Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ECKERÖ-LINE

*Postaus toteutettu yhteistyössä Eckerö-Linen kanssa, ja matkat saatu heiltä*Holaa! Muistatte varmasti, kun kirjoittelin teille muutama viikko sitten meidän Tallinnan reissusta. Kyseiselle reissulle meidät tosiaan kuljetti laivayhtiö Eckerö-Line. Mä oon itseasiassa tainnut lähes kaikille mun Tallinnan reissuille matkustaa Eckeröllä. Se vaan on jotenkin se mun lemppari ollut aina.

eckerö_10
eckerö_6 PA010602 PA010607 PA010628
PA010649 PA010642 eckerö_4 eckerö_3
eckerö_11 eckerö_9 eckerö_5 eckerö_8 eckerö_7
Meidän mielestä Eckeröllä on parhaimmat lähtö- ja paluuajat. Helsingistä pääsee lähtemään hyvissä ajoin aamulla, ja takaisin pääsee joko kivasti keskellä päivää tai sopivasti alkuillasta. Lisäks tietenkin tykkään aina suosia s-bonus paikkoja, ja Eckeröhän tosiaan on sellainen, josta bonukset saa talteen. Eikä myöskään saa unohtaa Eckerön buffettia! Se vetää ehdottomasti pisimmän korren kaikista laiva buffista mitä mä oon elämäni aikana kerennyt testata. Niin ja tais Eckerö olla myös kaikista edullisin, kun pikaisesti vertailin viikonloppulähtöjen hintoja. Jos tiedossa on matka naapurimaahan lahden yli, niin ei epäilystäkään mitä firmaa mä siihen suosittelen. Ehdottomasti mieluiten mekin matkataan siis Viron puolelle Eckeröllä! Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥