Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BEHNFORD'S 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Behnford's:in kanssa, ja tuotteet saatu heiltä *

Sain tuossa hiljattain mahdollisuuden lähteä yhteistyöhön, jonka aihe oli niin makoisa ettei mun kyllä montaa kertaa tarvinnut miettiä päätöstä. Behnford's on Helsingissä sijaitseva liike, joka on katosta lattiaan täynnä ulkomaalaisia herkkuja - niin suolaisia kuin makeitakin. Heiltä löytyy myös verkkokauppa, jossa tosin valikoimasta on ihan vain murto-osa. 
Yhteistyössä mä sain heiltä yllätyspaketin erilaisia tuotteita joita me päästiin Oonan kanssa maistelemaan. Videossa osa tuotteista on tosiaan jo ennestään aukaistu, koska tekniikka ei ollut mun kanssa ihan yhtämieltä vaan katkaisi kesken videon. Jouduttiin siis pieni pätkä keskeltä kuvaamaan uusiksi. No mutta mitä pienistä kun ei nekään meistä.
Paketti oli kokonaisuudessaan tosi onnistunut, ja kyllä mä päätin jo seuraavalla Helsingin reisulla poiketa ihan paikanpäällä vähän hamstraamassa ja tällä kertaa itse valitsemassa vähän kaapin täydennöstä. Behnford's löytyy Helsingistä aivan keskustasta! 


Kiitos Behnford's 

Ei kommentteja

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥