Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

SINGLES' WEEKEND - COCOPANDA

*Yhteistyössä: Cocopanda

Tänä viikonloppuna Cocopandan verkkokauppa täyttyy taas hurjan hyvistä tarjouksista, koska heillä vietetään Singles' Weekend:iä ihan sunnuntaihin saakka. Tuo 11.11. on Kiinasta tutuksi tullut päivä, jolloin juhlitaan sinkkuja. Mä halusinkin tässä postauksessa puhua hieman ihonhoidosta ja esitellä samalla muutaman uuden tuotteen joita oon nyt päässyt erityisen innoissani testaamaan, sekä loppuun kokosin vielä kollaasin mun tuotevinkeistä, joita kannattaa alesta käydä hamstraamassa! Heidän verkkokaupassaan on nimittäin tän tapahtuman kunniaksi nyt todella paljon erilaisia ja hyviä alennuksia. 

biotherm_1
Mä sain Cocopandalta testaukseen paketin Biothermin tuotteita. Biotherm on mulle tuttu jo vuosien takaa. Enkä ainakaan äkkiseltään muista, että olisin koskaan joutunut kyseisen merkin tuotteisiin pettymään. Siksi tästä paketista erityisen innoissani olinkin. Ensimmäinen tuote, joka sieltä paljastui oli tää kasvoille tarkoitettu seerumi. Mä en nimittäin oo koskaan omistanut minkäänlaista seerumia, mutta koska oon kuullut niistä tosi paljon kehuja ja suosituksia, oon pitkään halunnut sellaista itsekin testata. Mikäs olisikaan parempi ajankohta, kuin nyt talven tehdessä tuloaan ja ihon kaivatessa erityistä huolenpitoa. Tätä nyt jonkun aikaa käyttäneenä, kyllä mun täytyy antaa tälle täydet kehut. Kasvojen iho on voinut paremmin, otettuani tän mukaan päivittäisiin ihonhoitohetkiin. Muista seerumeista mulla ei tosin oo mitään kokemusta, mutta ainakin tää oli ihan nappivalinta just mun iholle!

biotherm_2
BIOTHERM Pure-Fect Skin 2-in-1 Pore Mask Oily Skin -tehokas kasvonaamio*
Kasvonaamio-hullu-Henna-täällä-Hei. Tässä tätä postaustakin kirjoitellessani istun yksi kasvonaamio naamalla. Biothermin kasvonaamioita en kuitenkaan oo koskaan testannut, joten innolla odotin saavani tämän kokeiluun. Tykästyin tässä erityisesti siihen, että kun tätä pesee pois kasvoilta, se kuorii myös samalla ihoa. Koska mä ainakin myönnän, että usein muhun iskee laiskuus, enkä jaksa sekä kuoria kasvoja, että heittää niille kasvonaamiota. Tässä ne yhdistyy molemmat! Hieman oudohko tuoksu tässä tosin on, mutta se onneksi haihtui heti laiton jälkeen pois. Iso plussa myös lyhyestä vaikutusajasta, tää tehoaa nimittäin minuutissa.

biotherm_3
BIOTHERM Skin Fitness Instant Smoothing & Moisturizing Body Treatment -vartaloseerumi*
Kolmantena tuotteena paketista paljastui seerumi myös vartalolle. Tällaistakaan tuotetta mulla ei muistaakseni koskaan ole ollut. Joten tämänkin testailua odotin mielenkiinnolla. Tää ei kuitenkaan ihan niin täydellisesti vakuuttanut mua, mitä tuo kasvoseerumi taas teki. Uskon kyllä käyttäväni tämän loppuun, mutta en koe saavani tästä sellaista hyötyä, että välttämättä vartaloseerumia tulisin heti tämän jälkeen uutta hankkimaan. Toki täytyy muistaa, että mun iho esimerkiksi juuri jaloissa missä tätä oon paljon testaillut, on todella haasteellinen muutenkin. 


KURKKAA COCOPANDAN SIVUILTA AINAKIN NÄMÄ IHONHOIDON TUOTTEET 
cocopanda_kollaasi_22-1-valmis

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥