Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Testissä: Four Reasons hiustenhoitotuotteet!

DSC_0458-14  
Joululahjaksi saamani Four Reasonssin shampoo sekä hoitoaine ovat nyt jokun aikaa sitten loppuneet. Ja koska merkki oli ennen näitä yksilöitä mulle täysin outo ja tuntematon päätin nyt heittää tänne vähän mielipidettä. Tosiaan palaan vielä tuohon, ettei joku neganyymi tule lässyttämään että pesenkö mä ollenkaan hiuksiani kun tälläiset ruipelo pullot kestää mulla yli 8kk. Kyllä, kyllä pesen. Nämä eivät siis ole olleet alkuvuodesta ollenkaan käytössä, vain vaan "viime" aikoina. 
  DSC_0463

Aloitetaan vaikka sillä mitä nämä tuotteet "lupaavat". Näiden pitäisi helliä, ja ylläpitää hiusten väri. Tähän värin ylläpitämiseen mä en voi oikeastaan sanoa mitään, koska hiukseni olen tosiaan viimeksi värjännyt (itse..) toukokuussa, ja huhtikuussa kampaajalla. Joten nää on jokseenkin auringon ja muidenkin ufojuttujen takia haalistuneet jonkin verran. En siis oleta että mikään mömmö tai kepulikonsti pitäisi väriä yllä tässä tilanteessa. 

Mitäkö mä sitten itse tykkäsin: Isoin plussa tulee siittä että hoitoainepullo on samankokoinen kuin tuo shampoopullo. Mä en ole ikinä käsittänyt sitä, minkä takia 90% shampoo/hoitoainepulloista tehdään niin että hoitsikka on ainakin puolet pienempi. Mulla niitä kuluu ainakin vähintään saman verran. Mulla oli itseasiassa mun parturin kanssakin tästä joskus juttua, että ihan järjetöntä. 

Hintalaatu -suhde tässä on erittäin kunnossa. Tsekkailin näiden hintoja netistä, niin nää putelit mitä mulla on ne pienmpi kokoiset, ja maksaa joka paikassa mistä mä katoin niin alle kympin. Sit ne isommat, missä muistaakseni oli 500ml, niin ne on siinä viidentoista euron alla. Eli, nää on edullisia kampaamotuotteiksi. Ja näitä on siis tarjolla ainakin kahta kokoa, en tiedä löytyykö kyseiseltä merkiltä vieläkin isompia pumppupulloja esimerkiksi, voi olla.

Itse tuote toimi molemmissa mun mielestäni tosi hyvin. Shampoo oli yllättävän riittoisaa, mikä on tietenkin vain plussaa. Hoitoaine taas jättää hiukset ihanan pehmeiksi ja ilman takkuja. Ja jos näitä verrataan esimerkiksi Tigin vastaaviin värjätyille hiuksille tarkoitettuihin tuotteisiin, näissä tuoksu on paljon "siedettävämpi" eikä niin ällönmakea. Sekä nää on niihin verrattuna paljon riittoisampia. Lisäksi näissä on tosi kiva tää ulkoasu, selkeä mutta kuitenkin kiinnostava. Suihkusa mä aina luen noita tekstejä läpi mitä tohon pullon kylkeen on lyöty, haha. 

Kokonaisuudessaan mä tykkäsin siis erittäin paljon, ja mitään semmoista moitittavaa mulla ei näistä tule. Nyt kun käytän nuo mun toiset hiusmömmöt loppuun, mulla on ainakin suunnitelmissa pysyä tässä kyseisessä merkissä, ja kokeilla seuraavaksi niitä kosteuttavia shampoota ja hoitoainetta. Lisäksi ajattelin testata myös jotain muotoilu/tehohoito tuotetta.

Mitkä on teidän hiustenhoitojutuissa ne luottotuotteet? :) 

24 kommenttia

  1. Luin tässä näitä edellisiä postauksia ja tulin siihen tulokseen. Että sulla on aivan ihania kuvia! Teksti on tosi hyvän laatusta ja kivaa luettavaa. Miinus tulee siitä että ulkoasu jotenkin aika vaisu.
    Arvosana: -10:)
    ps: sait lukijan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! :) Ulkoasun muutokset ovat pyörineet mielessä! :)

      Poista
  2. apua ihana banneri ja ulkoasu muutenkin!! tosi kivoja kuvia kans ja tätä jaksaa selailla pidempäänkin! taidampas liittyä lukijaksi!:)

    VastaaPoista
  3. siis älyttömän upee ulkoasu en kestä D: ja toi banneri !!! gotta love it

    heimoiterve.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. Voi että, ihastuin paaljon blogiisi!
    Liityin bloglovinin kautta lukijaksi ja jään mielenkiinnolla odottamaan seuraavia postauksia :)

    Niin ja kun kysyit noista luottotuotteista hiuksiin niin itse olen kovasti tykännyt TRESemmén shampooseen ja hoitoineeseen, varsinkin kun pulloista on tehty riittävän isot (900ml). Omistan siis kiharat ja paksut hiukset joihin molempia uppoaa aika kiitettävä määrä. Koska suoristan hiukseni ja en halua, että ne näyttävät räjähtäneiltä, käytän Schwarzkopfin hiusöljyä, joka tekee luonnonkiharoistakin käsiteltävät ja on aivan huippu! Rasvoittaa hiuksia suht paljon, joten ei välttämättä sovi suoratukkaisille, mutta luonnonkiharat eivät helposti rasvoitu.

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on toi sama hiusöljy käytössä! ihan huippu! :)

      Poista
  5. Kiinnostavan oloinen blogi ja kirjoitat kivasti :)

    Mun hiustenhoidossa luottomömmö on kyllä Schwartzkopf Gliss Hair repair -hiuksiin jätettävä hoitoaine! Täydellinen kesyttäjä mun peikkohiuksille :) Shampoot ja hoitoaineet mulla on aina vähän mitä sattuu että niistä ei oo löytyny ainakaan vielä mitään lempparimerkkiä :)

    kaisamarian.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mulla on myös ollut tota repair hoitoainetta, mutta mulla se rasvoitti hiuksias tosi paljon /:

      Poista
  6. Sait uuden lukijan ;)

    hennnaslife.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Moi! (:

    Sulla on tosi kiva blogi ja toi banneri on aivan yli-ihana!! Miten oot tehny sen? Oot kaunis Henna! :]

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Leikkelin vähän netistä otettua kuvaa haluamaani muotoon ja näköiseksi ja heitin teksin siihen päälle ja siinä se! :)

      Poista
  8. Mä tykkään myös just tuosta shampoosta ja hoitoaineesta! Tosi ihanan tuoksusia :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Mielenkiintoinen tuotearvostelu! :) Mulla on kerran ollut four reasons hopeashampoo, mutta olis mielenkiintoista kokeilla jotain muutakin tältä tuotesarjalta :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥