Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

TB SUMMER

asu_viininpunainen_1Kesä mennä viipotti ja vaihtui syksyksi niin, ettei oikeen edes kunnolla huomannut sen loppuneen. Vaikka niinhän se taitaa mennä joka ikine vuosi muutenkin. Tää kesä, oli mulle kuitenkin monella tapaa tosi erityinen. Sain elämääni uusia todella merkittäviä ihmisiä, sekä opin itsestäni todella paljon. Mä opin myös sen, että on ihan okei epäonnistua. Mä oon luonteeltani sellainen, että mulle epäonnistumiset on ollut aina jotenkin tosi isoja haasteita. Tai siis niistä ylitsepääseminen. Nyt, mäkin olen pikkuhiljaa alkanut oppia, että kun tehnyt kaikkensa, jos se ei ole riittänyt, niin sitten on ihan okei epäonnistua. Tämän, kun on alkanut pikkuhiljaa sisäistämään on elämä alkanut helpottua oikein kunnolla tältä saralta. Toisin sanoen siis, ei kannata pitää sitä pipoa liian tiukalla ja olla liian vaativa itselleen. 
  asu_viininpunainen_3asu_viininpunainen_4 asu_viininpunainen_2 asu_viininpunainen_7 asu_viininpunainen_9 asu_viininpunainen_5 asu_viininpunainen_8
Top H&M | Trousers VeroModa | Shoes Converse | Bag, Sunglasses & Watch Michael Kors

2 kommenttia

  1. Aivan ihanat noi tummanlilat housut, miksi ne ei ole meidän lähiveromodissa näkynyt kesällä :C ellei vanha malli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on ostettu tänä keväänä!! :) Eli ei oo vanha malli.

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥