Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

CLASSIC BRACELET

*Yhteistyössä: Daniel Wellington

daniel_1 daniel_6 daniel_4
Whiii! Vihdoin pääsen esittelemään tämän ihanuuden myös teille. Nimittäin Daniel Wellingtonin uuden rannekorun Classic Bracelet:in. Olin todella innoissani, kun sain tietää, että tällainen on tulossa täydentämään heidän valikoimaansa. Tällaiselle hullulle vaaleanpunainen-fanille tää värikin iski mallin lisäksi hurjan hyvin. Tää löytyy tosiaan ruusukultaisella pohjalla kolmessa eri värissä: sand, rose ja white. Sitten tää löytyy myös hopeisena värissä white. Kokojakin tästä löytyy kahta eri, eli tämä jos joku sopii ranteeseen kuin ranteeseen. Sen lisäks, että tää koru toimii todella hyvin myös yksinään, istuu tää tosi kivasti myös esimerkiksi kellon kaveriksi. Yksinkertaisuus voi joskus olla aivan älyttömän kaunista, kuten esimerkiksi juuri tässä korussa.

Mulla on hei teille myös oikein kiva alennuskoodi, eli koodilla HENNA saatte -15% koko Daniel Wellingtonin valikoimasta! Koodi on voimassa 31.12.2018 asti. He tarjoavat myös maailmanlaajuisen ilmaisen toimituksen kaikille kelloille. Nyt jos koskaan kannattaa laittaa siis pukinkontti kuntoon hyvissä ajoin.

Tässä jos jossain on aivan täydellinen lahjaidea.  

4 kommenttia

 1. Onpa se yksinkertaisuudellaan todella kaunis :).

  VastaaPoista
 2. Kaunis ranneke :) kellot ei ole niin mieleen mutta kiva kun alkaa muutakin accessoria löytyä heiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ranneke on kyllä yks mun lempparein tuote heidän koko valikoimastaan! :)

   Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥