Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

VIIMEKSI MINÄ...

Bongasin ihanan Lauran blogista tällaisen kivan haasteen, jonka päätin itsekin toteuttaa. Varsinkin, kun nyt kesän ja syksyn aikana ei ole ihan hirveästi kuulumisista tullut postailtua, niin tää toimii siihenkin hyvin!

asu_viininpunainen_10
...ilahduin, tänään diabeteslääkärin vastaanotolla, kun sain vihdoin, useamman vuoden odottelun jälkeen itselleni uuden hoitokeinon. Melkein vois sanoa kotimatkalla onnenkyyneleiden virranneen.

...harmistuin, kun pidin erästä ihmistä aika läheisenä ja tärkeänä, mutta olinkin pahasti väärässä hänen suhteensa.

asu_viininpunainen_5 asu_viininpunainen_8
...päätin, olla vieläkin enemmän välittämättä muiden mielipiteistä. Mä oon mä, ja mä oon mestari mun elämässä, eikä kukaan muu.

...nauroin, vedet silmissä yhden hyvän ystäväni kanssa meidän toopeiluille.

...kokeilin jotain uutta, maistoin elämäni ensimmäisen kerran näitä suuren suosion saaneita Lohilo- jäätelöitä. En ehkä ihan samaan hypetykseen lähde mukaan, mitä ne ovat ympärilleen saaneet, mutta kyllä mä niitä taidan uudestaankin kotiin ostaa.

asu_viininpunainen_13 asu_viininpunainen_15 asu_viininpunainen_2-tile ...pelästyin, kun katselin Netflixin uutta Sabrina Teininoita sarjaa kerrankin telkkarista tabletin sijaan, ja siinä sitten olikin vähän jännittävämpi kohtaus, mitä en yhtään osannut odottaa.

...jännitin, tälläkin hetkellä sopiva jännitys loppuviikon tapahtumista sekä muutamasta muusta jutusta on päällänsä. Kuitenkin sellainen ihan positiivinen jännitys. Mä en osaa sillai kunnon ressi mielessä edes oikein mitään jännittääkään.

...innostuin, kun tajusin, että pian, hyvin pian tapahtuu jotain, mitä oon jo monta kuukautta odottanut. Se on jo surullisen monta kertaa peruuntunut, mutta nyt mulla on vahva luotto, että vihdoin saan tän asian pois päiväjärjestyksestä.

asu_viininpunainen_9 asu_viininpunainen_11 asu_viininpunainen_14 ...itkin, kun yks päivä vaan murheet ja ajatukset kasvoivat hetkellisesti liian suureksi ja epätoivo valtasi mielen. 

...inspiroiduin, kun viimeksi räpsittiin asukuvia. Sain siinä hetkessä taas hurjan paljon uusia ideoita niihin talvea ajatellen!

asu_viininpunainen_12 Shirt Vila | Bag Furla | Shoes BullBoxer
Jeans VeroModa | Jacket NewLook | Scarf Mulberry

15 kommenttia

  1. Hei tosi kiva postaus idea ja näin saa tosiaan arkisia juttuja blogiin ja vähän kuulla sun kuulumisia :) Todella ihania syksyisiä kuviakin täällä, oispa vielä tuollainen ruska ja lämpö et tarkenis vähemmissäkin vaatteissa - toisaalta toivon jo kovasti lunta, koska joulu on vallannut mielen 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän toteutat sitten seuraavana tän postauksen ;) Mulla vähän samat fiilikset! Samaan aikaan on hurja ikävä ruskaa ja lämpöisempiä kelejä, mutta samalla myös odotan lunta, ihan vaan koska joulu lähestyy :D

      Poista
  2. Wau hei tää oli oikeesti ihan superkiva postaus! Mä tykkään Lohiloista tosi paljon sen takia, että niistä ei jää semmonen samanlainen äklö olo kuin normaalin jäätelön jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! :) ♥ Jäätelöstä kuuluu jäädä äklö olo :p Ei vaa, varmasti kyllä monen makuun just sopivia nuo Lohilot! :)

      Poista
  3. Komppaan Kataa! Tällaiset postaukset tuntuu aina henkilökohtaisemmilta ja kirjoittajasta löytyy aina uusia puolia!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada tällaista palautetta! :) Kiitos Sanni ♥

      Poista
  4. Ihania kuvia susta tässä postauksessa! ♥ Oon vähän samaa mieltä sun kanssa noista jäätelöistä. Ostettiin viime viikolla luokkalaisen kanssa asuntolalle sitä ja se oli kyllä ihan ok, mutta ei silti mitään erityistä :D Kiva postaus, jonka voisin omassakin blogissa toteuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia!! ♥ Toteuta hei ihmeessä myös sä tää!! :)

      Poista
  5. Itsekin olen tainnut vastaavanlaisiin kysymyksiin joskus blogissa vastailla - näitä on hauska niin täytellä kuin lukeakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans sekä lukea, että täytellä näitä! :)

      Poista
  6. Ihana postaus ja ihania juttuja sulla on elämässä tapahtunut tai tapahtumassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Annukka! <3 Ja totta, ihania juttuja on kyllä ollut :)

      Poista
  7. Tosi kiva postaus, näitä oli mukava lukea. :) Tuo Sabrina sarja yllätti mut todella, olikin paljon jännempi mitä olin kuvitellut :D. Ihana asu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli hei vähä sama fiilis tuon Sabrinan kanssa! :D Kiva kuulla, että tykkäät tästä asusta :) <3

      Poista
  8. Paljon on juttuja tapahtunut ja kiva haaste ylipäätään! Harmistumisen syy oli mulla itelläni sama viikonloppuna, mutta onneksi sain asian käsiteltyä melko nopeaan ja tajusin että on parempi olla ilman tuota ihmistä ja hänen mukanaantuomia asioita jotka eivät loppupeleissä johtaneet mihinkään.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥