Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Lauantaita ja Päivänasua!

asu_hatanpää_4
Hellou ja Huhhuh! Melkoista kyytiä on viime päivät kyllä olleet, jos näin suoraan puhutaan. Useampana päivänä tälläkin viikolla, olen lähtenyt ennen kukonlaulua kotoa, ja päässyt takaisin kotiin noin 12-13 tunnin jälkeen. Työnteon lisäksi tälle viikolle mahtui vielä yksi koulupäiväkin, ja useampi muukin tärkeä meno. Eli tekemistä on tosiaan ihan mukavasti kyllä piisannut. Tänään mulla on vapaapäivä, joka tosin sekin on aikas täynnä ohjelmaa vielä, ja huomenna onkin sitten taas muutaman tunnin verran töitä. Töistä suuntaan suoraan juhlimaan 3- vuotiasta synttärisankaria, ja siitä jatketaan sitten matkaa taas kohti Tamperetta ja kotia. Pahoittelenkin siis suuresti, että mun aika ei ole nyt mitenkään riittänyt tämän enempää tälle blogille. Toivon kuitenkin, että te siellä ruudun puolella ymmärrätte, että tämä on vain hetkellinen "vaihe", jonka ei enää kauaa pitäisi kestää niin elämä sitten taas tasoittuu :) 
  
asu_hatanpää_3-side Asuun pääsi ensimmäistä kertaa H&M:ltä tilattu pidemmän mallinen villakankainen bombertakki. Tää on ollut kyllä tosi kiva tälle keväälle, kun ei oikein ole koskaan tiennyt sataako lähtiessä lunta vai vettä,  vai vähän sekä ja että. Takkiin päätin piiiitkästä aikaa yhdistää mun ehkä rakkaimmat converset, eli nää mustaiset "littanapohjaiset" nahkaisina. Nää on melkein jo ihan puhki kävellyt, mutta silti nää on aina välillä vaan saatava jalkaan. Oon niin katkera, kun converse lopetti näiden valmistamisen kokonaan. Siks näitä tavallaan vähän säästellä onkin pitänyt, haha. 
Pakko muuten sanoa muutaman sananen myöskin tästä mun uudesta värivillityksestä, mustasta. Ennenhän mä hamstrasin kaiken mahdollisen valkoisena. Mutta nyt on tullut jokin ihmeen musta kausi. Oon tykästynyt mustaan ihan älyttömän paljon, mutta silti ihan täysin kokonaan mustaa asua en voisi kuvitella vetäväni päälle.
Kokonaisuudessaan mä tykkäsin kyllä tästä asusta, vaikka se olikin vähän sellainen ei niin tarkalleen mietitty kokonaisuus. Varmasti voisin kulkea, ja kuljenkin tämä päällä uudestaankin!
  asu_hatanpää_8-sideasu_Hatanpää_10 asu_hatanpää_1 asu_hatanpää_2-sideJacket H&M | Bag Marc By Marc Jacobs | Shoes Converse 
Shirt Kappahl | Jeans Zara | Scarf VeroModa |  Sunglasses Ray-Ban

Mutta, nyt mä jatkan vapaapäivää tuonne auringonpaisteen puolelle, J siellä jo ahkerasti pesee pihalla venettä, ja toivonmukaan siis veneilykausi korkataan tänään auki! Pitäkää tekin kivat viikonloput!  

8 kommenttia

 1. Vitsi miten kiva asu ja ihastuin erityisesti noihin aurinkolaseihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! :) Aurinkolasit on kyllä omatkin suosikit! ♥

   Poista
 2. Ihana asu! <33

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Mun on ihan pakko kysyä että jos sun entinen työpaikka oli niin mahtava, niin miten on mahdollista että sen tulos on yli 800 000 miinuksella? :o Ihan mielenkiinnosta siis kun tutkin kyseisen firman työpaikkoja hakumielessä niin tuo tieto tuli vastaan. Toki ilmapiiri voi olla kiva vaikkei muuten meniskään hyvin, mutta luulis niiden olevan yhteydessä toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovin luotettavasta lähteestä et oo kyllä tuota tietoa voinut saada :D Tai tokihan en voi olla varma, puhutaanko me edes samasta työpaikasta, koska en oo sitä täällä koskaan ääneen sanonut, missä töissä olen ollut :)
   Ja varmaan jokainen osaa laskea ihan yks plus yks sen verran, että jos tulos olis oikeasti tuota luokkaa, mikä järki firman olisi lisää väkeä palkata siinä kohtaa. Ei niin yhtään mikään. Eli ei, löytämäsi tieto ei pidä paikkaansa, ja toiseksi, se on ihan huippu työpaikka :-)

   Poista
 4. Tosi kiva kuvat ja aivan ihanat noi aurinkolasit <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥