Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Rahkaherkku!

Tykkään ite hirmu paljon lukee blogeista välipala- ja ruokavinkkejä. Ja välillä niitä on nähty täälläkin, ja niin nähdään nyttenkin. Mitään tähtitieteellistä mä en alkanu väsäilemään. Koska välipaloissa itekkin tykkään suosia niitä yksinkertaisempia versioita.
  
DSC_0731
Mä tykkään erilaisista rahkoista todella paljon, mut harvemmin niitä tulee kuitenkaan itelle tehtyä. Mamman kanssa kun vielä asusteli niin se jakso niitä harva se ilta värkkäillä ja mukavasti siinä pääsi aina osingoille. 
Rahkaa tehdessähän nyt vain taivas on rajana. Makuja on monia ja yhdistelmiä sitäkin useampia.
Mansikka-banaani kombo nyt vaan toimii aina. Kuvasta poiketen mun piti heittää kiivikin sinne sekaan, mutta ne maistuikin sitten paremmalta ihan erikseen...
  
DSC_0743 Mitä tähän touhuun sitten tarvitaan. Purkki maustettua mansikkarahkaa, normi maitorahkaa, mansikoita ja banaania. Kuvasta poiketen mä tosiaan siis jätin kiivin poijes, mut uskosin et se sopis aika makosasti myös sekaan. Mansikat oli mulla kotimaisia pakasteversioita. Koska en oo vieläkään saanu aikaseks tuotua Ikaalisista niitä ihan itte maasta poimittuja tänne. 
 
DSC_0755 1. Lusikoi rahkat kulhoon ja sekoita keskenään. Ite käytin tommosta mininuolijaa koska se nyt vaan on paras tohon hommaan. 
 
DSC_0747 DSC_0771 DSC_0773 2. Sulata mansikat. Nää olis kyllä voinu jättää inan jäisemmiksi mitä mä jätin. Sitte vaan sekaan mukaan. Toi neste toi mukavasti väriä ja makua vielä lisää. 
 
DSC_0795 DSC_0800 3. Banskut paloiksi ja soppaan mukaan.  Ja mä laitoin sit vielä kylmään hetkeks ennen kuin rupesin lusikoimaan ääntä kohti. Sokeria voi käyttää oman maun mukaan, mutta toi mansikkarahka on semmonen makeapommi etten mä ainakaan kaivannu tähän yhtään makeutta lisää.
 
DSC_0892 Vähän banskua vielä koristeeksi pinnalle ja nauttimaan!

18 kommenttia

 1. Oi, nyt tekee mieli just tommosta ihanaa rahkaa! :) Bansku ja mansikka sopii kyllä niin hyvin yhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahka on kyllä yks parhaita välipalaherkkuja! :)

   Poista
 2. Voi vitsi kun toi onkin kätevä tapa! En oo jotenkin ennen tajunnut että noinkin voisi tehdä eikä heittää kaikkia aina blenderiin, missä se tuppaa tulemaan aika ohkaseksi aina ja on helppo juoda. Oon joskus kyllä sekoittanut ihan vaan rahkaa ja jotain yhtä hedelmää, mutta niitähän voikin laittaa eri rahkoja ja eri hedelmiä tai marjoja...:D.

  VastaaPoista
 3. Tämä näyttää ja kuulostaa kyllä ihan minun herkulta :D Melkein samantyylistä olen tehnyt, mutta en ihan näillä aineksilla! Tämä täytyy painaa mieleen, olen nimittäin sellainen rahka-banaani-kiivi syöppö että. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä on sit oikeen mehevä yhdistelmä sulle! :) Mä kokeilen ens kerralla banaani-kiivi sekotusta! :)

   Poista
 4. Itekin tykkään hakee inspiraatioo välipaloihin ja ruokiin blogeista, joten kiitos tästä! Näyttääpä niin hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeista löytyy kyllä yleensä toinen toistaan ihanampia ohjeita ja vinkkejä! :)

   Poista
 5. Voi vitsi kuulostaa hyvältä! <3 Lähdenkö heti hakemaan kaupasta ainekset? Noi Valion maustetut rahkat on jo pelkästäkiin niin hyviä että huh.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähe! Koska mäkin oon viel kipasemassa kauppaan hakemaan uuden satsin uudella yhdistelmällä :p

   Poista
 6. Oi nam miten ihanan kuuloista! En olekaan pitkään aikaan syönyt rahkaa, pitänee joskus tehdäkin moista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahkaa on kyllä ni helppo tehdä monissa eri mauissa että! :)

   Poista
 7. Nam, näyttää niiin hyvältä!

  VastaaPoista
 8. oi nam, tuollaiset välipalarahkat on aina yhtä hyviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nää on! ja taivas rajana maku yhdistelmissä! :)

   Poista
 9. mmm.. pitääkin pistää tämän korvan taakse ja kokeilla joskus! :)

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥