Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

JOULULAHJAVINKKI 1. =  Daniel Wellington

MARRASKUU. Ja sen puoliväli. Aika korkata uusi postaussarja! Nimittäin Joululahjavinkit. Pitkään blogia seuranneet tietää, että mä en koskaan ole ollut mikään suuri jouluintoilija. Mutta, pikkuhiljaa mäkin oon alkanut lämpenemään tuolle juhlalle. Joka vuosi oon muiden blogeista lukenut hurjan paljon erilaisia jouluaiheisia postauksia, ja nyt päätin itsekin tuoda vähän tätä aihetta tänne mun blogiini. Sekä tällä postaussarjalla, että vähän myös muutenkin. Halusin tähän postaussarjaan juttuja erilaisista kategorioista, jotta tästä olis hyötyä mahdollisimman monelle!
   
DW_4
Laitetaan homma käyntiin Daniel Wellingtonin kelloilla. Rannekello on mun mielestä aivan älyttömän hyvä lahja, oikeastaan kenelle tahansa. Noh, lapselle se ei ehkä ole se toivotuin lahja. Mutta muuten kaikille ja kaiken ikäisille. Mäkin olen antanut monesti kellon lahjaksi. Kello on ajaton lahja, sekä se sopii mun mielestä niin monen eri tyyppiseksi lahjaksi. Kun taas esimerkiksi ne villasukat ja pyjamasetit on enemmänkin pelkästään joulun juttu.
Mun mielestä kello on myös helppo valita toiselle. Jos vertaa esimerkiksi vaikka koruihin. Toiselle korun valitseminen on paljon vaikeampaa, kuin kellon valitseminen. Riittää, kun tietää edes jotain mistä toinen tykkää. Tai no, itseasiassa ei välttämättä tarvitse tietää sitäkään. Tunnetulla kellobrändillä voi aika harvoin mennä vikaan lahjan suhteen.

DW_10
DW_9
Daniel Wellington on mun mielestä äärettömän hyvä lahjakello. Se on todella tunnettu brändi, ja heidän kellonsa ovat niin kauniin simppeleitä. Heidän valikoimastaan on mun mielestä helppo valita lahjan saajalle mieluisa yksilö. Näin joulun alla, heille on myös tullut valikoimaan tällaiset lahjapaketit! Joihin saa itse valita kellon, sekä yhden "lisukkeen". Eli joko tällaisen rannekorun, tai vaihtorannekkeen! Mun mielestä hurjan hyvä idea. Jos et ole ihan varma, oliko se lahjan saaja nyt enemmän ruskean vai mustan ystävä rannekkeen suhteen, voit valita pakettiin molemmat! Tai sitten vain ilahduttaa usemalla vaihtoehdolla. 
Nää Daniel Wellingtonin kellot sopii lahjaksi niin puolisolle, kaverille, sisarukselle, vanhemmille ja ties kelle! Valikoimassa on useita eri kokoja monilla erilaisilla rannekkeilla. 
 
DW_8 DW_12
Muistakaa myös, että koodilla HENNA te saatte -15% alennusta koko valikoimasta, 
myös jo alennetuista tuotteista! 

8 kommenttia

 1. Hauska sattuma, et mä just mietin poikaystävälle DW'n kelloa joululahjaksi, kun se semmosta on halunnutkin. :D Tilasin sille kyl jo yhden lahjan sekä toinen on tekemisen alla, joten hmm... Saa nähdä lähteekö tällä kertaa kello pukinkonttiin. :D Mutta noi Wellingtonin kellot on kyllä suurta rakkautta. <3 Niin simppeleitä, arkeen ja juhlaan sopivia sekä kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla käy kans usein noin, että lahja on jo hankittu ja silti tulee hankittua lisää lahjoja samalle henkilölle 😄 Totta! DWn kellot on kyllä ihania ja moneen tilaisuuteen sopivia!

   Poista
 2. Alkaa nää yhteistyöpostaukset yhden mitättömän kellomerkin kanssa alkaa jo vähän hiertämään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, siinä tapauksessa nämä postaukset voi skipata ylitse. Turhaan sitä väkisin näitä lukee jos niistä jää vain hiertymää :)

   Poista
 3. Kiva idea tää postaussarja! Toivottavasti laitat myös sen hintaluokan lahjavinkkejä, jotka sopii esim. täysaikaiselle opiskelijalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!! 😊 ja kyllä, tulee eri kategorioista ja eri hintaluokista! 😊

   Poista
 4. Itelle tällainen olisi kyllä enemmän kuin mieluinen joululahja haha<3 Ihana idea muuten tehdä joululahjaideoista ihan postaussarja, kiva kun on vähän erityyppinen toteutustapa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania! :) Ja joo, näyttäis olevan ihan mieluisa postaussarja! :p

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥