Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Meikkipussin päivitystä kesäkuntoon!

t_cocopanda_1 Kesän pikkuhiljaa saapuessa, sitä alkaa aina innostumaan meikkaamisesta jotenkin ihan uudella tavalla. Samalla myös tulee kova halu uudistaa meikkipussin sisältöään. Mä monesti olenkin sanonut, etten mä ole, ja luulen myöskin ettei musta koskaan tulekaan mitään meikkien suurkuluttajaa. En voi (ainakaan tällä hetkellä) kuvitella ollenkaan, että meikkaisin päivittäin, tai edes joka toinenpäivä. Ihan suurimman osan vuodesta, mä menen aina täysin meikittömänä. Kuitenkin silloin, kun haluaa lähteä meikkaamaan, haluan, että on vähän valinnan varaa millä meikin loihtia. Ja meikkien suhteen mä tykkään ihan älyttömän paljon testailla eri tuotteita eri merkeiltä.

thebalm_cocopanda Ensimmäisenä The Balmin How 'Bout Them Apples?- paletti*. Tää on kiinnostanut mua jo pitkään, ja nyt päätin sitten ottaa tämän testaukseen. Tässä paletissa, on tosiaan 6 eri sävyä, jotka sopivat kaikki niin huulille, kuin myös poskille! Ja sehän mua tässä paletissa eniten kiehtoi. Sävyjä testanneena, en voi muuta sanoa kuin WAU. Kuusi hyvin samankaltaista, mutta kuitenkin niiiin erilaista. Moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen sopivaa. Luulen, että eniten käyttöä näille tulee ehkä kuitenkin eniten huulille. Koska huulia mun tulee useammin meikattua, kuin muuten kasvoja. Tää onkin itseasiassa Cocopandalla tällä hetkellä aika kivassa alessa!
 
thebalm_cocopanda_4 Mun on pakko myöntää, että en oo koskaan aikaisemmin omistanut highlighteria, kuin se Jare Iredalen paketissa tulleen myötä. Olin kuitenkin kuullut kavereilta ihan älyttömän paljon kehuja tästä theBalmin Mary-Lou Manizer Aka "The Luminizer" -highlighterista*, että pakko mun oli se itsellekin testiin saada. Nyt tätä sitten useampaan kertaan testailleena, en voi kuin todeta MITEN OLEN KOSKAAN ENNEN PÄRJÄNNYT MEIKATESSA ILMAN TÄTÄ. Siis ihan oikeasti! Mä todella, todella harvoin innostun mistään meikkaukseen liittyvästä tuotteesta näin paljon. Mutta oon nyt useampana päivänä meikannut ihan vaan sen takia, että oon saanut heittää tätä samalla kasvoille. Tsekkasin myös samalla tän arvostelut Cocopandan sivuilta, eikä 66 muuta arvostelun antajaa voi olla väärässä, kerta tää oli sielläkin saanut arvosanaksi 5/5. Tämäkin on tällä hetkellä kivassa ja hyvässä alennuksessa, joten jos sulta uupuu tää, korjaa se virhe nyt samantien! 
 
thebalm_cocopanda_2 thebalm_cocopanda_3 Huulipunia huulipunafriikille kiitos. Tosiaan, tällainen paketti, mikä sisältää tällaisia pieniä huulipunia monessa eri sävyssä on oikein hyvä keksintö. Pääset testaamaan erilaisia sävyjä, ja sitten jos/kun löytyy niitä lemppareita, voit hankkia niistä sitten ihan täysikokoisia tuotteita. Kyseessä on tosiaan The Balmin Meet Matte Hughes 6 Mini Long Lasting Liquid Lipsticks -huulipunapaketti*. Oon näistä nyt kolmea testannut, ja tykännyt ihan hurjan paljon. Nää on hyvin vastaavia, kuin Nyxin Soft Matte Lip Creamit, mutta mä tykkään näistä Balmin versioista vielä pisaran verran enemmän. Mun mielestä nää on hurjan paljon kestävämpiä. Molemmat on ihan yhtä helppoja levittää, että siinä ei ole eroa. Kaikkia en tosiaan näistä ole vielä testannut, mutta ehdottoman kovana suosioon on päässyt jo sävy Charming, ja se onkin tarkoitus heti tämän loputtua tilata ihan täysikokoisena. 

t_cocopanda_nyx Myös silmät kaipasivat jotain uutta, ja näin tilaukseen meni usein aikaisemminkin ihastelemani Nyxin Dream Catcher Shadow Palette Golden Horizons - luomiväripaletti. Kaipasin vähän lisää neutraaleja värejä, ja tästä niitä löytyykin oikein kivasti. Paletti on myös sopivan kokoinen, ei mikään minimini, tai hehtaarin kokoinen. Helppo siis kuljettaa mukana. 

t_cocopanda_2 Koska reissattua tulee paljon työn puolesta, sekä muutenkin. Tulee usein meikattua ihan muualla, kuin kotona. Näissä tilanteissa sitä usein tuskaileekin siveltimien kanssa. Bongasin tilausta tehdessäni tällaisen Real Techniques Mini Brush set Trio - sivellinsetin. Kolme mini-sivellintä näppärässä muovikotelossa. Jota tosin en tajunnut kuviin ottaa mukaan lainkaan.. Helppoja napata mukaan siis. Ja no, laadusta varmaan ei tarvitse sanoa mitään. Mä liputan ehdottomasti Real Techniquessin puolesta! 
*Saatu Cocopandalta

6 kommenttia

 1. Kaikki ihania tuotteita ja oikein kesäisissä väreissäkin vielä! Itselleni näistä jäin himoitsemaan tuota luomiväripalettia ^_^

  - Finnlandsnorsk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo luomiväripaletti on kyllä tosi kiva, ja myös edullinen! :) Kannattaa ehdottomasti hankkia se!

   Poista
 2. Olis kiva nähdä näitä meikkejä sun kasvoilla niin sais paljon paremman käsityksen niistä. Ootko koskaan tehny esim arki- ja juhlameikkipostausta?;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo koskaan tehnyt postausta, missä olisin itse meikannut :-) Mutta nyt kun tästä meikkaamisesta on nyt vähän enemmän innostunut, ajatuksena on kyllä ollut! Pitää siis ottaa se harkintaan :)

   Poista
 3. Ihania meikkejä!

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥