Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

RAKASTUIN FARKKUHAMEISIIN

asu_kesä_9 asu_kesä_10 asu_kesä_12 asu_kesä_7 asu_kesä_5 aaaa_1-tile asu_kesä_2 asu_kesä_13 asu_kesä_6 asu_kesä_8
Skirt Mango | Top H&M | Shoes Tommy Hilfiger | Bag Michael Kors
Watch Daniel Wellington | Sunglasses Ray-Ban

Niimpä se tapahtui täälläkin, rakastuminen farkkuhameisiin joista ennen en tykännyt yhtään. Tallinnan reissussa sovitin Mangossa ihan vain yhden topin kaveriksi ensimmäistä farkkuhametta joka käsiini osui. Noh, toppi jäi kauppaan ja farkkuhame lähti mukaan. Sen jälkeen tätä onkin tullut käytettyä ihan älyttömän paljon. Mä oon aina ollut kunnon farkkutyttö, mutta farkkuhameet muistuttivat mua pitkään ala-aste tyylisestä pukeutumisesta, ja siksi en niitä nähnyt toimivan omalla kohdalla lainkaan. Ihastelin vain aina, miten muut osasi niitä päällään kantaa ja yhdistellä. Noh, ensimmäistä yksilöä päälleni sovitettua, se oli menoa se. Nyt kaapista löytyy jo toinenkin yksilö, hieman kirkkaammassa värissä. Minkä varmasti tekin tulette täällä vielä näkemään, ei hätää. 

Farkkuhameelle kaveriksi mä yhdistin mun tän kesän uudet sandaalit. Mun hieman ongelma jaloilla on muuten sitten ihan todella vaikea tehtävä löytää täydellisesti istuvat sandaalit. Joka ikinen kerta ne painaa jostakin enemmän tai vähemmän. Kerran sitten ihan perus kauppareissulla Sokoksella päätin käydä vilkaisemassa kenkäosastoa, ja bongasin sieltä nämä yksilöt. Sovittelin niitä siinä hetken ja emmää voinut todeta kuin että olin löytänyt uskomattoman hyvin istuvat kengät. En kuitenkaan ostanut niitä Sokokselta, koska huomasin niiden olevan todella hyvässä alennuksessa Zalandolla. Niimpä siinä kauppareissun lomassa heitin sitten tilauksen Zalandolle ja mun täydelliset sandaalit lähti matkaamaan mun luo. 

Tää on itseasiassa yks mun koko kesän lempparein asu. Farkkuhame toimii täydellisesti valkoisen topin kanssa! Mitäs mieltä arvon raati on?

10 kommenttia

  1. Farkkuhameet ovat olleet pelastus tänäkesänä helteen takia. Niin ajattomia ja tyylikkäitä!

    http://harrietgripenberg.com/blogg/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ajaton ja tyylikäs on kyllä just passeli sana kuvaamaan näitä! :)

      Poista
  2. Mä oon niin tykästyny nyky muotiin jossa hameet ja housut nousee vyötäröllle. Toi hame on tosi tyylikäs ja istuu hyvin sun päällä. Kiitos vinkistä! Tuollasta asuayhdistelmää vois kokeilla, kun lähdetään seuraavan kerran ulkomaille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Farkkuhame toimii valkoisen topin kanssa super-hyvin!

      Poista
  3. Minulla oli aikoinaan yksi lemppari farkkuhame, joka hävisi muutossa. Farkkuhameessa on kiva olla ja kun hyvän sellaisen ostaa se kannattaa napata itselleen. Olen etsinyt yhtä hyvää kuin se "vanha farkkuhame" mutta vielä ei osunut kohdalle. Etsintä jatkuu! Kivat sandaalit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että sullakin se täydellinen farkkuhame osuu vielä kohdalle! :)

      Poista
  4. Oon aikaisemmin käyttänyt farkkuhameita, mutta just tällä hetkellä en osaa käyttää.
    Näyttää todella kivalta sun päällä :) Kaunis asu ja ihanan kesäiset kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin listasin farkkuhameet jsks in/out postauksen out puolelle, koska en osannut käyttää niitä yhtään! Mutta näin se mieli vaan muuttuu :-)

      Poista
  5. Tosi kiva simppeli kesäasu :). Farkkuhameet on kyllä kivoja, mulla on tosin vielä etsinnässä se täydellinen yksilö. On muuten aivan ihana tuo sun laukku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukku on kyllä super! <3 Kulkenut matkassa jo monen monta vuotta :-) Kyllä säkin vielä löydät sen täydellisen yksilön!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥