Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BURGUNDY

Helou täältä nenäliinojen, kurkkupastillien ja tyhjäksi ryystettyjen glögimukien keskeltä. Jep, joku syystalvi tai jokin sieltä väliltä -pöpö löysi tiensä tänne. Ja näin ollaan sitten maanantai illasta saakka yskitty ja niistetty enemmän ja vähemmän. Mä en sitten yhtään tykkää sairastaa. En yhtään. Onneks tälläiset isommat flunssat on mun kohdalla aika harvinaisia, ei näitä kestäis joka vuosi saati sitten useita kertoja vuodessa. 
Mutta nyt mulla on ollut hyvää aikaa välillä kaivautua peittokasan alta koneen ääreen ja vähän fiksailla tätä blogin ulkoasua. Ja aika iso päivitys tänne nyt sitten tulikin. Jotain pientä hienosäätöä tämä vielä kaipaa, mutta pääpiirteittäin tää alkaa nyt näyttää siltä mitä hainkin. 
Nyt kuulisinkin erittäin mielelläni mitä mieltä olette tästä uudistuksesta? 

syksyasu1 No mutta, koska tää blogi oli aika pienellä mun elämässä syksyllä, jäi monet asukuvat täältä ihan kokonaan. Nyt kun ulkona on harmaata ja pimeetä 24/7, ja mun nenä punoittaa niistämisen myötä enemmän kuin olisi edes tarpeellista, on hyvä palata pikkuruisen ajassa taaksepäin juurikin näihin syksyisiin asukuviin. Musta nää menee vielä oikeinkin hyvin, kun eipä tuolla ulkona vieläkään mitenkään talvista tai jouluista ole. 
Syksyllä mun lempparivärisalkku sai joukkoonsa yhden uutukaisen, nimittäin burgundyn/viininpunaisen! Voi pojat mutta tuo väri on niin nätti, ja sopii syksyyn (okeiokei kaikkiin muihinkin vuodenaikoihin) kui nenä päähän. Emmää tajua miksen mä oo aikaisemmin tiedostanut tuon värin olemassa oloa. Jotenkin vielä asusteisiin tuo väri sopii entistä paremmin. Väri ihastuminen on paininut sen verran raskaammassa sarjassa että tämän värinen laukkukin on jonkinverran kutkuttanut, mutta vielä ei ole se juuri oikea osunut kohdalle. En usko että tarvitsee kahdesti miettiä jos sellainen jostain vastaan vielä kävelee. 

syksyasu7 syksyasu4 syksyasu2 syksyasu8 syksyasu6 syksyasu5 syksyasu3jeans Zara | shoes Converse | sweater Vila | scarf Cubus | bag Michael Kors jacket VeroModa 

Mä en tiiä mut melkein itkettää katsoa näitä kuvia. Katsotaa nyt noita mun yksiä lemppari farkkuja! Ne meinaan tais nähdä päivänvalon viimeisen kerran tuolla kuvauskeikalla. Niitä on nyt meinaan mamma paikannut niin edestä ja takaa, ja on tainnut jo rikkoutuneen paikankin paikkailla. Käyttökertoja niille on siis siunaantunut jos jokunen, ja jotenkin tuo niiden laatu ei ole ollut mistään parhaimmasta päästä. Mutta onhan ne nyt kaikesta huolimatta silti ihan täydelliset. (mitä nyt voisivat olla kestävämmät...) Minä farkkujen suurkuluttaja(hamstraaja........) voin todeta että kyllä nää on olleet yksistä parhaimmista löydöksistä silti. Katotaan pystyykö mamma ompelukoneineen vielä tekemään taikoja näille, vai onko viimeinen matka nyt sitten matkattu. 

26 kommenttia

  1. Ihana asu!

    <3: Jasmin N | littlethingswithjassy.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Ihanan värikkäitä kuvia :D Ulkoasu näyttää oikein hyvältä! Ja paranemisia sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No väriä näissä on kyllä verrattuna jos nyt menis pihalle ottamaan kuvia :D Kiitos paljon, ja ihana kuulla että ulkoasu miellyttää! :)

      Poista
  3. Voi ei, paranemisia sinne suuntaan! ♥ :( Sairastaminen on kyllä niin inhottavaa, vaikka oliskin kyse pelkästä flunssasta. Nyt vaan tankkaat paljon vitamiineja ja lepäilet, eiköhän se siitä :)
    Blogin ulkoasu on nyt ihanan raikas, tykkään! Kauniita kuvia siusta myös, tuo huivi on ihanan värinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Flunssa ja kaikki vastaava on kyllä todella inhottavaa, ja kun tääkään ei tunnu millään helpottavan :/
      Kiitos paljon Tuuli <3

      Poista
  4. Täälläkin vähän nuhaa... Ikävää. Ja aivan ihana väri tuo viininpunainen!! Rakastan! Itsekin ostin juuri viininpunaisen huivin :D

    + tää sun ulkoasu hipoo täydellisyyttä! Sairaan magee :-)

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viininpunainen on kyllä varsinkin asusteissa nyt tosi jees! :) Kiva kuulla että ulkoasu on onnistunut! :)

      Poista
  5. Sulla on todella laadukkaita ja hienoja asukuvia, TYKKÄÄN :)

    VastaaPoista
  6. Ulkoasu näyttää oikein hyvältä ja niin näyttää asukin! Burgundy on yksi ihanimmista sävyistä vaatetuksessa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burgundy on kyllä ihana! :) Kiitos paljon kehuista! :) ♥

      Poista
  7. Kaunis asu, rakastuin kenkiin! Kirjotat myös mielenkiintosella tavalla ja blogin ulkoasukin on siisti. Koodaukset on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  8. Tosi kivannäköinen asu <3! etenkin huivi ja laukku :)!
    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Sofia! :) Laukku on yksi omakin lemppari! <3

      Poista
  9. Tykkään paljon tästä blogin ulkoasusta, vaikka se onkin yksinkertainen! Nää kuvat on tosi kivoja ja hyvä laatu :-)

    VastaaPoista
  10. Mää tykkään paljon tästä ulkoasusta! :) Ihanan simppeli!

    www.kenkafriikki.com

    VastaaPoista
  11. Tosi ihana postaus ja tosi ihana ulkoasu sun blogissa ! Täytyy kans sanoo et sun tyyli näyttää ihan huisin upeelta ! ihanaa joulun odotusta sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Elina! <3 Ihanaa joulua myös sinne! (:

      Poista
  12. Tulin vastavierailulle hehe ;) Tykkään tästä uudesta ulkoasusta ihan mielettömästi, jotenkin tosi raikas :>

    VastaaPoista
  13. Aivan mahtava blogi:D Sulla on tosi ihana tyyli, ja näät selvästi vaivaa postauksiin. Lukiessa tuli hyvä mieli, sulla on ihana kirjoitustyyli:)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥