Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

ARMEIJAN VIHREISSÄ

Mutta ei kuitenkaan armeijassa. Tosin, eipä ne mua sinne edes huolisi, vaikka miten itse tahtoisin. No mutta, emmää tullut teille lätisemään armeijasta, vaan tästä mun uudesta jumpsuitista joka nyt sattuu olemaan armeijan väreissä. Bongasin tän kesällä mun suosikki kirpparilta, Swapilta. Tais olla huimat 4 euroa. Eli ei todellakaan paha. Oon viime vuosina ihastunut enemmän ja enemmän tähän väriin, etenkin tällaiseen kylmään versioon. Koen tän värin tosi helpoksi yhdistellä, ja sitä kautta tietysti myös tosi monikäyttöiseksi. Tän värinen takki kun vielä jostain löytyisi, niin ai että! 
  asu_sortsipuku_18asu_sortsipuku_13 asu_sortsipuku_10 asu_sortsipuku_15-tile asu_sortsipuku_8 asu_sortsipuku_14 asu_sortsipuku_3   asu_sortsipuku_17asu_shortsipuku_1 asu_sortsipuku_6-tile asu_sortsipuku_9 asu_sortsipuku_4Jumpsuit H&M | Shoes Nike | Bag Louis Vuitton
Watch Daniel Wellington | Sunglasses Ray-Ban

Tänä kesänä oon tosiaan myös oikein palavasti ihastunut tällaisiin jumpsuitteihin/haalareihin. Varsinkin tää punainen versio on ollut tosi kovassa käytössä. Ne on jotenkin niiiin helppoja. Ei tartte miettiä sopiiko yläosa alaosaan, ja sopiiko alaosa yläosaan. Helppoa, niin helppoa. Ainut vaikea, tai pikemminkin ärsyttävä asia on vessassa käyminen, kun saa aina riisua koko hökötyksen pois. Mutta mitäpä sitä ei sen eteen tekisi, että saa käyttää kaunista ja muuten hyvin toimivaa vaatetta :-)

14 kommenttia

 1. Super kiva asu! Itsekkin tykästynyt tuohon "armeijan vihreään" viime aikoina.

  http://harrietgripenberg.com/blogg/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harriet! ♥ Joo tää on kyllä ihan täydellinen vihreä! :)

   Poista
 2. Tosi hyvä löytö tuo jumpsuit! niin kivan värinenkin 8)

  VastaaPoista
 3. Tosi hyvä asu, sopii sun ihon ja hiustenväriin kauniisti! Harmittavat mustelmat sulla vaan jaloissa just :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! :) ♥ Ne ei itseasiassa oo mustelmat, vaan ihan pysyvät ihomuutokset.

   Poista
 4. Näyttää hyvältä päälläsi ja on kivan värinen! :) Itse en jotenkin osaa käyttää tuon tyyppistä vaatetta. Shortsitkin ahdistaa. Vähän yli polven leggingsit ovat ihan jees pituus. ;) Minihame on enemmän mun juttu, kun shortsit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjaana! :) Tääkin on mulla aika lailla se minimi lyhyys shortseissa, en tykkää yhtään jos saa pelätä, että paikat vilkkuu kävellessä :D Tää itseasiassa näyttää kuvissa inan lyhyemmältä, mitä on oikeasti :)

   Poista
 5. Swap on myös mun lempparikirppis. Sulle sopii hyvin tuollainen tumma vihreä :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
 6. Ihana asu. Aloin pohtimaan, että näinköhän minulta armeijanvihreää vaatekaapista löytyy vaikka se niin ihastuttava väri onkin..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa ei kans löydy tän lisäksi varmaan kuin housut :D Pitäis pikkuhiljaa tosin korjailla asiaa!

   Poista
 7. Vihreä ja hyppypuku...Kuulostaa mun vaatteelta :) Kaunis on.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥