Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Neutrogena Pink Grapefruit

Mä en ole koskaan ollut mikään kosmetiikan suurkuluttaja. Okok, ostin juuri Sokokselta 4 hiustököttiä mistä yks on nyt päässä odottamassa mun sydänkohtausta.
Mutta sain äidiltä jokin aikaa sitten tälläisen kivan ihonhoito- paketin, ja päätinkin sitten vähän jakaa mielipidettäni tänne teillekkin. 

DSC_0053 Neutrogena on mulle merkkinä aika heikosti tuttu. Yhden naama-aineen oon omistanut niiltä aikaisemmin. Tai, itseasiassa se on mun ainut naama-aine.. No mutta joo. Tälläinen kolmenkombo tuli siis ehkäpä ihan tarpeeseen. Paketti sisälsi siis Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser- kosteusvoide kasvoille, Pink Grapefruit Facial Wash virkistävä pesugeeli kasvoille sekä Pink Grapefruit Daily Scrub kuorintavoiteen.
Ei varmaan mitenkään hirveen epäselväks jäänyt tuoksupuoli. Verigreippihän ei ainakaan mun mielestä oo mitenkään hirveän yleinen kosmetiikoissa. Eikä se ainakaan mun nenään oo koskaan tuoksunut hyvältä. En tiiä mitä taikoja sille tässä sarjassa on tehty, mutta näissä tuoksu on kyllä todella miellyttävä. 
 
DSC_0066 Eniten käytössä mulla on ollut ehdottomasti tää kuorintavoide. Neutrogenan omilla sivuilla tätä kehutaan virkistäväksi, ja sen voin kyllä allekirjoittaa. Ja nimenomaan positiivisella tavalla. Lisäksi löysin maininnan "kuivattamatta ihoa", siihen puoleen mä en osaa oikein sanoa juuta ja jaata koska mun kasvojen ihon kuivuuden kanssa ei oo koskaan ollu mitään ongelmaa olin mä sitten käyttänyt mömmöä kuin mömmöä. Kuorintavoiteita mä olen kokeillut jokusia, useimpia niin että käyttö on ollut oikeastaan iiiihan yhtä tyhjän kanssa. Tän kanssa pehmeyden kyllä huomasi. Ja lopputuloksesta mä tykkäsin kyllä. 
 
DSC_0060 Kosteusvoide oli ainoastaan ainut joka ei herättänyt riemun kiljahduksia. Tai edes kunnon hymyä. Tuoksu on ihan hyvä niinkuin aikaisemmin sanoin, mutta se että se tuoksuu sun nenään oikeastaan tuntitolkulla kasvoilta niin sai mut ainakin välillä jopa pesemään kasvoni tän käytön jälkeen. Ihan vaan sen takia että liika oli liikaa. Kosteutuspuoli toimi kyllä mun mielestä hyvin. Mä käytin tätä aamuisin, koska tää oli aika näppärä apu heräämisessä. Tuli aina sellainen tosi raikas olo kun tätä laittoi nopsanhopsaa kasvojen pesun jälkeen. 
  
DSC_0067 Pesugeeli tuli mulle ehkä eniten tarpeeseen. Tosi huonona kasvojen hoitajana ja sitten aina ihmettelevänä mistä kaikki maailman nyppylät ja näppylät löytävätkään tiensä juuri tänne. Sain hyvän syyn kokeilla auttaisko päivittäinen käyttö kuinka ja miten. "Auttaa vähentämään finnejä ja mustapäitä". - En allekirjoita. Musta niitä on ihan yhtä paljon kuin tähänkin saakka. Tykästyin tän käyttöön kuitenkin, vaikkei se mitään ihmeitä aikaan saanutkaan. Eikä mulla nyt noita finnejä sun muita ongelmaksi ole. Yks kaks silloin tällöin. Eli en siihenkään ole mikään paras sanomaan auttaako vaiko ei auta.

Yhteenvetona jos multa kysyttäis ostaisitko näitä uudestaan, kuorintavoiteen ehdottomasti, pesugeelin harkiten, ja kosteusvoidetta en varmasti.

6 kommenttia

 1. Eikä! Huomasin sun kommentin, jonka olit mun kuoleman kohdanneeseen blogiin jättänyt! :D Aivan huikeaa kuulla susta näiden vuosien jälkeen. Sun blogis on pikavilkaisulla aivan ihana, ja alan kyllä seuraamaan :) Kaikkea hyvää sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ihana sinä! :-) ♥ Kiitos paljon Heidi! :)

   Poista
 2. Niin ihanan pinkit purkit! Käytin itekin pitkään Neutrogenan tuotteita, nimenomaan juurikin noita samoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nää ihan jees tuotteita loppupeleissä on! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥