Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Uutta sisältöä meikkipussiin - theBalm ♥

oletkaunis_1 Yksi mun ehdoton suosikki meikkimerkki on theBalm. Olen jo pitkään käyttänyt heidän tuotteitaan, eikä ikinä yksikään ole tuottanut pettymystä, vaikka tuotteita on tullut testailtua vähän joka kategoriasta. Kesän aikana sain Oletkaunis.fi sivuston kautta testaukseen muutamia minulle uusia theBalmin tuotteita, joita lähdinkin testaamaan innoissani. Kesällä tulee kuitenkin niin todella vähän meikkailtua, että nyt vasta loppukesästä pääsin tätä postausta ja mielipiteitäni tänne teille kertomaan ja kommentoimaan. 

oletkaunis_5
Mulla on ollut jo pitkään käytössä tämän tuotteen "sisko", eli Mary Lou Manizer, ja mä oikeasti rakastan sitä. Se on niin ihanan monikäyttöinen ja aivan taivaallisen sävyinen. Siksi päätin testata tätä Cindy versiota, että onko tästä samaan. Tää on tosiaan ruusuisempi sävy, mitä Mary on, ja se tässä mua kiehtoikin. Käytöltään tää on tosiaan ihan yhtä monipuolinen, eli sopii vaikka ja mihin. Vaikka Mary pysyykin edelleen kiistattomana ykkösenä, tää on tosi kiva lisä mun meikkipussiin silti. Eniten mä tykkään tästä luomivärinä käytettynä, siihen tää on aivan taivaallinen!

oletkaunis_4
Mä olen eläessäni käyttänyt ja myöskin testannut vain yhtä primeria. Oikeasti. En oo koskaan oikein osannut edes ajatella voisiko primer olla parempi. Mä oon nimittäin ollut aina tosi tyytyväinen siihen ensimmäiseen. No eipä kyllä ole ollut mitään mihin edes verrata. Kunnes yksi ystävätär kehui tätä theBalmin versiota, ja hän kuulemma oli testannut ainakin kymmentä erilaista primeria. Niimpä päätin sitten itsekin kokeilla, eroaisiko tämä siitä mun tutusta ja turvallisesta. Ja täytyy kyllä myöntää, että eroaahan se. Huomattavasti riittoisampi ja helposti levitettävämpi tämä on ainakin. Sekä kyllä musta tuntuu, että meikkivoidekin näyttää inan paremmalta tämän kanssa, kuin sen toisen kanssa. Tämä tulee siis jäämään ehdottomasti pysyvästi käyttöön.

oletkaunis_2
oletkaunis_3
Tätä palettia mä olin kuolannut jo jonkun aikaa. Koska mun tulee meikkailtua oikeastaan useammin reissun päällä kuin kotona, tää paletti toimii siihen tarkoitukseen todella hyvin. Koska tässä kulkee ne suosikit helposti mukana. Palettia voikin kutsua todelliseksi all-in-on paletiksi. Tästä löytyy tosiaan mun ylivoimainen suosikki Mary-Lou Manizer, kolme erilaista poskipunaa, mattainen aurinkopuuteri ja neljä täydellisen sävyistä luomiväriä. Tälläkin hetkellä, kun tää postaus teille ajastettuna tänne julkiseksi pamahtaa, mulla on tasan yksi paletti mukana täällä Kreikassa, ja se on tämä! 

theBalmin tuotteet on tosiaan rantautuneet myös Oletkaunis.fi sivuston jo ennestään oikein ihanaan valikoimaan. Mun meikkipussista löytyy ehdottomasti eniten theBalmin tuotteita, ne vaan on niin supereita. Tosi monikäyttöisiä, ihanan pigmenttisiä ja vielä kirsikkana kakun päälle niissä on aivan ihanat pakkaukset. 

6 kommenttia

 1. Oi, mitä ihanuuksia - varsinkin tuo paletti näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihanan värisiä sävyjä näissä! <3
  http://www.rakkaudellahenna.fi

  VastaaPoista
 3. theBalm merkki on itselleni ihan vieras, en juurikaan meikkaa. Huulikiiltoa käytän aina silloin tällöin, kun lähden jonnekin muualle kuin töihin ja välillä peitän peitevoiteella näppylöitä. Kasvovoiteita tulee käytettyä, kun iho on niin kuiva, että kiristää, jos siihen ei mitään laita.

  VastaaPoista
 4. Sait tuon primerin kuulostamaan tosi hyvältä. Sitä pitää kokeilla, kun tulee primerin tarve. Kiitos, että tutustutit minut theBalmiin.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onpa herkullisennäköisiä! Tämä on itselleni vieras merkki.

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥