Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSYISIÄ KOSMETIIKKA SUOSITUKSIA

Postaus toteutettu yhteistyössä Cocopandan kanssa. 

Mun tulee testailtua aika paljon erilaisia kosmetiikkatuotteita, ja aina silloin tällöin löydettyä niitä, jotka vaan yksinkertaisesti ovat huomattavasti yli muiden. Tästä sainkin idean jakaa teille vähän syksynn sopivia kosmetiikkajuttuja, jotka mä olen joko kokenut erittäin toimiviksi, tai tehnyt päätöksen kokeilla niitä myös itse. Bongailen itse usein muiden blogeista suosituksia, ja sitä kautta olenkin löytänyt useamman luottotuotteen myös itselle. Siksi on kiva aina vinkata näitä myös eteenpäin, ja laittaa samalla tavalla hyvä kiertämään. Postaus sisältää suoria linkkejä tuotteisiin, mutten hyödy niiden klikkailusta millään tavalla. Menkää siis rohkeasti vain katsomaan Cocopandan kilpailukykyisiä hintoja ja laajaa valikoimaa! 

  cocopanda_hennam_1cocopanda_kollaasi_3
Ehdottomasti ykköstuotteet vaaleiden hiuksien ylläpitoon. Etenkin tuo shampoo. Oon testannut vuosien kuluessa jos jonkinsortin hopeashampoita. Kohdalle on osunut niin hyviä, kuin huonojakin yksilöitä. Nää kaverukset on kuitenkin kirkkaasti nousseet muiden ohi. Nää on muuten Cocopandalla tosi usein hyvässä tarjouksessa. Nyttenkin tuo shampoo löytyy hei alle kympillä!

Siis voiko jokin luomiväripaletti edes olla näin täydellinen sävyiltään! ♥ Tää on kyllä varmaan pakko tilata itsellekin kokeiluun. Niiin monta etenkin syksyyn sopivaa sävyä. Ja hei, itseasiassa tämäkin on nyt alle kympillä. Ei ollenkaan huono hinta 32 uudesta luomivärisävystä. 

Mä en oo koskaan käyttänyt aitoa Beauty Blenderiä, mutta oon tosi monesti halunnut testata. Että onko se oikeasti ansainnut niin hurjan paljon kehuja ja suosituksia niin monesta suunnasta. Tää Nude versio ei eroa tosiaan mitenkään muuten siitä perus versioista, kuin väriltään. Tälle Nude versiollekin löytyy 31 arvostelua, ja kirkkaat viis tähteä. Ei tää siis ainakaan huonompi voi olla. 

Oon vannonut monet vuodet jo ihonhoidossa Biothermin nimeen. Syksyllä iho alkaa aina pikkuhiljaa enemmän kuivua talvea kohti, ja kaipaisi jotain tehokosteuttajaa. Siihen oon kokenut tällaiset extra kosteuttavat vartalovoiteet oikein toimivaksi. Tää Relaxing Blend- sarja on mulle täysin uusi tuttavuus, jota täytyy kyllä vielä joku kerta testata. 

Oon aina ollut todella huono käyttämään kynsilakkaa. Mutta silloin harvoina kertoina, kun sitä kynsiin tulee iskettyä, on mulla käytössä pelkästään Essien lakat. Oon vaan kokenut ne yksinkertaisesti parhaimmiksi kynsilakoiksi. Heiltä löytyykin hurjan paljon erilaisia syksyyn sopivia sävyjä, mutta tässä on nyt mun suosikit. Erityisesti tuon ensimmäisen mattaisen ja tuon glitteriräjähdyksen voisin kuvitella näkeväni mun kynsissä! 

Syksyn myötä minä ja varmasti moni muukin innostuu taas hieman ja vähän enemmänkin meikkailemaan. Ja tähän mä haluan suositella yhtä mun luottotuotetta. Nimittäin meikin viimeistelysuihketta. Mä en ennen tätä koskaan edes tajunnut tarvitsevani tätä. Mutta kun tämän sitten käyttöön mielenkiinnosta otin, huomasin sen ihan oikeasti toimivan. 

Näitä NYX:in glitterhässäköitä mä oon halunnut testata jo ihan hurjan pitkään. Näissä on niin ihania sävyjä, ja noh, koska glitter. Monet on myös kehuneet näiden helppokäyttöisyyttä. NYX:in oma kimallepohjustaja vain alle, ja siihen päälle kunnon glitteri-överit. 

Oonko ainut, joka tykkää käyttää tiettyjä tuoksuja aina vähän vuodenajan mukaan? Oon pitkään himoinnut tätä tuoksua nimenomaan sellaiseksi syksy/talvi-tuoksuksi. 

Syksyllä se alkaa, kestäen aina kevääseen saakka, nimittäin hiusten sähköistyminen. Mulla parhaiten tähän auttaa erilaisten hiusöljyjen käyttö. Tää Wellan versio on mun kestosuosikki. Ollut jo ties kuinka monta vuotta. Tottakai se myös kosteuttaa hiuksia, joka on myös tärkeää. Tässä on myös ihan mielettömän ihana tuoksu. 

Mun meikkipussin ehdoton kestosuosikki vuodesta toiseen. Ei oo kertaa jolloin meikkaisin, enkä käyttäisi tätä lainkaan (paitsi kun heitän pelkkää huulipunaa). Tää vaan on paras highlighter IKINÄ. Kannattaa todellakin testata, jos et oo sitä vielä jostain syystä tehnyt. 

Syksyn myötä tulee myös huuliin heitettyä väriä huomattavasti useammin, kuin kesällä. Huulituotteissa tykkään ehdottomasti eniten nestemäisistä huulipunista. Ne vaan jotenkin toimii parhaiten omalla kohdalla. Tässä setissä on kaikki sellaisia sävyjä, jotka pääsisi mullakin ihan varmasti käyttöön.

Cocopandallahan on tosiaan parhaillaan menossa Syysale- kamppanja, missä lähes koko valikoima on vähintään -20% alennuksessa. Eli nyt jos koskaan kannattaa täydentää kosmetiikkavarastot syksyä varten! 

4 kommenttia

 1. Wellan Luxe Oil on ehkä paras tuote ikinä! :D

  https://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä huikea! :) Jokaisen kehunsa täysin ansainnut!

   Poista
 2. Cocopandalla kyllä ihana valikoima, en ole vaan ikinä raaskinut tilata kosmetiikkaa netistä vaan pidän kivijalkaliikkeistä. Mutta ehkä joskus voisi jotain tuttuja tilata alesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tilata! Heillä on paljon sellaisia tuotemerkkejä, mitä ei oikein Suomesta tunnu kivijalkaliikkeistä löytyvän, niitä mäkin heiltä eniten suosin :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥