Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuukauden suosikit

kuukaudensuosikit 1 DSC_0079-1 Jannika B - Siva levy. Pari postausta takaperin puhuinkin kuinka muhun vaan harvat kappaleet/artistit iskee kunnolla. Mutta tässä on yks sellainen. Jannika B on mulle ihan uus tuttavuus musiikin suhteen, mutta tää levy nousi ehdottomasti parhaimmaksi levyksi mitä on. Joka ikinen kappale iskee muhun. Mulle tärkeintä musiikissa on aina sanat, ja tässä niitä ei voi ylistää tarpeeksi. Suosittelen kuuntelemaan youtubesta ainakin "itseni herra" , "siva" ja sateen rummut biisit! 
  
gjgjgjgj Alku kuusta tuli tehtyä melkoinen kasa löytöjä Sokosen hiusten hellimisviikoilta. Schwarzkopf:in Oil miracle -hiusöljy. On ollut jo aikaisemmin luottotuote, kunnes vaan se pääsi jo pitkän aikaa sitten loppumaan. Vihdoinkin muistin ostaa sitä lisää, ja ai että on se vaan niin pettämätön tuote. Mä oon kokeillut hiuksiini monen moisia erilaisia levitettäviä ja suihkutettavia öljyjä, mutta tää on noussut ehdottomasti ykköseksi. Ei rasvaa, helppo suihkutella pyyhekuiviin hiuksiin ja harjata läpi, ihanan tuoksuista sekä riittoisaa. Toinen mulle täysin uus tuttavuus on Four Reasons:in Repair Treatment hiusnaamio. Kaikissa mun omistamissa tehohoidoissa/naamioissa ohjeessa sanotaan heittää naamio pyyhekuiviin hiuksiin, minen ikinä jaksa kuivata yhtään hiuksia ennen vaan heitän sen suihkussa päähän läpi märkiin hiuksiin. Ja oon kyllä huomannut sen ettei aine toimi normi hoitoainetta yhtään sen tehokkaammin ainakaan tuolla mun tyylillä. Tää tuote heitti poikkeuksen sääntöön. Nimittäin kyllä on hiukset niinkuin uudelleen syntyneet tän käytön jälkeen. Lisäks tälläselle hoitoaine rohmulle jolla menee aina puoli puteria kerralla tää oli erittäin riittosaa. Sekä ihana raikas omenan tuoksu kruunaa koko tuotteen. Suosittelen kyllä kokeilemaan molempia! 

fhfhfhh Mun paremmin tuntevat saattaa kummastella mitä meikä tekee uusilla lenkkareilla kun harvoin jaksan raahata itseni lenkille. No sen suhteen puhaltaa nyt vahvasti uudet tuulet. Nää Niken juoksukengät on osottautunut ihan loistaviksi jalkaan. Kevyet, pehmetä astua, sekä kaiken lisäksi näyttävät. Ja oon jopa saanut useamman kerran jo ulkoilettua näitä sekä itseäni. Aika pakko pullaa se vielä on, mut lenkki lenkiltä helpompaa! 
 
DSC_0132 Viime viikkoina eniten käytössä ollut kirja. Eliq Maranik:in kirjoittama Smoothiet- kirja. Täällä on sekä yksinkertaisia peruskauraa smoothieita sekä erikoisiakin erikoisempia reseptejä. Reseptejen lisäks tässä on alussa parikytä sivua ohjeita mitenkä erilaiset maut sopii keskenään, miten mikäkin reagoi mihinkäkin, tarjoiluvinkkejä, hedelmien/marjojen käsittely ohjeita, työvälineistä (mitä on miljoonaa erilaista....) sekä kaikenmaailman muita neuvoja ja vinkkejä. Eniten tykkään tästä kirjasta sen takia, että täällä ei oo pelkästään niitä makeita marja- ja hedelmäsmoothieita vaan täältä löytyy ohjeita myös jogurtti- ja aamiassmoothieihin, vihannessmoothieihin sekä jälkiruokasmothiieihin ja cocktaileihin. Positiivisesti mut on ainakin yllättänyt päärynän ja inkiväärin sopivuus yhteen sekä mustikan ja kanelin yhdistelmä! 
 
DSC_0003 (2) Muumimukien viimevuotiset Primadonnan hevonen ja Runoilija & Niiskuneiti sekä uusin sesonkimuki Purjehtien Tahmatassu & Tuutikki. Pidempi aikaiset lukijat tietääkin että "pääastiastona" mulla tulee omassa kämpässä sit olemaan Iittalan Satumetsä- sarja, mut kyllä näitä muumimukejakin on "jokunen" tullut keräiltyä. Satumetsässä mukit on niin isoja jos on useampi kahvin juoja kyläilemässä, niin oon todennu että kyllä nää siinä ajaa asian paljon paremmin. Ja onhan nää nyt söpöjä, varsinkin nää sesonki versiot. Tosin tätä kolmen koplaa mä en taida raaskia ikinä ottaa käyttöön vaan säästää tarrallisena, ehkä, ehkä ei. Niistä uusimmista talvimukeista mulla taitaa olla kaks tai kolme, harmittaa kun en tajunnu ostaa sitä uusinta niin sit niitäkin olis ollut ainakin kolme. 
 
DSC_0123 Pääsiäinenhän tossa tosiaan oli ja meni, joka tarkoittaa sitä että kaupan karkkihyllyt täyttyivät pääsiäiskarkeista. Ja näin ollen mun suosikki Pandan suklaasydämet on taas ollut saatavilla. Ja nyt sitä olikin tarjolla puoleen hintaan ja pitihän sitä useampi pussi hamstrata. Tää olis entistäkin täydellisempi karkkivalinta, jos pussi sisältäis pelkkiä punaisia karkkeja! 
 
DSC_0117 Mun työssä kädet huutaa aina kuivuuttaan hoosiannaa.Rahan ja pahvin käsittely kuivattaa käsiä ihan pirusti. Ja yks päivä kun työt loppu oli pakko saada ensihoitoa ja ostin sitten ensimmäisen käsirasvan mikä hyllyssä osui silmään. Ja tää osottautuikin tosi positiiviseksi yllätykseksi. Nivean Smooth Nourishingin joka sisältää macadamianpähkinäöljyä, joka ennenkaikkea tuoksuu taivaalliselle, myös oikeasti auttaa kuivia korppukäsiä toipumaan. Mulle on aina ollu tosi tärkee käsirasva kans et se kuivuu/imeytyy nopeasti, ja tää on just sellanen. Lisäks tää on vähä reilumman kokoinen mitä käsirasvaputilot on yleensä, ei lopu ihan heti sit keskenkään.
 
DSC_0111Viime viikolla pyörähdettiin äiten kans Lielahdessa uuden kauppakeskuksen avajaisissa, ja siellähän oli Cubuksessa kaikki jälleen -30%, ja sieltähän mä sitten vihdoin bongasin nää värilliset peilipintaiset aurinkolasit, joita oon jo viime kesästä asti himoinnut. Aika monena aurinkoisena päivänä nää on tossa nenällä keikkunut. Saa tosin nähdä kauanko nää pysyy ehjänä, oon niin monet tälläset vastaavalaiset muutaman euron lasit hajottanut ettei oo tosikaan. Nää on myös vähän niinkuin koekäytössä kuinka näitä tosiaan osaan kohdella, jos vaikka kesällä sit sijoittais ihan aitoihin Raybaneihin jälleen. 

16 kommenttia

  1. Ihanat noi Niket, mistä löysit? Mun pitäis kanssa ostaa uudet lenkkarit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin ne Hulluilta päiviltä! :-) mut niitähän nyt on vastaavanalaisia melkein kaikissa urheilukaupoissa! Ü

      Poista
  2. Toi Jannika B:n levy on ihan älyhyvä! (=
    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Tosi kivat nuo kengät! Ja kivan olonen blogi! :)

    VastaaPoista
  4. Kiva postaus ja hyviä kuvia! Banneri on ihana! Ulkoasuun on panostettu ja sen siis huomaa :) Jäin lukemaan. Toivottavasti vilkaiset minun ja kaverini blogin? :)

    VastaaPoista
  5. tositosi kaunis ulkoasu sun blogissa, kuvat on kivan kokosia ja hyvälaatusia! Kiva että oot nähny vaivaa myös tekstin kirjottamisessa :) jään ehdottomasti seuramaan!

    peppivaltonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Vautsi vau, tämä olikin erittäin kiva blogi! Sinun muumimukeissa on ihana värimaailma! Minun täytyy käydä hommaamassa tuo uusin kausimuki, sillä se mielyttää valtavasti silmääni! Meiltä löytyy myöskin satumetsä mukeja ja taikamukeja, ne todellakin ovat hieman isompia muumimukeihin verrattuna! Ihanaa tiistaita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva tuo uusi muki, vaikka mua alkaa jo tökkiä tua keltasini tausta :D Kiitos paljon sulle! :)

      Poista
  7. Ihanat noi Niken lenkkarit! Munkin täytyisi etsiä jotkut ihanan väriset, vaikka en mäkään välttämättä uusia tarvis... ;D

    Nomi

    VastaaPoista
  8. Voi vitsi miten kiva blogi sullakin ja paljon samoja suosikkeja :) Jään siis myös seurailemaan! Toi kirja muuten on tän smoothiefanin pakko saada myös kätösiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on vielä tosi edullinen kirja! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥