Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Leopard Accessories

Hellurei! Huhtikuu on nyt saapunut keskuuteemme sitten viime postauksen. Nyttenkin uni meinasi viedä voiton mutta koska postauksia vain kertyy ja kertyy enkä saa kiireeltäni niitä julkaistua. Niin nyt sitten päätin että tänään voisin pikkusen venyttää unta ja heittää teille postauksen. Oikeesti tänne piti eilen tulla video jonka kuvasin teille jo lauantaina. Mutta teknisistä ongelmista johtuen toivon että saan sen ainakin viikonlopun aikana julkaisuun. 
Teknisistä ongelmista tässä on kärsitty muutenkin. Mun koneen muisti pamahti meinaan yks päivä täyteen. En oo osannu edes ajatella et tällänen vois olla mahollista... Mut jep, täynnä on ja piukassa. Ulkonen kovalevyhän multa löytyy, mutta se piuha millä se yhistetään tähän masiinaan sijaitsee siinä ainoassa laatikossa jonka jätin Ikaalisiin. Onhan mulla täällä turhiakin kuvia sylin täydeltä, mut se vaatii sitä aikaa se niiden rajaaminen jota mulla ei nyt liioin oo ollu. Lisäks jotta ei varmasti helpolla päästä tää on muutenkin alkanut nyt tökkimään kun mikäkin. Niin ja siitä videosta! Käsittelin sen eilen silmät ristissä ja laitoin latautumaan yöks. Heräsin yöllä neljän aikaa juomaan ja kurkkasin samalla mikä tilanne. Noohh, taustalla 97% valmiina ja sen päällä lappu "error" sun muuta jota en ihan kyennyt siinä tilassa selventämään. Raksista sulki, läppä kiinni, ja peitto korviin muutamaksi tunniksi. Aamulla taisin ääneen todeta että olis ehkä kannattanut pikkusen enemmän syventyä asiaan että olisiko ollut jotain tehtävissä. Tuossa se nyt latautuu uudelleen, ja voitte kuvitella etten tanssi ruusuilla jos joku tekniikanherra sen siitä taas heittää tuon puoleiseen. 

DSC_0561 DSC_0537-1 Kertyneitä asukuvia olis tällä hetkellä taas pikkuisen purkaa tänne teillekkin. En muuten pysty sisäistämään että miten vaikeaa on näiden kokonaisuuden kanssa löytää se kultainen keskitie. Yleensä on joko niin että asukuvia on monet mutta aika niiden julkaisemiseen puuttuu. Tai sitten se väärinpäin oleva yhtälö. Kuvia ei ole mutta aikaa niiden postailuun olisi. 
Mutta tässä näitä kuvia nyt sitten tulee! Käytiin Inkan kanssa ottamassa asukuvia jo useampi viikko sitten. Säntäsin suoraan töistä kilpaa auringon kanssa kotiin hakemaan kameran. Niin siinä kävi että sen kisan vei meikä kun kerta kuvista suhteellisen ok valottuneet vielä sai. Nyt kellojen siirtämisen jälkeen vielä salkkariaikaankin oli ihan suhteellisen valosaa, miten upeeta, miten oonkaan kaivannut tätä. 

DSC_0545
DSC_0586 DSC_0565 DSC_0555-1 Päälle sai keväisten ilmojen puolesta heittää vihdoin viimestä trenssin. Ja veljet miten mulla on ikävä sitä nyt kun melkein saa olla talvitakkeja kaivassa varastosta takasi... Tästä Suomen ilmastosta ja sääherrasta vois vääntää vaikka ihan oman valitusvirren jos sikseen tulee. 
Takin ympärille mä sitten kokosin muun asun. Aika fiilispohjalta mentiin. Mulla tuo leohuivi on ollut nyt suhteellisen paljon käytössä, joten siihen oli sitten kiva yhdistää vähemmän käytetyt conssit. 
Tuo mun Kors perheen ensimmäinen on nyt ollut oikeastaan ihan päivittäisessä käytössä. Se on vaan niin huippu työmatkoilla. Nojoo, onhan se myös ihana! ♥ 
Neuleeksi valikoitu Berhkan pidemmän mallinen versio, jota en ollutkaan ainakaan vuoden päiviin kertaakaan käyttänyt. Pari kertaa ollut ihan kahden vaiheilla laittaako sen menemään kirpputorille, mutta kyllä nyt taas olis harmittanut jos olisi laittanut. 

Nyt rupee sen verran uni painaan että täytyy taas tämä masiina sulkea ja siirtyä nukkumatin matkalle. Pakatakkin olis tänään tarvinnu kun huomenna suunnaksi pitkän pitkästä aikaa Ikaalinen ja kotikoti!! Saa taas töistä päästyään ensin raivosiivota ja sit raivopakata ja Ikaalisissa sitten lopulta muistaa että se ja se jäi tekemättä. Ja se ja se jäi ottamatta mukaan. No mutta, pikkuvikoja! 

DSC_0546-1 DSC_0581 DSC_0574

jacket Only | jeans VeroModa | bag & watch Michael Kors | shoes Converse 
knitting Bershka | scarf Cubus | sunglasses Ray-Ban

12 kommenttia

 1. Ihana asu! Toi takki on superkiva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Takki on kyllä myöskin yksi lemppareista, onneksi kevään myötä se pääsee taas kovaan käyttöön! :)

   Poista
 2. ääh, tietotekniset ongelmat on kyllä aina ihan yhtä raivostuttavia! toivottavasti saat kuitenkin koneesi toimimaan paremmin ja selviydyt kuvien & videon kanssa :) ihana tuo asu, tykkään kovasti takista ja tosta leopardihuivista!<3 piristää jotenkin aina kummasti asua jos asusteet ovat kohdillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videon kanssa selvitty! Mutta kuvien kanssa tai pikemminkin koneen muistin kanssa vielä vähän hienosäätöä! :D
   Oot niin oikeessa tuon asusteiden suhteen kyllä! :) Sama asu eri asusteilla voi olla jopa yö ja päivä! :)

   Poista
 3. kiva asu! :) ja aivan älyttömän kivat kengät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asu oli omaankin mieleen tosi paljon, ja mukava kuulla että myös siellä tykkättiin siittä! :)

   Poista
 4. Oi, tykkään tästä asusta! Toi leohuivi on tosi kiva!:) toivottavasti sait videon nyt ladattua.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Video puoli kunnossam vihdoin! :) Kiva kuulla että tykkäät! ♥

   Poista
 5. Tosi kiva asu :) Leokuosi on kyllä kovasti mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Leokuosiin sitä ei varmaan koskaan kyllästy! ♥

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Nooo, ihan ookoo! ;) Ei vaa, nää oli kyllä tosi onnistuneita! ♥ :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥