Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Snaps from Snapchat! part. 2.

Ensimmäiseen osaan pääset tästä

puhelin_8Tuli viikon sisällä käytyä kahteen kertaan laivalla! Toisella kertaa J:n perheen kanssa ja toisella työporukalla  // Turun keskustassa tankkausta ennen lähtöä // Tää on siltä työporukan reissulta.... 
 Aurinkokin näyttäytyi pitkästä aikaa // Fast & Furious 8 // Laivalle-selfie
  puhelin_6Muutama kassillinen tavaraa läks kirppikselle // Pääsiäisen ehdottomasti parhaimmat suklaat!! // Tää tyttö 
TJ 0 - hymy // Ilves otti ja yllätti jääkiekossa kuitenkin! // Tauluseinän uudistamista 

   puhelin_2Uudessa työssä autolle on kyllä kertynyt erityisen paljon käyttöä // Lahdesta Vuittonia kotiuttamassa // Tää on ollut nyt kevään aikana yleinen näky meillä, kun jalat on vammaillut ihan kiitettävästi on iso apu ollut maata sohvalla selällään jalat taivasta kohti // Vantaan visiitiltä // Oon nähnyt Mykrästä niin monia eri väännöksiä vuosien aikana, mutta tää on ensimmäinen laatuaan.. // Selfie kelin kunniaksi
   puhelimen_4Osuttiin meidän vuosipäivänä aika osuvasti Elias Kaskisen keikalle! // Ravintoiloissa tulee useimmiten syötyä erilaisia burgereita, ne on vaan niin nannaa! // Meitsi ja Sonera Viihde matkalla kotiin 
Flamingossakin keretty pyörähtää // koomailut // Farkkukaappi ojennukseen 
   puhelin_7Uus lemppari filtteri // Eka jäde tänä kesänä! // Laivan ostoksia // Oon nyt vasta innostunut oikein kunnolla näistä sushibuffeteista // Laivalla työporukan ykkösnaisten kanssa ♥ // Rappukäytävä selfie ennen lähtöä 


10 kommenttia

 1. Snapchat postaukset on kyllä mun lemppareita, niitä on sekä kiva tehä että lukea :) Haluaisin niin paljon mennä kaveriporukalla laivalle, joten ehkä tää suunnitelma on pakko toteuttaa nyt tulevan kesän aikana!

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti meette kesällä laivalle! :) Siellä on kiva käydä aina silloin tällöin, ottamassa kunnon irtiotto arjesta! :)

   Poista
 2. Jotenki toi snap nii sitä arkielämää todellisuudes eikä pelkästään sitä hehkutusta ja hohtoa mitä blogeissa, joten ihan sika hyvä saada tämmöstä down to earth juttua vaikka tähänkin on ehkä eniten niitä kohokohtia napsittu :) hyvä idea!

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans tosi paljon muiden blogeissa tällaisista postauksista, juuri tuosta syystä, että saa sitä todellisempaa kuvaakin toisesta! :)

   Poista
 3. En tiedä miksi en seuraa sua snäpissä, mutta nyt on sekin virhe korjattu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei samoin!! :) Lisäsin sut takas myöskin! :)

   Poista
 4. Nää snäppipostaukset on kyllä super hauskoja toteuttaa ja kiva muidenkin postauksia lukea. Rupesin seuraan sua snäpissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä!! :) Hei mäkään en jostain syystää oo seurannu sua ennen, pitääkin alkaa seuraamaan takaisin! :p

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥