Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BLACK FRIDAY - DANIEL WELLINGTON

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

daniel_1 Yhteistyössä Daniel Wellingtonin kanssa, sain valita heiltä Black Fridayn kunniaksi itselleni uuden kellon. Valinta osui tietysti Classic Petite Bondi 32mm - koska mä olin tätä himoinnut jo tosi kauan. Nyt vihdoin se on mun! Tää nousi heti ehdottomaksi suosikiksi kaikista heidän kelloistaan. Niin kaunis, tyylikäs ja monen kanssa yhteen sopiva. Noh, mitä muuta voisi valkoisen ja mustan kombolta  edes odottaa. Näiden Wellingtonin kellojen myötä, mä oon oikeastaan alkanut tosi paljon tykästyä siroihin versioihin. Entinen Hennahan tykkäsi kelloissa aina siitä, mitä suurempi sen parempi. Nykyään tulee selkeesti vähemmän käytettyä niitä isompia kelloja, vaan ranteesta löytyy entistä useammin nää sirommat yksilöt. 

daniel_3
Nyt Black Fridayn kunniaksi, heiltä saa ihan minkä tahansa kellon ostaessaan vaihtorannekkeen kaupan päälle. Mä päätin valita tähän mun kelloon tämän tyylikkään ruskean Classic Petite Bristol- rannekkeen. Se toimii myös älyttömän hyvin tämän mustan kellotaulun kanssa. 

daniel_2 Myös Daniel Wellington on tosiaan mukana Black Fridayssa, ja itseasiassa aikas kovilla panoksilla onkin. Heillä on jopa 
50% alennusta tietyistä tuotteista
ilmainen vaihtoranneke ihan minkä tahansa kellon kanssa, 
sekä koodilla HENNA, te saatte vielä -15% hinnasta lisää pois! Tää kamppanja on voimassa 26.11.2018 saakka, eli nyt kipinkapin hankkimaan itselle tai vaikka lahjaksi uusi upea kello!! Tai vaikka heidän upea uutuus rannekoru

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥