Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Zara favorite jacket!

asu_tampere_10 asu_tampere_2-side aaa asu_tampere_7-side asu_tampere_4 asu_tampere_5-sideJacket Zara | Bag Marc By Marc Jacobs | Shoes Nike
Shirt VeroModa | Jeans Mango | Sunglasses Quay Australia

TB Style - postauksessa tämä asu jo pääsikin vilahtamaan. Kevään myötä käyttöön pitkän talven jälkeen pääsi vihdoin Zaran suosikki takkini. Vaikka oonkin ehdoton nahkatakkityttö, tälle kertyy silti aina keväisin ja syksyisin ihan kivasti käyttökertoja. Multa löytyy sama/hyvin vastaava takki myös vaaleana, ja se on kyllä kans todella ihana, mutta musta on silti aina musta. 
Jäätävästä tuulesta johtuen hiukset menee aivan miten sattuu. Mistä tulikin mieleeni, mulla on ihan jäätävä hiuskriisi. Haluaisin niin tummat takaisin, mutta sitten en yhtään jaksaisi sitä värjäysrumbaa mihin se johtaisi. En myöskään tiedä mitä ihmettä tekisin tän pituuden kanssa. Haluaisin samaan aikaan puolet pois tai puolet lisää. Elämän vaikeita kysymyksiä! 

12 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja ihana asukokonaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Milla ♥ Tällaista palautetta on aina yhtä ihanaa saada :')

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että säkin tykkäät tästä!! :) ♥

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus :)! Mullakin on menossa hiuskriisi...haluun pitää tummana, mutta mallia olis kiva vaihtaa, mutta en tiedä millaiseksi ja latvat saada takaisin tummaksi...huoh, hankalaa olla nainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, etten ole ainoa kenellä on hiuskriisi menossa :D Tuo on niin totta, hankalaa olla nainen!! :D Kiitos kehuista asua kohtaan! ♥

   Poista
 4. Aivan upea asukokonaisuus! Tuo hiusongelma on kyllä niin tuttu juttu. Hyvän hetken ja pienen harkinnan jälkeen se ajatus oikeasta hiustyylistä kyllä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiusongelma tuntuu omalla kohdalla olevan jatkuvaa sorttia :D Mutta, taidat olla oikeassa, eiköhän se ajatus ja varmuus sitten jossain kohtaa synny mihin suuntaan lähdetään tekemään muutoksia :)

   Poista
 5. Mä täällä lähdin ihan platinablondista mustan ruskeaan ja tämän 5-6kk ajan tyvikasvun värjäys on ollut sen arvoista! Itselläni onkin helposti aika rajut meikit ja tumman kanssa se sopii parhaiten :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vaan normaalisti värjään hiukset muutaman kerran vuodessa :D Niin se kerran kuukaudessa vähintään ei hirveesti houkuttele :/ Mutta, kyllä tää edelleen siltikin vahvasti harkinnassa on, tämä värin vaihto! :)

   Poista
 6. Oi ihana banneri! Takkikin niin kiva, kuten kaikki kuvatkin♥

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥