Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Shopping Part 1.

Ostospostaus. Tiiättekö, kun mun on pitänyt jo monen monen monta kertaa tehdä tämä postaus tänne. Mutta aina vaan joku toinen postaus on "tärkeämpi". Viime ostostenesittely postauksesta on hurahtanut yli puolivuotta. Vaikka musta kyllä tuntuu että vastahan mä sen postauksen tein... No mutta, "jonkinverran" noita ostoksia on senkin jälkeen kertynyt. En tosin taida enään edes tarkkaan pysyä perässä mitä on tullut jo esiteltyä ja mitä ei, ja mikä on vilahtanut asukuvissa/muissa kuvissa ja mikä ei. Ehkä mä pääsen taas pikkuhiljaa siitä jyvälle tämän innokkaamman bloggailun myötä. Koska viimepostauksesta on tosiaan pikkuriikkinen hetki päässyt vierähtämään, ajattelin vähän jakaa nämä kahteen osaan, ettei nyt pamaha kerralla yhtä kilometripostausta.
  ostokset_bymalenebirgerUusi puhelin tarvitsi jotain päälle puettavaa pysyäkseen hyvänä pidempään. Olin jo pitkään ihaillut näitä By Malene Birgerin suojia, mutta eihän niitä tietenkään saanut minään versiona vanhalle 4S:sälleni. Uuden luurin myötä suuntasin suoraan Cottonille, ja valinta oli heti selvä. Tämä se on! ♥ Tällä oli muistaakseni hintaa noin 29€.
  ostokset_timberlandostokset_timberland1 Timberlandit. Mulla oli näihin aluksi todellinen viharakkaus- suhde. Joka sitten lopulta päätyi kuus nolla rakkauden voittoon. Oli meinaan pienimuotoinen kulttuurishokki vaihtaa converseista näihin ensimmäisen kerran. Tuntui kuin mulla ei olisi aikaisemmin ollut kenkiä jalassa ollenkaan! Conssit on näihin verrattuna ihan sukat. Näissä on kunnon jämäkät pohjat, vankka varsi, ja lämpöäkin riittää. En mä usko että nämä ihan UGGeja tulee näillä paukkupakkasilla syrjäyttämään, mutta menee ehottomasti silloin kun UGGit on liikaa tai keli on liian vetinen niille. Mikä hauskinta, J:ltä löytyy tismalleen samat kenkulit! Se aina tosin sanoo mulle "Et sitten laita niitä samoja kenkiä jos minä laitan nämä, emmää kehtaa kulkee sun kanssa!" Välillä on ihan vain kiusaksi ollut pakko laittaa nämä samaan aikaan ;) Seuraavaksi samanlaiset verkkarit? Nämä oli muistaakseni noin 180€.
  
ostokset2-side
ostokset_adidas3
Täydellisen karvaliivin metsästys päättyi syksyllä tähän VeroModan löydökseen. Mulla on aina tuotteelle niin monta kriteeriä että on välillä tosi haastavaa saada kaikki samaan tuotteeseen. Tämänkin piti olla pidemmän mallinen, pehmeä, mahdollinen sulkea sekä vaalea. Pienen haeskelun jälkeen se osui kohdalle. Hintaa tällä oli muistaakseni 39,90€.

Seinäjoen reissulla ei juurikaan tullut kaupoissa kierreltyä. Mutta yksi kauppa mua kiinnosti (jonka nimeä en lahjakkaasti enään edes muista..) Se oli jossain keskuksessa ja myi mm Adidaksen tuotteita. Siellä mä bongasin tämän aivan tajuttoman upean kollarin sekä lippiksin. Kollari oli kokoa isompi mitä normaalisti käytän, mutta sovitettavahan se oli. Ehkä se on vähän sellainen rennonlöysä, mutta koska se oli viimeinen kappale, se oli pakko napata mukaan. Tässä on selässä se adidaksen iso logo joka tuo vielä oman ihanuutensa tähän. Lippis taas oli niin söpö, ja koska toivon mukaan tän talven jälkeen koittaa taas kesä on sillekin sitten käyttöä. Lippis oli muistaakseni 29€ ja kollari 89€.

ostokset_nikeairmax Nämä Niken Air Maxit ovat täällä jo yhdessä asukuvassa vilahtaneetkin. Mutta koska nämä ovat mun kenkäkokoelman se karkkiversio halusin esitellä nämä vielä ihan täälläkin. Sain nämä yhteistyössä DefShopin kanssa, enkä voisi valintaani enään olla tyytyväisempi. Odotan niin innolla kesää, jotta pääsen pukemaan nämä shortsien kanssa! Pinkki, valkoinen ja musta toimii musta vaan niin todella hyvin yhteen! 

18 kommenttia

  1. Ihania ostoksia! <3 Haha mulla ja valtsulla on just tismalleen samanlaiset verkkarit ja tuo "emmää kehtaa kulkea sun kanssa" on kans aika vakiintunu lausahdus.. :D

    VastaaPoista
  2. Olisko Torikeskuksen Pompshop mistä noi Addun jutut? :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania ostoksia! Saa ihan kuolan valumaan... Nuo Timberlandit ja Airmaxit ottaisin mieluusti myös omaan kenkärivistöön, ne on täydelliset! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veit sanat suustani! Ne on kyllä täydelliset ❤️

      Poista
  4. Ihania juttuja oot hankkinut. Noi iphone -kuoret on mageet!

    VastaaPoista
  5. Voi miten kivoja juttuja olet löytänyt! Noi Airmaxit on kyllä ihan suuuuuperihanat <3 Mie tilasin itelleni eilen Niken zoom pegasusit, joihin rakastuin noiden airmaxien lisäksi tosi paljon :)

    Tykästyin myös paljon siun ihanaan blogiin, laadukkaisiin kuviin ja kivasti kirjoitettuun tekstiin. Liityn ehdottomasti siun lukijaksi! :)

    Terveisin,
    Emma Karoliina
    http://eemmaot.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan paljon kiitoksia! :) noita sun tilaamia Nikejäkin oon tsekkaillut ja ne on aivan ihanat myöskin malliltaan! <3

      Poista
  6. Sulla ainakin on samanlainen kenkämaku kun mulla!! Sekä noi Timberlandit (mulla on vastaavat, mutta eri merkkiset) että noi AirMaxit on aivan ihanat ♥ Muutenkin kyllä kivoja juttua tässä postauksessa :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timberlandit ja AirMaxit on kyllä aivan ihanat! Molemmat himottaisi jo toisissa väreissä :p ♥

      Poista
  7. Aivan ihania, voisin ottaa nuo ihan kaikki omaan vaatekaappiin! Tosi söpöt AirMaxit <3

    VastaaPoista
  8. Ei juma, tekisi kovasti mieli hommaa itsellekin AirMaxit jossain vaiheessa. Harmi vaan että niitäkin on niin miljoona erilaista ihanaa, etten osaa päättää millaiset hommaisi :---D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin pitää kyllä hommata jossain kohtaa toiset! Nää on niin mahtavat jalassa, ja onhan nää myös ihanan näköiset! :-) Suosittelen kyllä!

      Poista
  9. Ihan tajuttoman ihana toi Adidaksen takki!! :o Ja noi Niken kengät on kans aika namit <3 Ihania kuvia sulla, tykkään muutenkin tästä blogin yleisilmeestä ja luonteesta paljon :)

    http://walkingarounded.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥