Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SYKSY ASU

   asu_syksy_hattu_2Nyt kun oikeastaan koko viikon ulkona sää on ollut harmaatakin harmaampi, oon aikas tyytyväinen, että olin jemmannut tän syksyisen asun odottelemaan julkaisua. Koska tää aika tässä välissä, ennen lumipeitteen tuloa, on niin inhottavaa aikaa kuvailla yhtään mitään. Siispä oon aikas hyvillä fiiliksillä tällä hetkellä saan jakaa nämä kuvat myös teille.

Asussa päälle pääsi mun mekko löytö. Bongasin tän joskus kirpparilta, ja oon tykännyt tästä hurjan paljon. Sininen on mulle ollut aina vähän sellainen vaikea väri käyttää. Ehkä sen takia, että rakastan farkkuja, ja käytän niitä myös tosi usein. Niin mun mielestä sinisiin farkkuihin on jotenkin tyhmä yhdistää sininen yläosa. Tai se ei omalla kohdalla ainakaan tunnu toimivalta. Tää mekko taas oli aivan ihanan tummansininen, ja mekkoa nyt ei luonnollisestikaan käytetä farkkujen kanssa. Mekko toimi mun mielestä älyttömän kivasti mustien sukkiksien ja mustien addun tennareiden kanssa. Oon aikas tyytyväinen tällä hetkellä mun arkisten mekkojen kirjoon, oon nimittäin onnistunut kasvattamaan sitä lähes tulkoon nollasta.

Hauskasti se ihmisen mieli vaan muuttuu vuosien myötä. Muistan, kuinka joskus joitain vuosia sitten, en tykännyt sitten yhtään käyttää mustia sukkahousuja. Mutta niin vaan ne tulee nykyään aika usein laitettua jalkaan mekkojen ja hameiden kaveriksi. Ylipäätään koko tähän mekon käyttöön ajatusmaailma on huomattavasti vuosien myötä muuttunut. Ennen mä koin mekon tasan tarkkaan juhlavaatteena. En osannut pukea sitä päälleni mihinkään muuhun tilanteeseen, vaikka mekko olisi ollut kuinka arkinen tahansa. 

asu_syksy_hattu_10 asu_syksy_hattu_7 asu_syksy_hattu_16 asu_syksy_hattu_6 asu_syksy_hattu_11 asu_syksy_hattu_14 asu_syksy_hattu_17 asu_syksy_hattu_18 asu_syksy_hattu_5 asu_syksy_hattu_9 asu_syksy_hattu_15 asu_syksy_hattu_8 asu_syksy_hattu_3 Dress VeroModa | Bag Louis Vuitton | Shoes Adidas | Hat H&M
Jacket Only | Scarf By Malene Birger | Watch Michael Kors

14 kommenttia

 1. Heei voin niin samaistua, mäkään en ennen pukenut mustia sukkiksia lähes koskaan, mutta nyt yhdistän ne usein asuihini :) Todella kiva asukokonaisuus ja ihania kuvia, mukava katsella tällaisia ruskakuvia nyt kun on niin synkkää ja harmaata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu juttu kyllä, miten sitä mieli on noiden sukkiksien kohdalla näin vahvasti muuttunutkin :D Kiitos kehuista! ♥

   Poista
 2. Ihana nähdä tällaista kesäistä syksyä kun nyt ollaan tällaisessa harmaassa kaaoksessa :S asu on kyllä nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää harmaa-aika on kyllä niin hanurista :( Mutta onneksi näitä kuvia tosiaan oli ja on jemmassa :p

   Poista
 3. Viime viikonloppuna sekä ainakin tänään onneksi aurinko on jaksanut hieman meitä hemmotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, arska vilahti kivasti muutamana päivänä! Mutta nyt on taas harmaata ja harmaata :(

   Poista
 4. Ompas taas kivoja kuvia ja ihana asu! <3 Mulla kans löytyy jemmasta onneks edes yhdet asukuvat jotka on otettu ennen tätä harmautta, muakaan ei nyt yhtään innosta lähteä kuvailemaan ulos mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miina! <3 Ihana kuulla, etten oo ainut, jota inhottaa kuvailla tällaisella harmaalla säällä :D

   Poista
 5. Mekko tai hame + sukkahousut on olleet ihan tämän syksyn juttu! Tosi hyvännäköinen löytö tuo mekko :)

  https://savyni.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä omastakin mielessä hyvä löytö :) Onneksi itsekin vihdoin löysin tämän mekon ja sukkahousujen yhdistelmän!

   Poista
 6. Ihana asu, ihanan valoisa fiilis tämmösen marraskuun harmauden keskelle :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan syksyinen asu! Hatut on musta niin kivoja, en vaan itse osaa käyttää :D Sopii sulle tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkään en ennen osannut käyttää hattuja lainkaan, nykyisin tulee heitettyä aina silloin tällöin päähän :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥