Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Lokakuu

Lokakuu? Nyt jo? Mihin aika katoaa?... Aikamoista, nyt eletään jo lokakuun ensimmäistä eikä yhtään tunnu siltä! Syyskuussa kerkesi karata ihan käsistä. Niinkuin mulla ei yleensä sitten aika hukkuisi.. No mutta. Lokakuuta nyt sitten tosiaan elellään ja talvi tekee kovasti tuloaan. Sen huomasi tänään ulkona kuvaillessa kun sormet jäätyi samantien kun ei ollut osannut ottaa hanskoja mukaan. 
Ajattelin kuitenkin että tää vois olla nyt hyvä hetki julkaista yhtä syyskuun asua, kun vielä tarkeni suht kevyesti ulkona. Ettei tämäkin jää arkistoiden aarteisiin, kun muistan tämän keskitalvella "ainiiiin se alkusyksyn asu on muuten kokonaan julkaisematta, ja ei, ehkä en julkaise sitä keskellä talvea".. 

asu_2 asu_4-side asu_1 asu_8 asu_5 asu_7 asu_11-side asu_6 asu_9 asu_12
pants Only | bag By Malene Birger | shoes Tory Burch | shirt H&M | necklace H&M | watch Michael Kors

Harvoin, hyvin harvoin mua näkee pukeutuneena koko mustaan/mustaan ja harmaan sävyihin. Yleensä siinä on "tuomassa väriä" joko farkut, tai jotain muuta. Tätä asua kootessa, oli kuitenkin fiilis että nyt mennään harmaalla ja mustalla + mustavalkoisella laukulla. Asun kokoaminen lähti täysin tuosta uudesta H&M:n paidasta. Bongasin sen heidän verkkokaupassansa, ja tilasin sen kokeiluun. No mutta, sehän oli niin kiva että ei epäilystäkään saisiko se jäädä vai ei. Itseasiassa tilasin myös samankaltaisen mustana, ainoa ero ehkä se että siinä on vetoketju sillai vähä jännästi. (joo hehheh, tosi jännästi ko menee vähä vinoon ja on vähä lyhyempi ko normaalisti...) Sekään ei saanut tuomiota ja joutunut palautukseen, vaan sai jäädä myöskin. Molemmista löytyy huppu, mikä taisikin olla juuri se jutun alku ja juuri, miksi ihastuin näihin niin paljon. 
Paidan kaveriksi pääsivät Onlystä jo keväällä löytyneet vahapintaiset housut. Näissä kivana yksityiskohtana on nuo vetskarit. Ja ne vielä jopa toimii! Siis kun yleensä vaatteissa on vetoketjuja koristeina, nehän on yleensä niin että ei niillä mitään oikeasti auki saa. No näilläpä saa! Ei mutta tosi kivat housut on olleet kyllä. Hirveästi mulla vaan ei ikinä oo tälläisiä vahapintaisia housuja jostain syystä käytettyä, vaikka niistä tykkäänkin. Nyt ne kuitenkin sopi asuun niin hyvin mukaan, että pääsivät käyttöön ilman epäröintiä.
Mitä tykkäätte asusta? 

24 kommenttia

  1. Tosi kivoja kuvia ja ihana asukokonaisuus!♥

    ♥ JennyJanette

    VastaaPoista
  2. Sulla on tosi kiva blogi ja saitkin musta uuden lukijan :) Munkin mielestä varsinkin tää syksy on mennyt älyttömän nopeesti, ehkä johtuu siitä, että aloitin lukion ja sen myötä on sitten tullut kaikenlaista uutta. Kuitenkin ihan kiva kun joulu lähestyy!

    little-things-blogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, ja ihana kuulla että jäit lukijaksi blogiini! :) <3 Uudet tuulet tekevät varmasti sen että aika menee vielä normaaliakin nopeampaa! Jep, ihana kun joulu lähestyy :)

      Poista
  3. Tykkään kyllä tosi kovasti tästä sun asukokonaisuudestasi, toimii todella hyvin! :) Erityisesti sun laukku on ihana - ihanan leikkisä ja pirteä!

    Ja uh... Sanopa muuta - syksy tuli lähes kirjaimellisesti kyllä ihan puskista! Mä elän ajatuksissani edelleen heinäkuuta, ja viime vuodenvaihdekin tuntui olleen vasta ihan muutama päivä sitten... Ja nyt on jouluunkin enää kolmisen kuukautta aikaa. Ihan hullua, miten nopeasti aika menee eteenpäin!

    Ihanaa syksyä sinne Tampereelle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee kyllä ajoittain (aina...) niin hullu nopeasti! :D Asusta tykkäsin itsekin, ja laukku on kyllä juurikin pirteä minunkin mielestä :) Kiva myös kuulla että kokonaisuus iski myös sinne <3 Ihanaa syksyä myös sinne! :)

      Poista
  4. Sairaan mageet housut ja hieno asukokonaisuus! :--) Toi Malene Birgerin kuosi on kyllä tosi kiva, mulla oli edelliselle puhelimelle samantyyppiset kuoret.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Housut on kyllä tosi kivat! :) Mulla oli kans Birgerin kuoret puhelimelle, mutta ne ei kyllä kestäneet yhtään mitään niin menivät vaihtoon :( Kuosi on kyllä ihana! <3

      Poista
  5. Ihanan syksyinen asu! :-)

    http://avaruhin.blogspot.com.es

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyä siinä kyllä onkin! :) Kiva myös kuulla että tykkäät! <3

      Poista
  6. Vau miten tyylikäs asukokonaisuus ja mahtava kuvauspaikka!<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! :) Huippua kuulla että sä tykkäät <3 Kuvauspaikka osui kyllä ihan sattumalta noin kivaksi :)

      Poista
  7. Jooo itekkin hoksasin vasta nyt että kiertoon lähtee kolmanneksi viimeinen kuukausi vuodesta 2016! ihan outoa! ja toi paita/takki on ihana!♥

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No outoa nimenomaan! Koko vuosi on mennyt ihan älyttömän nopeasti :) Ihana kuulla etten ole siinä ainut joka niin kokee :D Kiitos kehuista ♥

      Poista
  8. Tosi kiva asu! <3 ja vautsi noi housut!!! <3 kelpais mullekkin :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos Kira! ♥ Housut on kyllä omaankin mieleen :)

    VastaaPoista
  10. Ihana asukokonaisuus, toi on täysin mun makuun! :) Kyllähän tuo aika on mennyt nopeasti, sitä itsekkin taivastelin heti kun siirrytiin lokakuuhun. Sai jo töissäkin miettiä, että joko se syksy on ohi kun alkaa joulukarkkejakin tulemaan ja ensimmäiset on jo isoimmissa ruoka kaupoissa myynnissä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että asu on mieluisa! :) Totta, joulukarkit saapuu pian! Hassua... :D

      Poista
  11. Oi kun haluaisin tuollaisen Malena Birgering laukun, niin ihana ja tyylikä!
    Ihana asu myös<3

    https://harrietgripenberg.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä ihana! :) Kaikki suositukset täältä kyllä kyseiselle laukulle <3

      Poista
  12. Tuleepa ikävä Tampereelle, kun kattoo näitä kuvia. Asuin siellä muutama vuosi sitten ja ai että rakastin siellä asumista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tampere on kyllä ihana paikka, ja oon kyllä hirmu onnellinen että saan just täällä asua :) ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥