Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Mekko-Ihastuminen!

Mä en tiedä mitä tää pikkuhiljaa saapuva kesä on mulle tehnyt, mutta mulle on tullut jokin ihan älytön mekkovimma! Oon selannut nettiä monena iltana ihan vain etsiäkseni täydellisiä kesämekkoja niin arkeen kuin juhlaankin. Muutama on jo lähtenyt tilaukseen saakka, ja innolla odotan mitä sieltä paketista sitten paljastuukaan, kun ne ensiksi saapuvat luokseni. Samalla mä tottakai tsekkasin myös Espritin valikoiman, ja löysinkin sieltä useamman todella kivan yksilön. Päätinkin koota niiden ympärille ihan kokonaiset asut kesää ajatellen, ja näyttää mitä kaikkea kivaa sinne onkaan näin kesänkynnyksellä saapunut valikoimiin!
Mun suhde mekkoihin on tosiaan tän kesän myötä muuttunut tosi paljon. Ennen mun ajatusmaailma oli täysin se, että mekko on juhlavaate. En jotenkin tykännyt yhtään pukea mekkoa päälleni, muuta kuin "pakon edessä". Mutta nyt homman nimi on ihan eri. Mä tykkäisin ihan superisti jos mun vaatekaapista löytyisi edes muutama täydellinen arkimekko. Uskon kyllä vahvasti, että eiköhän tuo asia korjaannu nyt hyvinkin pian. Arkimekkoihin ihastuneena, päätin tähänkin postaukseen ottaa yhden sellaisen asukokonaisuuden myös mukaan! 
MEKKO-1
mekko - täällä // kengät - täällä // rannerengas - täällä // laukku - täällä // korvakorut - täällä

Mun mielestä kesämekoissa pitää olla väriä. Varsinkin näissä juhlallisemmissa versioissa.  Hopea on mulle se ehdoton lemppari asusteiden suhteen, ja siksi sen tähän asuunkin mukaan otin. Se sopii mun mielestä älyttömän hyvin tuon ihanan vihreän kanssa. Ja tietysti myös valkoisen kanssa. Mekoissa mä huomaan tykkääväni paljon sellaisista väreistä ja väriyhdistelmistä, mitä normaalisti ei pukeutumisessa käytä lainkaan. Kuten tässä esimerkiksi juuri tämä aivan ihana vihreä! 


mekko-2
mekko - täällä // kengät - täällä // kello - täällä // laukku - täällä // rannekoru - täällä // aurinkolasit - täällä

Sitten se vähän arkisempi mekko. Harmaa on noussut viime aikoina yhdeksi suosikkiväriksi mun pukeutumisessa. Tää mekko on vaan kertakaikkiaan niin ihana arkinen mekko. Tai kyllähän tästä saa myös vähän juhlavamman version erilaisilla asusteilla. Harmaa yhdistettynä valkoiseen luo mun mielestä ihanan raikkaan kokonaisuuden. 


MEKKO-3
mekko - täällä // kengät - täällä // kello - täällä // laukku - täällä // rannekoru - täällä

Viimeisenä taas vähän juhlallisempaa, mutta ei kuitenkaan ihan perinteistä mua. Mulla ei varmaan koskaan ole ollut yhtäkään kunnon kotelomekkoa, enkä niistä liiemmin ikinä itselläni olekaan tykännyt. Tää mekko sen sijaan iski juuri tuon mallin ja siihen ihanasti sopivan räväkän kuvion takia. Sininen on mulle myöskin ollut vähän sellainen väri, jota en ole osannut päälleni pukea. Tähän mekkoon ja asuun ylipäätään tuo sininen käy taas tosi kivasti. Tämän asun kokonaisuuden voisin hyvin kuvitella pukevani päälle kesänjuhlille. 


Espritillä onkin todella ihana ja laaja valikoima erilaisia mekkoja kesän eri tapahtumiin, arkeen ja juhlaan. Mekkojen lisäksi, heille oli saapunut tosi kiva kattaus, erilaisia kesävaatteita ja asusteita. Mä ainakin löysin sieltä taas useamman kivan jutun, mikä pitää ihan laittaa tilaukseen kesää varten! 

Minkälaiseen mekkoon sä ajattelit tänä kesänä pukeutua? :) 

12 kommenttia

 1. Kaikki mekot ihania! Kesä tuo kyllä tullessaan oikein kunnon mekkovimman :D toi eka pitää pistää korvan taakse tulevia kesähäitä varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo eka on mullakin tallessa, olen ihan kahdenvaiheilla laittaisinko sen tilaukseen! :) Kesähäihin se olis just niin passeli!

   Poista
 2. Tosi ihania asuja, jokainen kyllä kelpais! :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania kollaaseja oot tehnyt, upeita kokonaisuuksia <3 Tuo ensimmäinen vihertävä mekko, ihastuin tohon kyllä kunnolla, toi harmaa myös on upee! Ei tälläsiä saisi tulla katseleen kun tekisi mieli taas lähteä vähän shoppaileen uusia mekkoja kesäksi vaikka kaikkia edellisiäkään ei ole vielä kunnolla käyttänyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuttu tunne, itselläkin useampi mekko kaapissa, jota ei varmaan ikinä ole tullut käytettyä, mutta silti himoitsee uusia, eikä raaski luopua niistä "kyllä mä niitä vielä käytän" - ajatuksella :D
   Harmaa on omakin lemppari ehdottomasti näistä!

   Poista
 4. Ihania asukokonaisuuksia! Toi viimesin on niin mun mieleen <3

  VastaaPoista
 5. Näin aikuistuessa on tullut hankittua myös niitä nimenomaisia arkimekkoja ja maksimekkoja kesäksi ebaysta. Pari kivaa löytyi HMstä ja Onlystä itselle :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aikuistuminen vaikuttaa kyllä varmasti täälläkin jonkin verran tähän mekkovimmaan :') Ehkä mäkin löydän vielä ne mun täydelliset yksilöt!

   Poista
 6. Tosi ihania asuja ja kokonaisuuksia, noista pukisi kyllä minkä vaan! :) Mun kaikkien aikojen lempparimekkoja on kaikki kukkakuviolliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jokainen asu iskee suhun noin paljon! :) Kukkakuviolliset mekot on kyllä tosi usein ihania! <3

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥