Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kotoisampi Koti Veken avulla!

Kaupallinen yhteistyö: Veke.fi

Pitkästä aikaa sisustus- ja kotiaiheista postausta! Mä tykkään ihan hurjan paljon sisustamisesta, ja mulle on todella tärkeää, että kotona on viihtyisää ja mukava olla. Mä vietän paljon aikaa kotona, joten siksi varsinkin kodin pitää olla sellainen paikka, missä aikaansa viettää mielellään. 
Nykyinen koti ei ollut hetkeen kokenut mitään suurempaa muutosta (tai oikeastaan ei edes juurikaan mitään pieniä) ja kaipasin jotain uutta. En oikein kovin tarkkaan tiennyt, että mitä. Mutta sen tiesin tasan tarkkaan, että jotain. Sopivasti samaan aikaan sain mahdollisuuden lähteä Veken kanssa yhteistyöhön. Siitä alkoikin sitten se isompi pähkäily päätösten teon kanssa, että mitä se uusi tai uudistus voisikaan olla. 

Veken valikoima on just eikä melkein mun makuun, ja samalla myös tosi monipuolinen. Vekeltä löytyy valikoimasta niin isoja ja suuria huonekaluja, kuten esimerkiksi sänkyjä ja sohvia, mutta myös kaikkea pienempää juttua, kuten esimerkiksi erilaisia sisustustuotteita. Minkä mä erityisesti huomasin heidän laajassa valikoimassaan, heillä on paljon sellaisia tuotteita, joihin mä en ole törmännyt, en sitten missään muualla! Eli toisinsanoen, persoonaa tuotteista ja valikoimasta löytyy myöskin. Ei siis pelkästään niitä tuotteita, jotka löytyvät jokaisesta sisustuslehdestä ja jokaisen kodista jo. Lisäks mulle ainakin monipuolinen valikoima tarkoittaa myös eri hintaryhmien tuotteita. Eli siis ei pelkästään halpoja tai kalliita tuotteita, vaan vähän molempia ja kaikkea siltä väliltä. 

Tutkittuani yhteistyöpäätöksen jälkeen paremmin Veken valikoimaa, löysin sieltä hurjan paljon erityisen kivoja juttuja. Lopulta kuitenkin aloin tarkemmin miettimään, että mitä just tämä meidän koti kaipaisi, tai "kaipaisi". Olin pitkään himoinnut jotain taulua tms. olohuoneen lipaston päälle. Koska se tila näytti silloin tosi tyhjältä. Samoiten olin kaivannut makuuhuoneeseen seinälle jotain pientä lisäystä. Tehtyäni ensiksi nämä päätökset, päädyin selailemaan Veken tarjontaa erilaisista vaihtoehdoista seinälle. Lopulta päätös oli oikeinkin helppo!

veke_5
veke_6-side
Ensimmäisenä ostoskoriin valikoitui tämä Kotoilu Stroke Seinähylly, ja valkoisena tietysti. Tilatessani tuotetta, en ollenkaan tajunnut sen olevan oikeasti todella iso seinähylly. Kun paketti sitten lopulta kotiin saapui, oli aluksi hieman noh, järkyttynyt siitä kuinka iso se olikaan. Aluksi se tuntui kovin negatiiviselta asialta, mutta sitten kun rupesin sille suunnittelemaan tarkempaa paikkaa makuuhuoneeseen, olinkin hyvin pian jo ihan toista mieltä. Sehän oli just tosi hyvä, että seinähylly olikin vähän odotettua isompi! Tosin, alunperin suunniteltu paikka sai koko "yllätyksen" myötä vaihtua. Olin siis alunperin ajatellut tätä makuuhuoneessa sijaitsevan hieman korkeamman lipaston päälle. Mutta eihän tämä mahtunut siihen mitenkään. Tästä syystä, pitikin sitten samalla keikauttaa koko makuuhuoneen järjestystä. Onneksi niin, nimittäin vasta nyt meidän makuuhuone tuntuu oikeasti valmiilta! Ainakin taas hetken aikaa. Tästä seinähyllystä on pakko mainita vielä tän helppous. Eli tosiaan nuo metalliosat vain kiinnitettiin seinään, ja sen jälkeen hyllyt vain pujotettiin paikalleen. Kun joskus tästä muutetaan, hyllyt voi vaan nostaa pois paikaltaan, ruuvata metallitelineet seinästä ja pakata hyllyn mukaan. Älyttömän helppo siis! Lisäksi mä sain vihdoin tuollaisen roikkuvan viherkasvin. Oon niin super pitkään haaveillut sellaisesta. Mutta mulla ei ollut sille mitään paikkaa. Paitsi nyt. Tällaiset kasvit sopii mun mielestä just todella hyvin erilaisiin seinähyllyihin. 

veke_2
veke_3-side Paketin toisessa tuotteessa olikin sitten vähän enemmän persoonaa. Useampi ystävä ja läheinenkin onkin sanonut tästä "toi on kyllä just ihan sun tyylin-näköinen taulu!". Niinhän se tosiaan taitaa olla. Etsin tosi pitkään olohuoneeseen lipaston päälle sopivaa taulua. En halunnut siihen mitään perus julistetta, tai taulua joka löytyy joka kodista. Halusin persoonaa. Kun silmät Veken sivuilla osuivat tähän, olin myyty. Olin niin myyty! Just jotain tällaista öljyväritaulua olinkin etsinyt. Tähän toi sopivasti myös persoonaa nuo muutamat kankaaseen kiinnitetyt oikeat sulat ja tuollaiset muoviset timantit. Unohtamatta miten ihana värimaailma tässä on. Sopii täydellisesti meidän olohuoneeseen. Voisin vaan maata sohvalla päivät pitkät ja tuijotella tätä kuvaa. Tää on samalla niin rauhallinen, mutta silti siinä on just sopivasti persoonaa. Vekeltä löytyy tosi paljon upeita tauluja, ja just tällaisia persoonallisia sellaisia! Kannattaa ehdottomasti tsekata! 

veke_9 Viimeisenä paketista paljastui myös yksi toivomani koriste-esine. Kaipasin seinähyllyn täytteeksi jotain uutta, joten paketin viimeiseksi osaksi päätin valita tämän mustan peuranpään koristeen. Halusin hyllyyn myös hieman kontrastia, joten sen myötä päädyin tässä mustaan versioon. Näitäkin olin katsellut jo vähän muualla, mutta sellaista sopivaa ei ollut löytynyt. Halusin just suurinpiirtein tämän kokoisen, ja nimenomaan mustan. Vaikka rakastankin valkoista ja hopeaa sisustuksessa, ei ne pelkästään kahdestaan toimi. Vaan mun makuun pitää olla myös inasen mustaa, ja tietysti just jotain vaaleanpunaista tai vastaa myöskin. 

Jos siis suunnitelmissa on sisustuksen tai huonekalujen päivitys, Veke.fi sivuilta löytyy paljon toinen toistaan ihanampia juttuja! Heidän sivuillaan on myös menossa Suomen Kotoisin Koti -juhlakilpailu, joka on voimassa 10.12.2017 saakka. Siihen kannattaa ehdottomasti käydä osallistumassa. Sivuilla arvotaan myös 10 kpl 100€ lahjakortteja/viikko, kunnes arvonta huipentuu 10.000€ lahjasetelin arvontaan 11.12.2017 !! 

5 kommenttia

 1. Tosi kivoja juttuja! Etenkin toi taulu on niin siisti :)

  https://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Siis vau toi taulu!! Jäin vaan tuijottamaan kuvia siitä hetkeksi. Ihan mieletön! Ja todellakin sellainen erilainen mutta pelkästään positiivisella tavalla<3

  VastaaPoista
 3. Toi taulu on kyllä aivan upea!! <3

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥