Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kosmetiikan kestosuosikit!

Mä en ole koskaan ollut mikään kosmetiikan suurkuluttaja tai hamstraaja. Oikeastaan koskaan en oo sen paremmin perillä ajankohtaisista "hitti"tuotteista. Välillä jopa meinaa ihan hävettää, kun joku tuttu hehkuttaa jotain uutta kosmetiikka juttua, ja mä en ole edes kuullut sellaisesta. 
Useimmiten ostan uuden tuotteen edes jonkinlaisen tarpeeton mukaan, enkä niinkään mainoksen uhrina. Ja aina kun totean löytäneeni hyvän tuotteen, en vaihda sitä sitten kulumallakaan mihinkään muuhun. Yhtenä hyvänä esimerkkinä olkoon se, kun yritin epätoivoisesti löytää kasvojen puhdistusainetta. Testasin ties kuinka montaa erilaista, ja rahaakin niihin meni pyöreästi noin 100euroa. Apteekin täditkin olivat joka kerta varmoja "no mutta tämä auttaa!". Lopulta totesin ettei niistä ollut yhtään mitään apua, päinvastoin. Finnit vain paheni, iho oli vain entistä rasvaisempi ja huonommassa kunnossa. Lopulta rupesin pesemään kasvot joka aamu ja ilta jääkylmällä vedellä, ilman mitään kemiallisia mömmöjä. Kaskummaa, ei aikaakaan kun iho rupesi voimaan huomattavasti paremmin ja epäpuhtaudet olivat poissa.

Nyt tässä postauksessa haluankin esitellä niitä kestosuosikkeja, jotka ovat olleet käytössä jo pitkään, ja jotka tulevat olemaan käytössä vielä pitkään. 

kosmetiikka_1 Nyx:in Wonder Stick ja Soft Matte Lip Creamit. Kaikki mut tuntevat tietääkin, että meikkaan hyvin hyvin harvoin, ja hyvin hyvin maltillisesti. Näiden mattahuulipunien myötä, mäkin innostuin värjäämään huuliani huomattavasti useammin kuin ennen. Helppokäyttöisiä, edullisia, ja hirmuisen paljon eri sävyjä. Näitä suosittelen kyllä ehdottomasti. Wonder Stick taas on vähän uudempi juttu mulle, mutta silloin kuin meikkailtua tulee, on tää kyllä käyttöön päässyt ja oon ihan älyttömän paljon myös tykännyt tästä. Helppoa ja nopeaa! 

kosmetiikka_4Lumenen Smoothing Body Scrub - vartalonkuorinta. Mä testasin monta eri vartalonkuorintaa, kunnes vihdoin tämä Lumenen osui kohdalle. Tää on ollut käytössä siitä saakka, enkä vaihda toiseen. Tuoksuu mielettömän hyvältä, ja toimii ihan niinkuin kuorinnan pitääkin. Riittoisa purkki, sekä myöskin edullinen hinta. Vaikka normaalisti sanotaan hyvää ei saa halvalla, tämä on poikkeus sääntöön.
   kosmetiikka_10Vaseline Spray Moisturiser -vartalovoide. On mulle aika uus tuttavuus kylläkin. Mutta oon tykännyt tästä ihan hirmuisesti. Olin aluks aika ennakkoluuloinen voiko tälläinen muka kosteuttaa tarpeeksi mun rutikuivia jalkoja. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen piti todeta että, kyllä, kyllä voi. Superpisteet vielä myös siitä kuinka helppo tää on suihkutella ja sitten vain nopealla hipaisulla levittää iholle. Ostinkin jo uuden putelin varastoon kun tämä loppuu niin on sitten jo valmiina seuraava. 
  kosmetiikka_7Garnier Soothing Toner - kasvovesi. Aina iltaisin, kun olen saanut kasvot pestyä vedellä, laitan tätä ohuen kerroksen kasvoille yöksi. Olen käyttänyt tätä samaa tuotetta jo vuosia, ja en vaihtaisi tätä mihinkään. Jättää kasvot ihanan raikkaiksi ja tuoksukin on ihana. 
  kosmetiikka_5Victoria's Secretin suihkugeelit. Ostettuani ensimmäisen tälläisen kokeiluun, joskus useampi vuosi sitten, ei paluuta enään ole ollut. Huomasin aikaisemmin käyttämieni suihkugeelien kuivattavan ihoa tosi paljon, ja lopulta päädyin kokeilemaan näitä. Näiden kanssa sitä ongelmaa ei ollut ollenkaan, ja näiden tuoksu on aivan mieletön. Usein tälläiset tuotteet jotka tuoksuvat todella vahvasti, vedetään sitten ihan överiksi. Näissä tuoksua löytyy, mutta ei kuitenkaan liikaa. Ja vaikoimaahan löytyy myöskin tosi laajalti. Nyt mulla on käytössä tuo Mango, ja se taitaa kyllä olla näistä ihan se ykkössuosikki! 
  kosmetiikka_14kosmetiikka_13 kosmetiikka_12 Shelas -meikkisivellin setti. Joka sisältää yhteensä kahdeksan erilaista sivellintä (multa jäi yksi kuvasta puuttumaan...). Mä en ole meikkaamisessa todellakaan mikään ammattilainen, enkä tiedä eri meikeistä paljoakaan. Mutta näitä kun olen käyttänyt, olen huomannut eron ns. perus/markettisiveltimiin. Tykkään näistä ihan älyttömän paljon, ja tässä on just ne kaikki siveltimet mitä itse ainakin tarvitsen. Lisäks nää on tosi helppo kuljettaa tässä paketissa mukana, mikä on mulle ainakin tärkeää kun reissattua tulee aika paljon. 
  kosmetiikka_11EOS- käsivoiteet. Mulla on aina tosi kuivat kädet, ja varsinkin ihan super kuivat kynsinauhat. Erilaisia käsirasvoja on tullut testattua jos jonkinlaisia. Näiden osuessa kohdalle ensimmäisen kerran, olin aivan myyty. Ihan pikkuriikkinen pisara riittää kosteuttamaan koko kädet. Näppärä paketti kuljettaa aina laukussa mukana joka paikkaan, sekä se kuinka nopeasti tää imeytyy. Yks hujaus vain kun rasva on jo imeytynyt. Eikä tuoksussakaan ole mitään valittamista. 
  kosmetiikka_9Bio-Oil. Löysin tän ensimmäisen kerran vuonna 2011, kun apteekin täti suositteli tätä vesirokkoarville. Ei niitä montaa ollut, mutta muutama kuitenkin. Silloin itseasiassa myös vähän testasin tän kykyjä, ja käytin tätä osalle arvista, mutten kaikille. Ja kyllä, ne mille tätä käytin paranivat huomattavasti nopeammin kuin ne, mille tätä en laittanut ollenkaan. Silloin totesin, että tässä on tuote mitä pitää aina löytyä kaapista. Oon käyttänyt tätä usein mm. super kuiville kynsinauhoille, välillä myös ihan kosteusvoiteen tapaan jalkoihin ja milloin mihinkäkin. Ja vaikka tällä välillä paljon tuleekin läträttyä, tää riittää silti aina ihan super kauan tää yks puteli.
  
kosmetiikka_3 EOS- huulirasvat. Koska kärsin todella kuivista jaloista ja käsistä, kärsin myös todella kuivista huulista. Huulirasvoja onkin tullut testattua valehtelematta kymmeniä erilaisia. On ollut useita "ihan jees" -versioita. Testatessani ensimmäisen kerran tälläistä, tuota ensimmäistä mansikkaista, olin valmis heittämään kaikki muut huulirasvat roskiin ja vannomaan näiden nimeen. Tämä ei ollut mikään "ihan jees" vaan tämä oli vihdoin se "tosi tosi jees". Eikä sen jälkeen ole tainnut koskaan tulla muuta huulirasvaa enään ostettuakaan, paitsi "jokunen" lisää näitä. Unohdin itseasiassa kuvasta kaksi kokonaan... Näiden hehkutukseen vaan ei löydy sanoja. 


17 kommenttia

  1. Olen meikkien suhteen sun kanssa ihan samanlainen, nimittäin en todellakaan kulje näissä asioissa mitenkään viimeisimpien muotivillitysten tahdissa :D Todella hyvä postaus muutenkin! Sain tästä muutaman oikein hyvän vinkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että vinkkejä löytyi ihan talteen otettavaksi saakka :) Mä kuljen kyllä meikkien suhteen ihan kunnolla jälkijunassa :D

      Poista
  2. Onpa kivoja suosikkeja! ♥ Noita soft matte lip creameja löytyy omastakin meikkipussista, ja tuosta Lumenen body refresh -sarjasta olen kokeillut tuota karpalon tuoksuista vartalovoidetta, ja tuoksu on ihanan herkullinen :) Ehkä jossain vaiheessa ostan tuon kuorinnankin, kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta on kyllä hyvä! :) Eikä ole edes hinnalla pilattu, niinkuin usein hyvät tuotteet ovat :)

      Poista
  3. Kuulun kanssasi samaan kastiin ja en todellakaan poukkoile jokaisen meikkioikun perässä. Hävettää kyllä välillä myöntää, sillä en esimerkiksi käytä ollenkaan puuteria, meikkivoiteita yms. kasvomeikkejä. En sen kummemmin myöskään tiedä highlightereistä (?) ja muista yhtään mitään!

    Minullakin on yleensä ne vakiotuotteet, joilla saan naamani kuntoon, mutta en käytä niihin läheskään satoja euroja kuten jotkut. Tästä postauksesta oli sikäli hyötyä, että ehkä nyt uskallan kokeilla jotain uutta! :-) Postauksesta teki ihanan selkeän hyvän tekstin lisäksi mahtavat kuvat, olet kyllä taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Mä luulin olevani ainoa laatuani meikkien tietämättömyydessä :D Normaalisti en kans käytä yhtään mitään, ripsienpidennyksethän mulla on ja niillä mennään päivittäin. Joskus harvoin juhliin yms suhasen jotain meikin poikasta, mutta muuten normaalisti ei mitään :) Ihana kuulla etten ole ainoa! :D

      Poista
    2. Niin ja kiitos hurjan paljon kehuista! Ihana saada tälläistä palautetta! <3 :)

      Poista
  4. Noi Shelas meikkisiveltimet näyttää super hyville!<3 Täytyy ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ollut tosi positiivinen yllätys, ehdottomasti testailemaan! :)

      Poista
  5. Tuo lumenen vartalokuorinta on kyllä super ihana, ja se tuoksu!

    VastaaPoista
  6. https://harrietgripenberg.blogspot.fi/2016/10/link-your-blog-favorites.html
    Pääsit mun lemppariblogit postaukseen, meneppä kurkkimaan!<3

    VastaaPoista
  7. Bio Oil on ihan paras, ja on mulla säännöllisessä käytössä!
    Mutta tosi kiva postaus. :-)

    http://noorahoo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan ihme tuote, niin toimivaa! :) Kiva myös kuulla että tykkäsit postauksesta ♥

      Poista
  8. Ihania kuvia! Mun suosikkeja on myös wonder stick ja soft matte lip creamit :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihan huipputuotteita! :) Niinkuin NYX:illä taitaa suurin osa olla muutenkin :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥