Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Viime aikoina

Blogiin tuli pieni hiljaisuus ihan vain koska aika loppui taas kesken. Nyt arki täksi viikoksi taas tasaantui, kunnes ens viikolla onkin sitten taas paljon kaikkea normaalisti arjesta poikkeavaa tiedossa. Palataan niihin sitten kun se on ajankohtaista, kurkataan nyt mitä mun viime päiviin on kuulunut!

kuulumiset2DSC_0445
♥  Kevään pikku hiljaa hiipiessä keskuutemme, kuuluu mun rutiineihin täyttää kämppä leikkokukilla. Ne vaan kuuluu kevääseen sekä myös kesään sisustuksessa. Tuo kyseinen kimppu kerkesi jo tosin muutama päivä sitten kuihtua pois, ja heti tuli sisustuksen suhteen sellainen keskeneräinen olo. Ja seuraavalla kauppareissulla pitää kyllä taas napata kimppu tai parikin mukaan.
Myös itse kevättä sekä vielä suuremmin kesää täällä odotellaankin jo innolla. Tiedossa niin paljon kaikkea superia, ja ihan vain se fiilis ja sääkin saa innostumaan.
    
kuulumiset1DSC_0443
Asukuvien ottoa Tampereella. Niitä on nyt muutamat tallessa jotka tännekin pian pääsevät. Asukuvien suhteen sääherra ei oo ollut aina ihan samaa mieltä koska kuvia kuvaillaan. Lisäksi mun duuni on aina sellaiseen aikaan ettei valoa riitä vielä tähän aikaan vuodesta. Tää taitaa olla monen muunkin bloggaajan "ongelma" kyllä, mutta ei auta kuin suunnitella ja sinnitellä. 
Hiuksista sen verran että näihin oon kyllä ollut älyttömän tyytyväinen. Ja tarkoitus oliskin kuvailla teille video jossa vähän höpöttelen näistä ja jatkon suunnitelmista. Kiinnostaisko sellainen?
   
kuulumiset4DSC_0500
♥ Kodin Ykkösestä bongasin tälläisen Amanda B:n lasiastian, hintaa tällä oli tupla-alennusten jälkeen alle kymppi joten paljoa ei tarvinnut miettiä koristaako tää mun kämppääni vaiko ei jatkossa. Varsinaista käyttöä tälle en ole vielä keksinyt, mutta ihan tarjoilukulhonakin tää menee jatkossa. Ja musta tää on jotenkin tosi nätti ihan vain tyhjillään. 

kuulumiset3DSC_0480♥ Kauppareissulla huomasin Sokoksellekin "vihdoin" saapuneen näiden Fazerin uutuuksien. Näistä jo netissä lukeneena ja Ärrällä aikaisemmin huomanneena pakkohan se oli testiin tämä Mint- versio ostaa. Yllättävän hyvää se kyllä oli! Ne muut makuvaihtoehdot oli mun makuun vähän karuja yhdistelmiä, mutta saa nähdä tuleeko niitä silti jossain kohtaa uskollisena Fazerin kannattajana testattua. Ootteks te testannut niitä muita? 
  
kuulumiset7DSC_0585 Otin ja räväytin ja ostin olkkariin 2 verhoa nykyisen yhden sijaan. Rontti vuosi asusteltu ja oon aina ollut sitä mieltä että olkkariin riittää yksi verho koska sohva on tälläi ikkunan edessä. Nyt kuitenkin mieli muuttui ja piti testata miltä tää kokonaisuus näyttäisi jos verhoja olisikin kaksi. Ja ei ollenkaan huono. Harmaita hiuksia meinasin kyllä saada tilauksen kanssa Anttilasta. Viikon toimitusaika venyi lopulta 1,5kuukauteen. Ilman mitään syytä tai selitystä. No lopulta ne sitten saapuivat ja samana iltanahan ne piti heti ikkunalle ripustaa. Vallilan kevät uutuudet oli kyllä muutkin niin ihania että melkein jopa meinasi valinnanvaikeus näitä tilatessa iskeä!
    
kuulumiset6DSC_0571♥ Viime aikoina oon myös innostunut leipomisesta. Edellis viikolla pyöräytin New York Cheese- kakun, ja viime viikolla kokeilin Kinder Juustokakkua. Molemmat oli erittäin onnistuneita. Tän Kinder Juustokakun ohjeen mä ajattelin jakaa tännekin sitten ihan omana postauksena. Tuo New York versio oli haastavuus asteeltaan haastava, mutta päätin silti kokeilla. Ja sitä ennen aikaisemmin vain yhden juustokakun väsänneenä homma meni erittäin hyvin. Kakku onnistui loistavasti ja maku oli huippu. Paaljon parempi mitä esim Sokoksen leivostiskistä saa, vaikka itse sanonkin. Kinder Kakku olikin pykälää helpompi. Mutta molemmat erittäin hyviä vaihtoehtoja tarjoiluun jos on juhlia tulossa! 

10 kommenttia

  1. Jooo Kinder juustokakun ohje!!! En malta odottaa! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulossa on!! :) Se oli kyllä älyttömän hyvää! :p

      Poista
  2. Ihania kuvia ja sulla on positiivinen kirjoitustyyli! :) Jään seurailemaan blogiasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Krissu! :) Aina mukava kuulla että blogi ja kirjoitustyyli miellyttää ♥

      Poista
  3. Kiva postaus, ja todella kauniita kuvia. Tykkään<3! Ja oi nuo tulppaanit, niin mun lemparikukkia. Itselläni kans aina pakko ostaa joka viikko uusi kimppu. Ja nuo verhotkin ovat todella keväisiä. Just mun tyyppinen tyyli sulla on kyllä:D

    https://harrietgripenberg.blogspot.com/
    Terkuin Harriet

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulppaanit on kyllä ihania! ja verhot olivat kyllä juuri niin ihanat kuin pititkin :-) ♥ Haha, ollaan siis saman tyylisiä! ;)

      Poista
  4. Ihanan raikas tuo eka kuva kukkineen! Upea maljakkokin niillä! <3 Ja muutenkin paljon ihania ja herkullisia juttuja tässä postauksessa! :)

    VastaaPoista
  5. Oon kans kuullut kauhutarinoita useammin Anttilan pitkistä toimituksista, joten ei taida ihan tarua olla ne. Kauniit verhot kyllä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole tarua kyllä ei! :D En löytänyt verhoja muualta niin ei auttanut kuin odotella :D

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥