Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PAUL MITCHELL

a_paul_mitchell_2
Paul Mitchell. Tuotesarja, joka vielä kesällä oli mulle täysin uusi ja tuntematon. Sain kuitenkin super-kattavan paketin KC Professionalilta näitä testaukseen, ja nyt sarjaan tutustuneena, pääsen vinkkaamaan näistä myös teille.
Mä olen jo vuosia käyttänyt oikeastaan pelkästään kampaamotuotteita hiuksiini. Merkkejä on tullut testattua jos jonkinlaisia, ja erilaisia tuotteita vielä sitäkin enemmän. Välillä osa tuotteista on osottautunut aivan liirumlaarum- tuotteiksi, ja välillä sitten taas kohdalle on osunut niitä huippuyksilöitä, jotka ovat sitten vakiinnuttaneet paikkansa mun hiustenhoidossa. Ehkä kuitenkin enemmän kohdalle on osunut nuita ensimmäisiä vaihtoehtoja. Mä sain näitä Paul Mitchell:in tuotteita testaukseen yhteensä kuusi erilaista, erilaisista sarjoista. Eikä näistä yksikään osoittautunut pettymykseksi!

a_paul_mitchell_3Koska tätä blogia pitää pystyssä yksi blondi, oli erityisen kiva saada testaukseen just vaaleille hiuksille tarkoitettuja yksilöitä. Paul Mitcheliltä löytyy tosiaan ihan kokonainen BLONDE- sarja, joka on tarkoitettu nimensämukaan, juurikin vaaleille hiuksille. Mä tykkään testailla nimenomaan vaaleille hiuksille tarkoitettuja uusia tuotteita oikein erityisen mielelläni. Erityisesti siksi, koska vaaleille hiuksille hyviä ja ennenkaikkea oikeasti toimivia tuotteita on joskus todella haastavaa löytää. 
Mun paketista löytyi toisiaan tämä Platinum Blonde Shampoo, Forever Blonde Conditioner ja Forever Blonde Dramatic Repair. Uutta hopeashampoota olin jo katsellutkin. Nykyinen Fudgen tuote kyllä vaalentaa/ylläpitää väriä, mutta se myös kuivattaa TOSI paljon hiusta. Tämän Paul Mitchelin version kanssa en ole huomannut lainkaan samaa. Ja tämän luvataankin värin ylläpitämisen lisäksi myös kosteuttavan hiusta. Mikä on todella tärkeä ominaisuus hopeashampoossa. Ainakin mulle. Mulla tämä myös toimi yhtä tehokkaasti kuin Fudge, joten tää jää kyllä ihan vakkarikäyttöön jatkossa. Sitten tosiaan saman sarjan hoitoaine. Tämä on hoitavuuden lisäksi korjaava ja vahvistava. Mulla käy usein tosi korjaavien/hoitavien tuotteiden kanssa niin, että ne latistaa hiusta tosi paljon. Ja myös jos käytän sellaista usein, hiukset alkaa rasvoittua paljon nopeammin. Tämän kanssa sellaista ei ole ollut, ja siitä tuleekin todella iso plussa! Toinen iso plussa tälle tuotteelle tulee riittoisuudesta. 
Viimeisenä tän Blonde- sarjan tuotteista, muttei suinkaan vähäisimpänä hiuksiin jätettävä hoitosuihke. Näiden hoitosuihkeiden kanssa mulla on ollut vähän samaa ongelmaa, mitä hoitoaineidenkin kanssa. Että ne on tavallaan liian hoitavia. Tää on kuitenkin ollut sopivan "kevyt" mun hiuksille. Tällainen kosteuttava suihke, on tosi tärkeä varsinkin just hopeashampoon käytön jälkeen. 
  a_paul_mitchell_7Sitten vähän eri sarjojen tuotteita. Nimittäin Express Style sarjasta viimeistelysuihke - Hold Me Tighttment ja Strength sarjasta hoitosuihke - Super Strong Liquid Trea. En tiedä onks tää vaan joku mun oma pakkomielle, mutta hiuslakan on pakko tuoksua hyvältä. Mä en siis kestä alkuunkaan jos se tuoksu ei oo ihan täydellinen. Tähän viimeistelysuihkeen tuoksuun piti hetki tottua. Se on hyvä, mutta se on vähän erikoinen/erilainen. Itse suihkeena tää on kiva. Ei ehkä se kaikista parhain pito, mutta just sellaisina päivinä, kun ei oo ihan niin justiinsa, pysyykö jokainen hius just siinä samassa paikassa aamusta iltaan, mä suihkin tätä. Hoitosuihke taas on hoitava ja rakennepaikkaava, jota mä käytän säännöllisen epäsäännöllisesti. Yleensä silloin, jos kuivaan hiukset ihan kuivaimella, niin tätä tulee laitettua heti suihkun jälkeen. Tää on aika raskasta tavaraa, eli kannattaa olla tarkka, ettei suihkuttele liikaa. Koska sit hiukset vaikuttaa nopeasti rasvaisilta. 
  a_paul_mitchell_6Sitten vielä koko paketin ehdoton ykkössuosikki. Smoothing sarjan - Super Skinny seerumi. Tästä mä olin etukäteen kuullut tosi paljon kehuja, ja eivät kyllä menneet kehut yhtään hukkaan! Tää on auttanut mua tosi paljon hiusten laitossa. Koska tää silottaa hiusta, ja nopeuttaa myös sen kuivumista.  Mulla oli aikaisemmin KMS sarjan seerumi, mikä oli myös hyvä. Mutta tämä on kyllä parempi! Tämä pääseekin ehdottomasti vakkarikäyttöön.


Paul Mitchelin tuotteita löytyy tosiaan isommista tavarataloista (esim. Sokokselta) sekä kampaamoista. Lisäksi netistä mm. Cocopanda myy näitä. Siellä usein tosi hyviä kamppiksiakin näihin tuotteisiin! 

6 kommenttia

 1. Varmasti todella hyvät ja laadukkaat tuotteet, käynkin Sokoksella lauantaina niin voisi käydä katsomassa onko mitään omalle hiukselle sopivaa :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukas on kyllä juuri oikea sana kuvaamaan tätä sarjaa :-) Käy ihmeessä Sokoksella kurkkaamassa valikoima!

   Poista
 2. Tuo öljy on ollut mun suosikki kans varmaan viimeisen viiden vuoden ajan, siitä en kyllä luopuisi millään! <3 Oon kans testannut tuota blonde hoitoainetta, olisi kiva myös kokeilla muitakin tämän sarjan tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan huippu tuote, joten en ihmettele yhtään, että se on sulla ollut noin kauan luottotuotteena! <3 Koska sullakin on blondi tulla, testaa ihmeessä tuota blonde-sarjaa muutenkin :)

   Poista
 3. Miten kiiltäviä purkkeja, nam!
  Voi kunpa olisin vielä ite blondipää, oisin saanu tästä niin monta hyvää vinkkiä tukalle! Ehkä vielä joku päivä... ;)

  www.venlatte.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä fiilikset toisinpäin, voi kunpa olisin vielä tumma :D ehkä mäkin vielä joskus ;)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥