Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hiustenhoito Suosikit!

*Postaus toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa, ja osa tuotteista saatu heidän kauttaan!*

cocopanda_9
Mä itse kerään hirmuisen paljon erilaisia kosmetiikkavinkkejä muiden blogeista, ja tästä sainkin idean esitellä mun omat hiustenhoito- suosikit! Mulle hiustenhoito on jo tosi pitkään ollut tärkeää, koska mulla on aina ollut tosi ohuet ja hennot hiukset, jotka eivät edes kasva tiettyä pituutta pidemmäksi. Niitä myös lähtee tosi paljon, mm kilpirauhasenvajaatoiminnan takia. Näistä seikoista johtuen, mä oon aina halunnut kiinnittää erityistä huomiota mun hiuksille. Kampaamotuotteet mulla on ollut käytössä jo 2010 vuodesta saakka, eikä tulisi mieleenikään vaihtaa niitä pois. Mä en suoranaisesti väitä että markettituotteisa olisi jotain vikaa, en suinkaan. Vaan korostan sitä, miten paljon parempia kampaamotuotteet (ainakin omalle) tukalle ovat. Aina silloin tällöin kun "joutuu" pesemään ihan perus shampoolla ja hoitoaineella, kyllä sen eron vaan huomaa. Mutta tottakai, kaikki tuotteet on erilaisia, ja kaikki hiukset on erilaisia. Eli se mikä sopii just sulle, ei välttämättä sovi mulel yms. Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä mun suosikit!

cocopanda_7
Fudge Clean Blonde- Shampoo. Blondien hiusten pitäminen oikeasti kirkkaan ja puhtaan vaaleina, ei olekaan mikään helpoin homma. Mäkin olen testannut ainakin kymmentä eri hopeashampoota. Osa on ollut ihan ok, osa vähän parempia. Kunnes pääsin testaamaan tätä Fudgen versiota. No mutta! Tämä pieksee kaikki aikaisemmat ihan 6-0. Oikeasti. Tän kanssa on jopa helpompaa saada hiuksiin sininenviba, kuin että muutosta ei tapahtuisi ollenkaan tai sitä tapahtuisi hyvin vähän. Ehkä ainut miinus mikä tässä on, on se että tää kuivattaa hiuksia tosi paljon. Mutta se nyt on ihan tyypillistä hopeashampoolle. Eli aina tän käytön jälkeen, exrta koskeuttavaa hoitoainetta on ihan suositeltavaa käyttää. Mä käytän tätä yleensä joka toisella pesukerralla, ja näin saan kirkkauden hyvin ylläpidettyä, mutten kuitenkaan kuivata hiuksia tän käytöllä liikaa. 

cocopanda_3
KMS California Silksheen Shampoo. & KMS California Silksheen Hoitoaine. Nää on ollut mulla nyt pian jo vuoden kohta käytössä. Enkä tosiaan pois vaihda. Hiuksista tulee näiden jälkeen ihan älyttömän pehmeät ja kiiltävät. Sekä nää myös silottavat hiusta jonkinverran, eli sellainen ärsyttävä pörrömäisyys haihtuu näillä kyllä myöskin. Yks mikä mun mielestä tekee laadukkaasta tuotteesta laadukkaan, on sen riittoisuus. Ja näähän on ihan super riittoisia! Ihan pienellä pisaralla pärjää jo. 

cocopanda_5Kérastase Elixir Ultime The Imperial For Colour -hiusöljy. Hiusöljy on ainakin itselle se tärkein hoitoaine sitten suihkussa käynnin jälkeen. Mä itse kärsin kuivista hiuksista jatkuvasti, ja siksipä ne kaipaavatkin tälläistä tehokosteuttajaa. En nyt huomannut kuvata sitä pulloa, mutta tosiaan tää on sellaisesssa pumppupullossa. Eli tosi helppo annostella ilman sotkua. Tää on myös super riittoisaa, ja ehdottomasti mun mielestä paras öljy mitä olen koskaan hiuksiini käyttänyt.   

cocopanda_2 Redken One United All-In-One Multi Benefit Hair Treatment- hiussuihke. Tää on mulle sellainen kiireisen päivän pelastaja, sekä tää kulkee aina reissuissa mukana. Koska tässä on yhdessä tuotteessa 25 eri hoitavaa tapaa. Tätä vain suihkii joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin kauttaaltaan ja harjaa läpi ja se on siinä. Tää kosteuttaa tosi hyvin, helpottaa harjaamista sekä tän jälkeen hiuksia on tosi paljon helpompi käsitellä. 


cocopanda_8 GHD Style Heat Protect- lämpösuoja.  Hiukset pitää hoidon lisäksi muistaa myös suojata. Mulla itsellä ei tule lämpösuojaa ihan hirmuisesti käytettyä. Mikä tosin ei johdu siitä että olisin laiska/unohtaisin sen käytön. Mulla vaan ei tule niitä lämpökäsittelyitäkään hiuksille juurikaan. Mutta kuitenkin, aina kun lämpökäsittelen niitä suihkuttelen niihin tätä lämpösuojaa. Tää tuoksuu aivan mielettömän hyvälle, ja mikä tärkeä, tää kuivuu tosi nopeasti. 

cocopanda_6
Pureology Perfect 4 Platinum Miracle Filler- hoitosuihke On ehdottomasti paras hoitosuihke ikinä. Tämä oikeasti hoitaa hiuksia, niin että tuloksen huomaa melkeimpä heti. Tää versio on vielä suunniteltu erityisesti vaalennetuille hiuksille. Omalla kohdalla oon huomannut ettei hiukset katkeile yhtään niin paljon, kun tätä muistaa käyttää säännöllisesti. Ja se pehmeys minkä tää jättää jälkeensä! 
Tigi Oatmeal  & Honey -tehohoito. Tehohoitojakin mä oon kokeillut ties kuinka monia erilaisia. Monet niistä on vastanneet ihan normi hoitoainetta, osa ei edes sitä. Tää Tigin versio, on oikeasti juuri sitä mitä tehohoidon kuuluukin olla. 


cocopanda_4
Apteq Vita Biotiini Extra- ravintolisä. Ulkoisten suojien ja hoitojen lisäksi, ei missään nimessä saa unohtaa sitä hiuksen sisäistä hoitoa. Useampaa hiuksiin ja kynsiin suunnattua ravintolisää kokeiltuani, tää on ehdottomasti ollut se millä on saanut myös tuloksia. Mä oon käyttänyt tätä nyt säännöllisesti pian melkein 3 kuukautta. Sinä aikana oon huomannut, ettei hiuksia irtoa enään yhtään niin paljon kuin ennen tätä. Eikä katkeile! Tokihan tämän vaikutukset eivät näy heti. Mutta tää on kyllä tullut pysyvästi mun käyttööni ehdottomasti, nyt kun tulokset on alkaneet näin hyvin jo itsellekin näkyä. Iso plussa myös edullisesta hinnasta, tää paketti on noin 10€. Ja täähän riittää tosiaan kahdeksi kuukaudeksi. 


Cocopandalla on itseasiassa menossa just Black Week joka huipentuu perjantaina Black Fridayhein.  Että jos kosmetiikkapuoli kaipaa täydennystä, niin ehdottomasti nyt kurkkaamaan Cocopandan tarjonta! :) 

16 kommenttia

  1. Fudge lähtee mulla kyllä kokeiluun seuraavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä ehdottomasti testata! En usko että tulet pettymään :)

      Poista
  2. Ihana toi uusi blogin banneri! ❤️ Täytyykin testata tuota biotiiniä 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ihana kuulla että se on onnistunut! ♥ Biotiini kannattaa ottaa testiin ehdottomasti (:

      Poista
  3. Onpa ihania suosikkeja! ♥ Itseltäni löytyy myös tuo Fudgen hopeashampoo, muut ovatkin sitten ihan uusia tuttavuuksia :) Tähän aikaan vuodesta tekee aina mieli panostaa hiustenhoitoon extrapaljon, kun kylmä ilma saa hiukset entistä kuivemmiksi.. Tuo Redkenin hiussuihke vaikuttaa mielenkiintoiselta, samoin nuo KMS California Silksheen shampoo & hoitsikka! Kiva postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää vuodenaika on kyllä kieltämättä oikein extra hoitamista hiuksien kanssa, myös omalla kohdalla :) Tuo Redkenin suihke on kyllä huippu! Itsellä oli aluksi vähän sellainen tosi epäileväinen fiilis, että meneekö ns vähän överiksi tälläinen tuote, ja voiko se muka oikeasti toimia kun siinä on näin paljon kaikkea, mutta kyllä se vain toimii :)

      Poista
  4. Mulla on niin kauan ollut kokeilulistalla tuo fudgen hopeashampoo, mutta en vaan oo saanut hankittua. Muut tuotteet tässä oli mulle aikalailla uusia, mutta varmasti myös kokeilun arvoisia!

    VastaaPoista
  5. Uusi blogisi näyttää jännittävältä ja hauskalta! Tai ulkoasu, myös kosmetiikat vaikuttavat kiehtovilta, mutta itse vältän näitä ja painotan omaa käyttöni vain astmaliiton hyväksymiä meikkeihin.

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että ulkoasu on mieluisa! :) Kosmetiikassa varmasti ei ole ollenkaan huono panostaa tuohon puoleen, varsinkin jos on herkkä vahvoille meikeille yms :) Mä olen omalla kohdalla todennut, että hiustnehoito jutuissa ei ole eroa, mutta näähän on ihan erilaisia kaikilla :)

      Poista
  6. Hitsi kuinka upea tää sun blogin banneri/otsikko mikä lie :D <3 u-p-e-a!

    http://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oon kuullut niin paljon hyvää tuosta Fudgen hopeashampoosta, että olis varmaan aika kokeilla sitä heti kun vanha loppuu! :) Kaunis banneri sulla!

    https://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestä ehdoton ykkönen hopeashampoissa! :) Testiin vain seuraavaksi ehdottomasti! Kiitos kehuista ♥

      Poista
  8. Tuo biotiinilisä kuulostaa kyllä tosi hyvältä, eikä ole muuten tyyriskään purkki! Olen joskus moista käyttänytkin (eri merkkistä tosin), mutta sitä voisi melkein ottaa valmisteen uudestaan käyttöön hiusten kunnon ylläpitoon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hinnalla ei ole kyllä se pilattu, päinvastoin! Pieni hinta hyvästä hiustenhoidosta, suosittelen! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥