Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Asu Tallinnassa

asu_tallinna_11-side asu_tallinna_2 asu_tallinna_6-side asu_tallinna_8 asu_tallinna_9-side asu_tallinna_4 asu_tallinna_7 asu_tallinna_1-sideJacket Only | Bag Louis Vuitton | Shoes Converse
Jeans Mango | Shirt Bershka | Scarf Balmuir | Watch Michael Kors


Vihdoin asua, joka vilahti pikaisesti myös tässä Tallinna postauksessa. Asussa näkyy mun tän syksyn ylivoimaisesti käytetyin takki. Bongasin tämän loppu kesästä Onlylta, ja tää oli just sitä, mitä olin jo vähän etsinyt. Kevyempi, muttei kuitenkaan sellainen ihan huithapeli, eli just passeli syksylle ja tietysti myös keväälle. 
Takkiin halusin yhdistää vaaleat farkut, ja valkoiset converset. Nää nahkaiset converset on kyllä lähes kokonaan syrjäyttänyt ne mun perinteiset converset. Nämä on vaan jotenkin niin paljon kivemmat, ja ei tuu ihan jokaisella myöskään vastaan. Paidaksi valikoituikin sitten samalta reissulta tehty löytö Bershkasta. Vitsit miten paljon mä tykkäänkään tuosta kaupasta! Olis niin huippua saada se myös meille tänne Suomen puolelle. Paita sopi mielestäni tähän asuun älyttömän kivasti, mun piti meinaan aluksi laittaa vain perus kokonaan valkoinen paita. Mutta tää toimi kyllä hurjan paljon paremmin! 

8 kommenttia

 1. Ihana asu ja ihanan värikkäät kuvat! <3

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tää asu!<3 Ihanat värit :) Ja jep, allekirjoitan myös täysin tuon että Bershkan ois jo korkea aika rantautua Suomeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bershka sais kyllä NIIN saapua Suomeen!! :) Ihana kuulla, että just säkin tykkäät asusta!! ♥

   Poista
 3. Oi että ihana Tallinna ja sun asu myös! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! ♥ Ja Tallinna on kyllä huippu! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥