Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB STYLE: TOUKOKUU

tbstyle_toukokuu_2012 2012
Kattokaa tota keliä!!! Siis ihan oikeesti, tuolloin toukokuussa tarkeni heittämällä tuollaisessa asussa. Mä mietin pitkään kehtaanko mä laittaa näitä kuvia tänne, mut sitten mä ajattelin, että antaa mennä vaan. Asu on, no se nyt on tollanen. Aivan perus tuolle ajalle. Enää mua ei sais mitenkään tuon näköisenä liikkumaan missään. Tuolloin kova juttu oli tuo, että kaikkea oli mahdollisimman paljon. Koruja siellä, koruja täällä ja sitä rataa. 
  tbstyle_toukokuu_20132013
Oho. En edes muistanut tällaista asua! Mun mielestä kokonaisuus toimii. Enää ei valkoiset farkut iske, joten ne vaihtaisin johonkin muuhun. Vaikkakin kyllä ne tähän asuun jostain kumman syystä sopii. Tuo neule oli tuon ajan mun ehdoton lemppari. Se oli niin sellainen huutavan neon- värinen. Kengät on ihan perus, niitä tosin mulla ei enää oo. Tai oikeestaan mulla ei oo tallessa yhtään osaa tästä asusta enää. 
  tbstyle_toukokuu_20142014
Tämä onkin samaan aikaan tosi kiva, ja tosi kamala. Tuona vuonna mulla tuli joku ihme pakkomielle keltaiseen. Piti saada keltaiset converset, keltaisia asusteita ja vaatteita. Ei siinä, keltainen on ihan kiva väri. Mutta mä kuitenkin nykyään yhdistäisin sen hieman eri tavalla kuin tuolloin. 
  tbstyle_toukokuu_20152015
Mistähän tän asun kanssa sitten aloittais.. Toisaalta tää on kiva, mutta joku tässä kyllä tökkii. En osaa sanoa, että mikä. Mutta joku kuitenkin. Arskat ja laukku multa löytyy edelleen, mutta kollari, takki ja farkut on jatkaneet matkaansa. Tuohon takkiin mulla oli jo tuollon kunnon viharakkaus- suhde, joka sitten aika nopeasti päättyikin ja takki sai lähteä. :D 
  tbstyle_toukokuu_20162016
Tän mä voisin vetäistä päälle uudestaan samanlaisena! Tää oli yks mun viime vuoden suosikkiasuja muutenkin. Itseasiassa tää löytyy multa kokonaisuudessaan edelleen, eli varmasti tulevana kesänä (jos mitään kesään koskaan enää edes tulee...) tää mun päällä tullaan kyllä näkemään. 
  asu_tampere_102017
Tässä sitten asua muutaman päivän takaa. Ainakin oma silmä huomaa selkeästi, että kahdessa viimeisessä asussa se oma tyyli on pikkuhiljaa alkanut löytymään. Palataan tähän asuun tarkemmin omassa postauksessaan lähiaikoina! 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥