Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

UUTTA URBAN DECAYLTA 

Vihdoin mä pääsen esittelemään teille mun kesällä hankittuja meikkiuutukaisia. Vasta ihan viime kuukausina oon hoksannut, mitä kaikkea ihanaa Urban Decayn valikoimasta oikeasti löytyykään. Mulla oli kokemusta heidän tuotteistaan oikeastaan aika vähän, ja melkein pelkästään luomiväripuolelta sekin. Tosin, heidän Gwen Stefanin paletti ja Full Spectrum paletti ovat tosi kovassa käytössä ja yksiä suosikkeja omistamistani luomiväripaleteista. 
Kaikki nää mun kesän aikana tekemäni hankinnat on kuitenkin olleet kovassa käytössä, ja oon tykännyt jopa yllättävän paljon niistä. Yksi jopa syrjäytti mun aikaisemman luottotuotteenikin. Joten halusin tulla näitä esittelemään myös teille! Nää tuotteet on kaikki ostettu Sokokselta, jonka verkkokaupassa onkin itseasiassa aika laaja valikoima Urban Decayn meikkejä. Laitan kaikkiin tuotteisiin myös linkit suoraan heidän verkkokauppaansa, niin pääsette sitten tutkimaan, mikäli jokin herättää kunnolla kiinnostuksen. 


Mä oon jo pidemmän aikaa vannonun highlightereissa theBalmin Mary Loun nimeen, mutta kaipasin kuitenkin jotain toistakin sävyä sen rinnalle. Tää paletti on just eikä melkein täydellinen sen kaveriksi! Tästä löytyy sopivan erilaisia moneen eri tilanteeseen sopivia sävyjä, ja jessus mikä pigmentti. Erityisesti tuo kultaisena hohtava Side Piece on noussut lemppariksi. 
Mä kerkesin ostamaan tämän mun version tällä Gwen Stefanin ulkoasulla, mutta tää ihan sama tuote löytyy edelleen valikoimasta. Ulkoasu on vain hieman muuttunut. Tää boxi on syrjäyttänyt kaikki mun aikaisemmin käyttämät ja testaamat kulmatuotteet. Tästä löytyy kaikki, mitä täydellisiltä kulmakarvoilta vaatia. Ja niin helppo kuljettaa mukana, kun pakettiin kuuluu kaksi kulmiin tarkoitettu tarkkaa sivellintä, sekä pinsetit. Pinsettien koon takia voisi luulla, että ne ovat aivan pilipali tavaraa, mutta eivät ole. Niillä saa oikeasti tosi tarkkaa jälkeä. Boxista löytyy kaksi sävyä, sekä vaha. Sokokselta esimerkiksi (linkki tuossa yllä) näitä löytyy kahdeksassa eri sävyssä. Tää tuote menee heittämällä mun kaikkien aikojen lemppari meikkituotteisiin. Oikeasti. 
Kesällä oli vielä myynnissä tällainen boxi, johon kuului neljä eri sävyä pienemmässä koossa. Mikä olikin siis oiva tilaisuus testata näitä. Tästä boxista löytyy siis sävyt Amulet, Backtalk, Crimson & Purgatory. Kolme ensimmäistä on mattaisia, ja viimeinen on metallinhohtoinen. Odotin näiden testaamista innolla, koska kaikista meikeistä eniten mun tulee käytettyä huulituotteita. Niitä kun on helppo laittaa, vaikkei olisi meikannut muuten ollenkaan. Odotukset olivat myös aika korkealla näiden suhteen. Sävyt olivat kaikissa oikein passeleita. Mattaisia on tullut paljon itseasiassa käytettyäkin ja yksi niistä on jo päässy loppumaankin, mutta tuossa metallinhohtoisessa jokin tökki omalla kohdalla. Tuon loppuneen Amuletin taidan hankkia ihan täysikokoisena, mutta muista en osaa vielä sanoa. 

4 kommenttia

 1. Mä oon kokeillut ainoastaan UD:lta luomiväripaletteja, sitten sitä luomivärin pohjustajaa, muuten en olekaan muihin tuotteisiin tutustunut. Pitäisi ihmeessä kyllä tutustua, sillä jo luomiväripaletitkin on huikeita, varmasti on nämä muutkin! :D Highlighteria voisi kokeilla, mutten oo varma osaanko pistää sitä ihan oikeisiin kohtiin, lisäksi huulituotteet kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis mulla oli kans aluksi vain luomivärejä, ja sitten yksi huulipuna, mutta nyt kun testasin vielä näitä, täytyy kyllä todeta merkin olevan kokonaisvaltaisesti meikkisaralla todella hyvä! :) Suosittelen kyllä siis testaamaan ehdottomasti muitakin :-)

   Poista
 2. Kuullostaa todella hyvältä! Etenkin tommoset pienet pakkaukset useammalla huulipunalla, pääsee varmasti kokeilemaan eri värejä edullisemmin. Pitää pitää tuo kulmatuote mielessä, että jos sitä kävisi kokeilemassa vielä paikanpäällä ennenkuin tilaa verkosta.

  www.nouw.com/moreorlesskatri

  VastaaPoista
 3. Ompas ihanan näköinen paletti tuo after glow! <3 Mä oon kans hullaantunut hiukan näihin urban decayn meikkeihin ja voisin ostaa niitä vaikka kuinka paljon :D

  VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥