Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuulumisia

Pitkästä aikaa ajattelin tulla ihan tälläsen perus kuulumispostauksen merkeissä tänne vähän höpöttelemään niitä näitä. Tai itseasiassa mun piti tulla kirjotteleen tää jo maanantaina, mut sit vaan sattu tuleen taas muuta tekemistä. Sitten tiistaina, sitten keskiviikkona... No nyt ollaan täällä. Tosin toinen käsi yrittää täs samalla tehä kokoajan jotain muuta et katotaan montako tuntia tän tekemiseen taas menee. 
Kuulumiset nyt osittain jo viimepostauksessa tulikin, mut nyt aattelin niiden lisäks kertoo mitä tässä on taas viime päivinä tullu tehtyä. 
     
DSC_0091
 O.C:tä on iltaisin tullu kahlattua jos jokunen jakso. Ja muutenkin sarjoja ja leffoja. Aikasemmin en juuri telkkarista salkkareiden lisäks muuta kattonu, mut nykyään kyllä. Emmää tiiä tälle edes mitään selitystä. Enkä mä mielestäni sen enempää oo kotonakaan, tai omista ylimäärästä aikaa. Tossa se vaan yleensä pauhaa samalla kun esim kirjottelee näitä postauksia. Rakkaus herkutteluun on taas saanut ihan uuden suunnan kun kesän kaikki uutuusjäätelöt on saapuneet kauppaan. Mä onnistuin tosin vielä löytämään viime kesän Magnumin herkun! 

DSC_0563
Rakastunut Tampereeseen. Viime postauksessa puhuin kuinka tää ei vaan silti vielä kodilta tunnu. Niin vaikka niin siis onkin, onhan tää silti aivan ihana kaupunki! Nyt on tullu käytyä monena iltana kävelemässä ja juoksemassa eri paikoissa, itseasiassa paikoissa joissa en ole edes ennen käynyt. Ja voi vitsit miten kivoja paikkoja on löytynytkin! Sitä odotellessa kun fillarikelit paranee ja pääsee päästään jopolla muuallekkin kun töihin ilman syväjäätymistä. 

DSC_0139 Värjännyt hiukset ja muutenkin antanut aikaa itselle. Oon ollu tosi paljon omissa oloissani ja tehny omija juttujani. Ja voi veljenpojat miten tarpeeseen se onkaan tullu. En edes muistanu miten kiva on vaan olla itekseen just niinko itte haluaa. Muutenkin oon viime aikoina saanu mieltä painavia asioita reilaan, elämän tapoja askel askeleelta parempaan suuntaan, ja alkanut viihtymään mun elämässä entistä paremmin. Yks ystäväkin sanoi kun nähtiin pitkästä aikaa että musta ihan paistaa hyvä olo. Ehkä. Ihmiset ympärillä on todella tärkeä asia, ja ihmissuhteista pitää huolehtia ja niitä pitää olla. Mutta pitää kuitenkin muistaa että kaikista tärkein ihminen itselle on kuitenkin se oma peilikuva. Jos sillä menee huonosti niin se vaikuttaa niihin ympärilläkin oleviin ihmisiin. 
   
DSC_0132 DSC_0124Viettänyt huippuiltaa työkavereiden kanssa ja nähnyt muutenkin kavereita ja ystäviä. Oon myös saanut uusia kavereita sekä ystäviä. Niiden kanssa on myös paljon tullut nyt vietettyä aikaa, ja taas lauantaina mennään eikä meinata nimittäin Sannia katsomaan Pakkahuoneelle. Emmäävalita. En oo taas hetkeen ollu misään keikalla, taino ylipäätään oon käyny keikoilla tosi vähän. Ja kun kyseessä on artisti kenen biisit osaan sanasta sanaan ulkoa, on fiilis aika korkeella. 

Nyt mä vaihdan nää farkut verkkareihin ja lenkkareihin ja lähen heittää pienen iltalenksun ennenkuin ihan säkkipimeä saapuu. Ja sit onkin taas pian jo nukkumaan meno aika. (ja pah, kattokaa ko meikäläinen oli nukkumassa ennen kahtatoista.....) 

4 kommenttia

 1. Voi että, olipa kiva hyvänmielen postaus :') ihanaa kun sie selvästi nautit elämästäs niin kuin pitääkin ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Tälläsiä on aina niin kiva tehdäkkin :) ♥

   Poista
 2. Ihana kuulumispostaus upeine kuvineen ♥ Just joku päivä mietin kuinka kivaa olisi katsoa O.C:t uudestaan läpi! Siitä on jo jokunen vuosi, kun ne on viimeksi nähty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo koskaan aikaisemmin kattonu! Nyt oon ihan koukussa, tosin kakkos tuotantokausi on oikeesti huomattavasti huonompi mitä eka :c

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥