Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Ostoksia talveen!

Ostospostaukset on aina olleet tosi suosittuja, ja tykkään niitä itsekin muiden blogeista lukea. Niistä saa aina hirveästi inspiraatiota pukeutumiseen, ja uusia juttuja ostoslistalle. Tosin jälkimmäisestä en tiedä kuinka hyvä juttu se sitten loppupeleissä oikeasti on. Mutta, sen pidemmittä puheitta, mä haluan esitellä teille muutamia ostoksia jotka on tullut talvea varten ostettua!

ostokset_6_talviBy Malene Birgerin huivi. Katselin tällaista jo viime talvena, mutta sitten kun olin sitä menossa ostamaan, oli jäljellä enään niitä pitkiä kaulahuiveja eikä tätä neliön mallista minkä ehdottomasti halusin. No, nyt sen vihdoin sain hankittua! 
  ostokset_7_talviEmma Shoes- bootsit. Mulla ei koskaan ole ollut tällaisia ruskeita kenkiä. Monesti ne on pitänyt hankkia, mutta koskaan ei ole tullut niitä tarpeeksi kivoja vastaan. Bongatessani nämä Footwaylta, oli ne pakko laittaa tilaukseen. Emma Shoessin kengistä oon kyllä ennenkin löytänyt tosi kivoja yksilöitä, jota myös nämä olivat. Käyttöön nämä eivät ole vielä päässeet, mutta siihen tuskin kauaa menee. 
  ostokset_8_talviBoohoon parkatakki. Nähdessäni tän Boohoon sivuilla, olin niin myyty että pakkohan tämä oli itselle tilata. Vaaleanpunainen karva hupussa ja hihansuissa, ja ihanan pehmeä ja lämmin vuori. Odotan niin että pääsen esittelemään tämän teille asukuvissa! 

ostokset_2_talvi ostokset_3_talvi UGGin kengät. UGG on parin viime vuoden aikana noussut yhdeksi suosikki kenkämerkiksi. Niin kesä- kuin talvikengissäkin. Näissä on sisällä sama pörrövuori kuin niissä "perinteisissä" UGGeissa, ja sovitettuani näitä jalkaan ei ollut enään epäilystäkään tuleeko näistä yhdet talven suosikkikengistä. Niissä "perinteisissä" mä rakastan nimenomaan sitä ylipehmeänihanaa karvavuorta, mutta niiden liukkauden sekä veden kestämättömyyden takia niitä ei talvelle ihan hirveän usein jalkaan voi laittaa. Nää tulee niin oleen mun talven pelastus! 
  ostokset_9_talviKarvatupsupipo. Oli etsinnässä jo viime vuonna, mutta nohh, ei löytnyt. Nyt löytyi! Ja vielä harmaalla tupsulla, mikä olikin kriteerinä. Tää on Piecesin pipo, ja näitä oli myös monissa muissa väreissä. 
   ostokset_11_talvi-sideLee:n musta kollari paita & Vilan viininpunainen sifonkipaita. Paksummat kollaripaidat on talvella ihan ehdottomia. Helppoja ja lämpimiä. Tän version löysin JC:stä. Mustaa kollaria mulla ei ennestään ollutkaan, ja vaikken musta/kultaisen yhdistelmän ylinylin-ystävä olekaan, tässä ne toimii tosi hyvin yhteen. 
Myös sifonkipaitapuoli kaipasi päivitystä, ja tämä Vilan versio onkin ihan täydellinen lisä niin väriltään kuin malliltaankin. Jotenkin tosi syksyinen ja talvinen väri! 
   ostokset_4_talviPieces:in poncho. Edellisessä postauksessa näkynyt poncho ei ollut suinkaan tän talven ainoa poncho ostos. Mun vaatekaappi on pitkään kaivannut jotain beigen ja harmaan sävyistä välikausi vaatetta. Tää onkin just siihen ihan täydellisesti sopiva. Ihan kunnon pakkasillahan tällä ei juu tarkene, mutta muuten kyllä. 
  ostokset_talvi_10ostokset_10_talvi Timberlandit vaaleana. Ehdoton ykköshankinta pitkään aikaan! Nää kengät on ihan täyttä rakkautta. Ne mun ruskeat versiot olivat viime talven käytetyimmät kengät, ja uskon että nää pääsee vähintään yhtä paljon myös käyttöön. Super lämpöiset sekä sen väriset että tosi helppo yhdistellä. Ehdottomasti jokaisen euron arvoiset! Nää on jopa oikeasti niin ihanat, että himoitsen näitä tällä hetkellä vielä myös mustina... Ne on vähän kiikunkaakun että onko ne jopa pakko kans saada! 

22 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia! Etenkin tuo huivi meillyttää omaa silmää :)

    http://fiiaelina.blogspot.com.au/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä omastakin mielestä ollut tosi kivoja löytöjä :)

      Poista
  2. Oi toi huivi on aivan super makee ja Timberlandit on pelkkää rakkautta!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakkaus on kyllä ihan oikea sana Timberlandeista! :) ♥

      Poista
  3. Ootpa paljon ostellut kaikenlaisia ihania juttuja! :-)

    adaemmimaaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on pidemmällä aikavälillä tullut hankittua :) Mutta ihania ovat kyllä kaikki!

      Poista
  4. Apua mikä ihanuus tuo takki ja tuo KARVA on!!! :D<33 Ootan asukuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tää oli kyllä sellainen villikortti että! :') En malta kans oottaa et pääsen tän teille asukuvissa esittelemään! ;)

      Poista
  5. Ah ihana tuo BMB huivi <3 Tuo kuosi vaan iskee muhun niin täysillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kuosi on kyllä omaankin mieleen tosi paljon! :) Tavallaan niin yksinkertainen, mutta samalla ei yhtään niin yksinkertainen!

      Poista
  6. Eikä toi takki :D Samanlaista tuskin tulee vastaan kovin monella, aivan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei varmaan kovin yleinen ole! :) Tää on kyllä ihan huippu löytö! ♥

      Poista
  7. Ihanat noi UGGin kengät! Itse ostin tämän vuoden tammikuussa tuollaisen pipon Stadiumista tumman sinisenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Tupsupipot näillä "turkis" tupsuilla on kyllä tosi suosittuja, eikä ihme, ovathan ne aivan ihania! :)

      Poista
  8. Nuo vaaleat timberlandit,super ihanata!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! ♥ Mutta vaatii superkanttia käyttää niitä kun ne on niin vaaleat että tahrat ja jäljet oikein loistaa niistä :D

      Poista
  9. Voi vitsit mitä ihania löytäjä, mieki tahon shoppailee! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) ♥ Sitten vain haaveista todeksi ;)

      Poista
  10. Voi miten ihania ostoksia oot tehnyt! Varsinkin tuo Malene Birgerin huivi ja nuo Timberlandit <3

    http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä omastakin mielestä ollut ihan huippuja löytöjä! :)

      Poista
  11. Vitsi miten ihania vaatteita ja noi timberlandit on kyllä niin ihanat! :)

    http://tanjinn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Timssit on kyllä talven ehdottomasti parhaimmat kengät! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥