- Innostun aina tosi helposti kaikista uusista vaatetrendeistä. Mutta kuitenkaan harvoin koen niitä kuitenkaan itelleni sopivaksi ja näin ollen jätän ne usein ostamatta. Nyttenkin mä himoitsen montaa eri juttua, mut en vaan osais käyttää niitä. Tarttis varmaan vähän rohkaistua tän suhteen! 

- Asioiden alottaminen on aina se haastavin kohta. Mutta sitten kun sen yli on kiivetty, mä saan yleensä aikaan tosi paljon ja tosi sutjakkaasti. Mut se alotus.. Siis ihan oikeesti. Toi ikkunan peseminenkin.. Herraje mä varmaa kuukauden sitä suunnittelin alottavani. Ja sitten kun alotin, pesasinkin niitä sitten monta tuntia, kunnes aika loppui kesken ja aurinkokin laski. Nyt se loppuun peseminen on taas kompastunut tähän aloittamiseen.

DSC_0700
- Haluisin osata tanssia. Siis kunnolla, ja sellasta kunnon katutanssia. Ja oonkin vakavasti ajatuksen tasolla harkinnut semmosen harrastuksen alottavani. Saa nähä jääkö ajatuksen tasolle, vai mitenkä mä siittä vielä innostun. Mutta olishan se nyt ihan tajuttoman komeeta osata ja olla sellanen tosi liikunnallinen ja kunnon rytmitajuinen. 

- Mun iPhonen näyttö on nyt tuplasti hajonnut. Ensiks kulma pelkästään kun kävelin sen yli, ja lopulta koko näyttö halkes sen pudottua lattialle. Se toimii enään pyhällä hengellä ja sen akku kestää hyvällä tsägällä puoleen päivään. Mut en silti aijo vielä ostaa uutta. Poltteet olis kovat. Muttakun emmää osaa päättää että mikä. Toisaalta uusin omppu houkuttelis koska konekkin on vaihtumassa Applen sarjaan niin sit kaikki toimis parhaiten keskenään. Mut sitten taas nyt kun puolet mun päästä on harmaantunut ton akun meininkien myötä, et Sony olis toinen jees vaihtoehto. Mutta koska tunnetusti mä oon mestari kaikessa, onnistuisin myös rikkomaan sen Sonyn joka ottaa sitten helpommin itteensä ja lamaantuu. Sitten taas se LG:n kaavera vehje olis aika mielenkiintonen. Mutta. Samsung on aina samsung ja se ei oo edes vaihtoehtona. Ennemmin vaihan vaikka 3310 takasi. 

- Mä oon ihan älyttömän sosiaalinen ihminen. Jostain syystä ajaudun usein juttelemaan ihan tuikituntemattomienkin kanssa. Välillä sitä saa jopa tosi mielenkiintoisia ja hauskojakin keskusteluja aikaan. 

- Mun yks suurimmista haaveista olis lähtee avustustyöhön. Tää haave on ollut mulla jo tosi pitkään, mut oon pitänyt sitä siellä mahdottomien saavuttaa- joukossa. Nyt kun yks kaveri rupes siittä puhumaan kuinka on itse lähdössä, se herätti sen uudelleen henkiin ja rupesin taas haaveilemaan siittä, astetta vakavemmin. Mä oon luonteeltani todella auttavainen ihminen, ja tykkään ihmisten auttamisesta. Mikäs oliskaan sen parempaa kun päästä auttamaan oikeasti apua tarvitsevia. Siinä vaan on vielä useampi asia jotka pitäis varmistaa onko se mun kohdalla kuinka mahdollista. Mitä diabetes tästä sanoo, miten olis lääkkeiden mukaan otto ja säilytys. Ja sitten tietenkin onko mulla rohkeutta tarpeeks, sekä mitenkä mä hoidan asiat täällä kotona siksi aikaa. Eli miten teen mun ihanan asunnon ja työpaikan kanssa. Ehkä aika näyttää mikä tän haaveen kohtalo on! 

DSC_0767

4 kommenttia

 1. Wau, oot aivan mielettömän kaunis näissä kuvissa ja ihania faktoja susta! :-) hyvää vappua!

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelin kommentoida samaa kuin edellinen, että olet uskomattoman kaunis noissa kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan sanaton näistä kommenteista, Kiitos hurjasti!! ♥ :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥